Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

female093

CHORWACJA (proszę o opinię tych, którzy już byli)

Polecane posty

Witam! Wybieram się na wczasy do Chorwacji- miejscowość Baska Voda (zakwaterowanie w Villa Marić). Czy ktoś może już był? Miał tę przyjemność czy też nie gościć w tej willi ? Jestem ciekawa opinii :) Ze względu na to, że jadę pod koniec sierpnia i będę tam jeszcze przez tydzień września, chciałabym się dowiedzieć jaka jest pogoda w Chorwacji właśnie w tych miesiącach? Ogólnie proszę Was o więcej informacji na temat tej miejscowości, coś o jedzeniu, cenach, barach, klubach, plażach ? Czekam!! :) P.S. Mile widziane również zdjęcia :)

Gość nie bylam w tej miejscowości
ale o pogode w tym czasie sie nie martw ;)

Gość wczasowniczka9829282
Ja byłam w zeszłym roku wlasnie w Baska Voda, ale w innym hotelu. Miasteczko jest urocze, nie jest duże, raczej takie mniejsze ale urokliwe. Ceny są przystępne, my wielkich pieniędzy nie zarabiamy a mogliśmy sobie pozwolić na restauracje i kawiarnie, a także na dodatkowe wycieczkii i parasailing oraz rafting. Przy deptaku stoją ludzie kt orzy takie wycieczki oferują, ja polecam :) Byliśmy na wyspie Korculi, płynęliśmy baaardzo dlugo ale się opłacało, zwiedziliśmy wysepke, wypiliśmy wino zjedliśmy malze, polecam! natomiast moja rada - za wczasu zabezpiecz sie i nakup w Polsce kremow do opalania, na miejscu są masakrycznie drogie!Baska Voda jest market Konzum - ceny przystępne :)

Ja bam na przelomie sierpnia i wrzesnia i bylo bardzo goraco, natomiast woda w morzu po poludniu juz byla chlodniejsza

A to chyba wszędzie tak z tymi kremami do opalania, na tym nieźle zbijają kasę :) W jakim terminie byliście? Bywaliście może w jakichś klubach? Da się bardziej porozumieć po angielsku ? Bo byłam kiedyś na wyspie Pag i szczerze to byłam wręcz załamana.. bo nie wiedziałam w jaki sposób się mam dogadać, tam język angielski był dość ubogi, dlatego nawet już robiłam mieszankę języczną.. :D

Rozumiem :) Mam nadzieję, że i mi taki gorąc dopisze bo trzeba strzaskać się na mahoń :)

klubow tam jest malo + to nie jest tzpowo rozrywkowe miasto, jak pisalam jest male , ale cos tam sie znajdzie... z ang bez problemu sie dogadasz ale po polsku tez paru umialo bo nasze jezyki dosc podobne sa w koncu.

bylismy na przelomie sierpnia i wrzesnia