Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocieszenia potrzebujęno...

Pocieszy ktoś? Bo mam kryzys diety i ćwiczeń :(

Polecane posty

Gość pocieszenia potrzebujęno...

Ważyłam 108kg. Schudłam ciężko i mozolnie, wazę 89kg. Byłam z siebie dumna że poniżej 90 zeszłam i chciałam sobie w nagrode spodnie nowe kupić. Panienki w sklepie się ze mnie śmiały że "na wieloryby nei szyją"... między soba, jak przymierzałam, ale słyszałam - jak potem powiedziałam ,że nie ma koloru (bo wstyd powiedzieć o rozmiarze) oczywiście uśmiech, nie ma problemu, odwieszą... I w śmiech że dupa za duża. Odechciewa mi się. Co z tego że schudłam prawie 20kg, traktuje się mnie tak samo :( Mam ochotę się nażreć. Wiem że długa droga do wymarzonych 65kg ale jednak no... jem jak siedenerwuję :(

Gość wiem cco czujesz
dlatego, ja na zakupy chodze jak juz schudne spori duzo, by sie nie zawiezc

Gość hahahahaha111
przeciez musi w cos sie ubrac to glupie te baby w sklepie olac takie i juz

Jak się raz najesz to nie utyjesz , ale czy naprawdę tego chcesz? Ja też mam kryzys, bo mnie jo-jo dopadło , nie poddawaj się , bo nadrobisz to co straciłaś. Nie warto. Durne baby zawsze były i będą , nic nie poradzisz. Zresztą tego typu odzywki świadczą o ich braku kultury, następnym razem odpowiedz: " Cóż ja schudnę , ale TY nie zmądrzejesz"

Kochana nie przejmuj się! Olej je! Ją też startowałam z waga :(108kg dziś waże 77,5 kg:) i w d... Mam idiotyczne komentarze choć teraz wszyscy chwalą:) kiedy zaczęłaś dietę?

Gość qp0e8e3hyfh
nawet nie wiedza ze kiedys tez im jeszcze dupy urosna beda na pewno grubsze niz ty

Gość hahahahaha111
jeszcze wszystko przed nimi a ty juz bedziesz wtedy szczupla a one sie dopiero zapasa

Gość kahhsgvdxv
do sprzedajacych ubrania NIE SMIEJCIE SIE Z GRUBYCH -BO WSZYSTKO PRZED WAMI ZŁOSLIWE KOBIETY_

Gość MiejIchGdzieś
Nie przerywaj diety! Absolutnie! Chcesz sprawić satysfakcję paniusiom ze sklepu? No co Ty! :) Głowa do góry, jeszcze "tylko" raz tyle i będziesz laska! :) Dasz radę! :)

Gość skdbh
jak schudniesz pojdziesz tam i je zmierzysz z gory na dól ;) chciałabym zobaczyc ich grube miny haha

Gość skdbh
zmierzysz wzrokiem * -poprawka mała - :)

Gość 989221323
jakie dno w tych sklapach pracuje, że się tak zachowują???? Rozumiem, jakby miał 12 lat, ale chyba były dorosłe? Ja bym napisała skarge do kierownika

Gość 989221323
Mam idiotyczne komentarze choć teraz wszyscy chwalą i co , teraz ci lepiej??? Ja gdyby mnie ktoś tak potraktował, to chyba miałabym w dupie ogólnie pozytywne komentarze także, ogólnie cała osobę