Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubicie to u facetów?

Lubicie jak facet stawia kołnierzyk od koszulki polo?

Polecane posty

Gość magdalenka ls
A mi się bardzo to podoba :) A że są opaleni- lepiej niż swiniowaty blady kolor skóry.

Gość do tego paskudne
magdalenka ls pewnie blachara z ciebie co leci na dresiarzy

Gość urocza czrownicaa
i jeszcze jeden typ facetow - DRESIARZE dresiki, adidaski, koksik i lyse paly blee:P

Gość magdalenka ls
Tak, właśnie siedze i maluje paznokcie :) masz z tym problem?

Gość odchudzająca joginka
aż sobie wyobraziłam zjaranego faceta, w ostroróżowej koszulce polo z postawionym kołnierzykiem, wyżelowanymi włosami, okularami z Miami, w portkach w kwiatki albo inne hawajskie mazaje, białych skarpetkach zaciągniętych do połowy łydki i adidasach, z kolczykiem w brwi, plującym na prawo i lewo, i obczajającycm maniurki w japonkach, krótkich spódniczkach, w wydekoltowanych bluzkach z słodkimi napisami lub kokardkami, z tapetą, po solarium lub zjaranych naturalnie, z tipsami, kruczoczarne bądź platynowe blondynki, sikające po nogach bo fgajny łebek buchający testosteronem je przeleciał wzrokiem. zapomniałam dodać że ten łebek niesie w łapie albo w przepastnej kieszeni portków telefon z jakimiś letnimi hitami lub hip hopem które lecą na głos bo zapomniał wziąć słuchawki. albo kasę wydał na złoty łańcuch n a szyi :P ewentualnie widzę lansiarza w kolorowych portkach z podwiniętymi nogawkami nad koski, koszulce w szpic, czarnych okularach z osławionego już Miami, w skarpetkach stopkach i w sportowych butach albo w tenisówkach, z bujną czupryną zaczesaną na jeden bok, wychudzonego jak siedem nieszczęść a podkreślającego jeszcze to swoje chude ciało dość obcisłymi portkami w tkórych na pewno już mu jajca zaparowały :P

Gość do tego paskudne
wiesniara po zawodowce musi byc z ciebie. kobieta co na takich leci musi byc tandeciara

Gość Zdziwiony

Jprd o czym mowa? Laski lecą na kołnierzyki koszulek? Hahahaha sie uśmiałem. A która leci na skarpetki 3/4?  Co za czasy