Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana1989

woli alkohol, kolegow, mecze niz mnie...

Polecane posty

Gość załamana1989

od niedawna mam chlopaka, na poczatku bylo super, staral sie, spotykalismy sie czesto sami..jednak od jakiegos czasu sie nie uklada, olewa mnie i powiedzial mi raz ze nigdy nie mial dziewczyny i trudno mu sie przestawic teraz, ze nie wie co ma robic itp. ale potem powiedzial ze mnie kocha i to sie zmieni, jednak co weekend jest tak samo. ma ciezko w tygodniu na studiach i mowi ze w weekend musi odreagowac, upic sie itp. wczoraj spotkalismy sie z jego kumplami, nachlał sie tak ze szok, mielismy dzis sie z moimi znajomymi spotkac ale powiedzial ze nie jest w stanie i ze dzis mecze są ktore chce obejrzec i tez musi sie uchlac bo znowu ciezki tydzien go czeka, i ze nie broni mi przeciez samej isc z nimi. chociaz takto zawsze weekendy razem spedzamy, owszem oczywiscie ze moge dzis tez isc z nim i z jego kumplami ale wczoraj tak mi sie nudzilo, mnie olewal...wiem ze mnie kocha, ja jego tez kocham ale nie wiem co mam zrobic..mam wrazenie ze on wie ze z nim jestem to mysli ze juz sie nie musi starac... spedzic dzisiaj z nim tez wieczor ryzykujac ze znowu bede sie nudzila (chyba ze jakis wyjatek sie trafi i bedzie inaczej) bo bardzo mi brakuje go bo w tygodniu rzadko sie widzimy, czy isc sama gdzies...?

Gość =-=-
Taki typ faceta, źle po prostu wybrałaś.

Gość mamulincia
wiej, wiej ile sił dziewczyno, życie masz tylko jedno i w ogromnej mierze zależy ono od tego z kim je sobie ułożysz.. jaki partner takie życie niestety.

Zostaw go jak mu zalezy to przyzcbiegnie do ciebie znajoma miala taki sam problem zostawila go a on przybiegl do niej nastepnego dnia zalujac tego co robil i obiecal raz na dwa tygodnie wybierac sie na posiadowy alkoholowe z kolegami czego od 3 lat sie trzyma. Teraz sa juz po slubie i zyja szczesliwie. Owszem w twoim wypadku moze tak sie nie stac i moze nie pezybiec do ciebie ale jesli chcesz zeby bylo lepiej dla ciebie innej opcji i tak nie masz

Gość Tak To Ja,,,,,,,
tkwiłam w czyms podobnym 5 lat! on zazwyczaj wybierał kumpli i alkohol.. ja tracilam nerwy, i mu to caly czas wypominałam.. on mnie wtedy zostawial, a jak mu sie podobalo to wracal , a ja przyjmowalam go spowrotem.. teraz mi ja 1,5 roku od tego jak ostatio mnie zostawil , wtedy powiedzaialam sobie ze juz nigdy do niego nie wroce.. moze bym wrociala gdyby sie odezwal, ale cale szzczescie nie zrobil tego.. a teraz juz minelo za duzo czasu czuje sie wkoncu wolna, wiem ze uwolnilam sie od niego i moge zaczac zwiazek z kims innym..

Gość Tak To Ja,,,,,,,
najgorsze jest to ze stracilam na niego tyle czasu, marnujac wiele szans na jakis normalny zwiazek... wiec jesli ci nie odpowiada jego zachowanie, uciekaj jak najszybciej!

Gość Koleś123
przecież to oczywiste że alkohol jest lepszy od dziewczyny bo można go pić nawet kilka godzin a seks to najwyżej pół godzinki

Szanuj się !!! On Cię kocha? Dziwna definicja kochania... być może nie jest Ciebie wart. Tyle. P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/181294218659685/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia :) ...choć upał okrutny!

Gość Apasz
Facet musi się raz w tygodniu napić z kolegami, jednak skoro już to zrobił to dzisiaj mógłby trochę czasu spędzić z Tobą :).

Gość GHAH Mistrz Splinter 666
To se znajdź takiego, który meczów nie ogląda, kolegów nie ma und alkoholu nie pije!

Gość załamana1989
i w dodatku w ogole nie okazuje mi czulosci, kiedys uprawialismy petting a teraz juz nawet tego nie ma bo jak czasem razem zasypiamy to jest nawalony i od razu idzie spac... nie wiem co mam z tym zrobic

Gość załamana1989
up