Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plgaga

nie złożyłam życzeń ...

Polecane posty

Gość plgaga

mam bardzo poważny problem. tydzień temu mój przyszły teść miał urodziny, ten dzień akurat spędziłam w pracy, był to bardzo nerwowy dzień... myślałam o tym żeby złożyć mu te cholerne życzenia, ale całkiem wyleciało mi w końcu z głowy. Co gorsza, dwa dni później imieniny miała babcia mojego narzeczonego i powtórka ( w szkole egzaminy nerwówka, bieganie) znów nie złożyłam życzeń. Nie myślałam o tym zupełnie, tak samo jak mój TŻ. Teraz doszły mnie słuchy, że wszyscy z jego strony są na mnie strasznie obrażeni. Jest mi teraz wstyd i głupio, nie wiem jak się u nich kiedyś pokaże. Poradźcie mi co mam teraz zrobić, jak to odkręcić !!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

Gość psychiatra z sąsiedztwa
kup spóżnione czekoladki albo wino i jedź do nich

Gość daria***
ło matko... pojedz do nich z kwiatkiem i złóż te życzenia a swoją drogą to chłopak mógł Ci przypomnieć :-0

O imieninach powinnaś pamiętać, zaś na swoje urodziny się zaprasza... Czyli jest 50/50 ;) ...a poważnie - złóż te życzenia na luzie i tyle... P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/181294218659685/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia :) ...choć upał okrutny!

Gość plgaga
zostałam zaproszona, ale byłam cały dzień w pracy, nie mogłam się urwać. mogłam pomyśleć i chociaż zadzwonić, ale wyleciało mi to z głowy. teść jest bardzo uczuciowy, i na pewno go to uraziło. tak mi wstyd:(

Gość psychiatra z sąsiedztwa
no to JEMU to powiedz składajac spóźnione życzenia :)

Gość plgaga
wstyd i jeszcze raz wstyd . spale się normalnie ze wstydu.

Gość daria***
są większe problemy nie przesadzaj

Gość plgaga
no nie przesadzaj. to postaw się na moim miejscu. dla Ciebie to nie problem, bo sie na nim nie znajdujesz.

Gość daria***
mi też się zdarzyło zapomniec o imieninach teścia pojechałam z ciastem i kwiatkiem i problemu nie było

Gość plgaga
NO TAK, ALE TO JUŻ PONAD TYDZIEŃ. I DOPIERO TERAZ TAK WYSKOCZE ;p NI Z TĄD NI Z OWĄD. TRZEBA BĘDZIE TAK ZROBIĆ, INNEJ RADY NIE MA