Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwewrewrerw

Czy facet mógł zostawić mnie bo byłam zbyt samodzielna i okazywałam zbyt mało uc

Polecane posty

Gość erwewrewrerw

uczucia? Rozstaliśmy się a on nie potrafił mi powiedzieć dlaczego. Teraz wszystko analizuję. Nie byłam typem dziewczyny, do jakich był przyzwyczajony. Miałam swoje osobne życie, które czasami przekładałam ponad niego (myślałam, ze tak jest lepiej, niż gdybym bazowała tylko na nim). On niedawno wrzucił link do piosenki, w której jest mowa o oddanej dziewczynie, która kocha bezgranicznie. Może to co teraz piszę to głupoty, ale naprawdę się nad tym zastanawiam i jestem ciekawa opinii facetów

Gość psychiatra z sąsiedztwa
facet mógł cię zostawić z dowolnego powodu pryszcza przy uchu też

Gość paula8192020
Wiesz, to zalezy tak naprawde od faceta, ale mimo wszystko te "porady" z ksiazki o zolzach traktowalabym z przymruzeniem oka. Inna sprawa, jelsi faktycznie masz taka osobowosc chlodna i oschla. Wszyscy faceci szukaja czulych i cieplych kobiet.

Gość erwewrewrerw
Paula, nie znam tej książki. Taka jestem, choć myślę, że duży wpływ na to miał u mnie brak ojca na codzień (poza tym ojciec jest zimny)

Gość GHAH Mr. God aka Pan Bóg 666
Związek materialny bez miłości podparty ruchankiem? Niedopasowanie? Przerosłaś go? Nie zamartiaj się! Zapomnij o nim! Skoro jednego miałaś to i inni się pojawią! Dajesz se radę sama to i tego się wystraszył? Taki masz charakter i osobowość! Podobnego sobie se znajdź! Utrzymanka se poszukaj jeśli Cię na to stać! Skoro do mężczyzn masz ciąg to zapewne urodzisz z czasem! Inną znalazł? Gorsze rzeczy w życiu bywają! Strzel se palcówkę kilka razy pod rząd i tyle! Po sprawie!

Związek materialny bez miłości podparty ruchankiem? Niedopasowanie? Przerosłaś go? Nie zamartiaj się! Zapomnij o nim! Skoro jednego miałaś to i inni się pojawią! Dajesz se radę sama to i tego się wystraszył? Taki masz charakter i osobowość! Podobnego sobie se znajdź! Utrzymanka se poszukaj jeśli Cię na to stać! Skoro do mężczyzn masz ciąg to zapewne urodzisz z czasem! Inną znalazł? Gorsze rzeczy w życiu bywają! Strzel se palcówkę kilka razy pod rząd i tyle! Po sprawie! ' coz za przemowienie pelne pasji i zaru! te wykrzykniki! te znaki zapytania! entuzjazm, entuzjazm i jeszcze raz entuzjazm!!!

Gość erwewrewrerw
Hehe :P Jak się okazało miałam większe potrzeby seksualne od niego :P (choć byłam dziewicą, kiedy go poznałam). Ale może faktycznie o to chodziło, nie wiem. Nie wiem i dlatego się teraz nad tym od miesiąca zastanawiam

Gość Apasz
Nienawidzę kobietonów, które na każdym kroku pokazują mi, ze świetnie radzą sobie bez faceta ... jak tak sobie dobrze radzą to ja im dupy nie będę zawracał i mam nadzieję, ze one mnie również.

Gość erwewrewrerw
Ale co ja mu pokazywałam? Nie moja wina, że mam swoich znajomych i swoje zajęcia. Nie rzucę wszystkiego nagle dla kogoś, żeby potem zostać na lodzie

Apasz ta nienawiśc cię kiedyś zniszczy

Gość Apasz
Zeżre mnie od środka :D

tak w formie wyrzutów sumienia jak zdasz sobie sprawę z jej skutków

Gość Apasz
Wyrzuty sumienia straszna rzecz...;/, trzeba je zalewać wódką ale z czasem same obumierają w środowisku etanolu

Gość erwewrewrerw
Apasz, to znajdź sobie taką bez własnego zdania i osobowości, z którą będziesz żył jak w symbiozie. Wszędzie i zawsze razem

ta twoja obojetnosc wydaje sie wymuszona autorko, mysle ze to dlatego cie zostawil. gdybys byla taka naturalnie to przyciagnelabys kogos kto mysli podobnie, ale pewnie tylko udajesz zeby sie poczuc 'inna &wyzwolona' jak 99% kobiet wiec masz jak masz.

Gość Apasz
Jak ogarniesz do końca pojęcie symbiozy to pogadamy :). Gdyby wszystkie związki się na niej opierały byłoby idealnie. Nie używaj słów których do końca nie rozumiesz :)

Gość erwewrewrerw
Migotka, nic nie udaję. Nie potrafiłabym udawać :O

Gość erwewrewrerw
Apasz, no cóż, to chyba ty nie do końca rozumiesz. Nie każda symbioza jest dobra :P Poza tym ja myślę o sobie jako JA, a nie o nas jako JA

Gość erwewrewrerw
Migotka, byliśmy razem pół roku, nie 10 lat. Może on to właśnie wyczuł, nie wiem.

Gość Apasz
erwewrewrerw umiem przyznać się do błędu, dlatego po zerknięciu w wiki uznaję że masz rację. Symbioza nie musi przynosić korzyści dla obu stron :). Pozdrawiam :)