Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnastopa

dziewczyny,jaki macie rozmar stopy i wzrost?

Polecane posty

Gość rubinowaa...
181 cm, rozm. buta 40 czasem 41 zalezy jakie - chcialabym miec stopke 38 :p no aletudno sie mowi ;)

Gość głupi serek hochland
ja mam 162 i rozmiar 36/37 (35 zdarzy się) ale moje stopy za chiny nie są ładne bo mam koślawe paluchy, i nie, wcale nie chodzi, że drugi wychodzi za dużego.nigdy nie widziałam osoby która by miała tak śmieszne jak ja,więc większe i tak wypadają lepiej od moich

ciasteczkowa. Tak jak myślałam mózgu nie masz :D i nie rozumiesz. Lepiej biedactwo Zjeżdżaj kury szczać prowadzać. Wpieprzasz się w temat i komentujesz bez sensu rozmiary ludzkich stóp. Nikt cię nie prosił, żebyś swoje zacofane i kretyńskie poglądy wyrażała. Pytanie zasadnicze brzmi: "jaki macie rozmiar stopy", a nie "co sądzicie o stopie rozmiaru powyżej 40" No ale z twoim intelektem to faktycznie ciężko zrozumieć co jest napisane w temacie i jakiej nalezy udzielic odpowiedzi:D BTW. A swoją kobiecością to bym cię zgniotła jak robaczka :D

Gość Lubię kobiece stópki :)
Kobiece stópki są piękne i podniecające :)

moje zdecydowanie nie są piękne i podniecające :D najgorsze dla mnie to trafić na fetyszystę stóp laski, nie kłóćcie się,zwsze znajdzie się pinda co wielkie piersi nazwie wymionami, małe płaską, aseksualną klatą itd względem każdej części ciała. sama pokazuje swój poziom

Gość Lubię kobiece stópki :)
głupi serek hochland Co 3 facet to fetyszysta kobiecych stóp Zrobił bym ci taki masaż stóp żebyś padła z wrażenia :)

nie zrobiłbyś, chyba, że bym Ci zapłaciła, bo uwierz takie koślawe palce nie są ładne i z własnej woli byś ich nie tknął, szczeglnie gdy jesteś fetyszystą jest możliwość by operacyjnie je choć troszkę wyrównać, ale jeszcze mnie nie pojebało,aż takiego kompleksu nie mam.stopy jak stopy

Gość kamfora europejska
ja jestem fetyszytsa stóp, ale co prawda to prawda, dlugie paluchy mnie odrzucaja, a niektore kobiety maja jeszcze takie kulki na nich to wtedy mi odchodzi ochota na wsyztsko;) nie kazda kobieta musi mieć piekne stopy, na to sie niema wplywu, mozna dbac ale czasem sie na to nic nieporadzi. także luzik kobietki, nie klócic sie, czasem jedna sobie zdaje sprawe że ma ładne stopy inna sobie zdaje sprawe że ma brzydkie stopy, a sa i takie ktore uważają że zawsze są super ,a tak nie jest;) ale dla mnei bardziej podniecajace śa te małe,wąskie i zgrabniutkie;) wiem że błedy wale ,więc sobie oszczędzcie komentarzy w tej kwesti, buziaki dla wszystki stópek:P

Gość gfkfglgklfgflgf;lgflgkg
175 i 41

Gość jamampletwy
183 cm i rozmiar 41 - niby normalnie jak na moj wzrost i buty tez mozna bez problemu dostac tak naprawde.. ale mam wlasnie dłuuugie aseksualne palce i taki troche dziwny ksztalt.. trudno :( nie chodze w klapakch ani sandalkach, zeby mi te moje palce nie straszyly ludzi :( eh tam.. ludzie powinni wygladac mniej wiecej podobnie a nie takie roznice w w wygladzie , wiadomo ze to co wyglada na symetryczne i zgrabne i drobne bedzie uznawane za atrakcyjne bo od zawsze tak bylo, bo to sie chlopom kojarzy z dobrymi zdrowymi genami żeńskimi.. no ale np ja tez jestem zdrowa, nie choruje na nic oprocz kataru czy grypy zimą ;p, w mojej rodzinie ludzie zyją raczej długo , jestem psychicznie w miare zrownowazona, mam rozsadne podejscie do zycia i mysle ze bylabym dobrą , rozsadna matką, przekazalabym zdrowe geny.. tak mi sie wydaje ale widac okładka jest wazniejsza niz zawartosc ksiazki i jak masz za długie palce u stop, jestes wyższa niz przecietna kobieta czy masz moze nieproporcjonalne rysy twarzy, przez co wydajesz sie brzydka, od razu jestes skreslana z listy atrakcyjnych kobiet, i nie wazne ze moze jestes inteligentną, zdrową kobietą, ktora przekazalaby zdrowe geny potomstwu.. tak sobie mysle.. bo przeciez takie jest wytlumaczenie naukowe dlaczego podobaja sie mezczyznom kobiety drobne z wcieciem w talii, o regularnych ładnych rysach twarzy - bo to podswiadomie daje im sygnal ze kobieta jest zdrowa i ma dobre geny wiec warto w nia inwestowac by dala ci zdrowe potomstwo, a ja mysle ze natura czasem moze nas zmylic ;p hmm..

Gość oikjuhgbfv
no..

Gość najgorzej jak facet ma 40
To dopiero jest gówno... u faceta stopy powinny się zaczynać od 43 w górę, poniżej to dno !!!

Gość dołączę sie do dyskusji
tez jestem fetyszystą : mnie drażnią z kolei krótkie,małe stópki, są dl amnie aseksualne, podniecają mnie wymiary 39-42; małe uwazam za kaczkowate i nie znoszę haluksów - czyli tych kulek z boku o których piszecie ; najgorszy układ stopa 35-37 z haluksami - tragedia; pozdrawiam

Gość gość
169,40/41:D

Gość gość
154 stopa 39/40🖐️

Gość gość
165/40-41 było by ok gdyby nie długie palce :( przez nie nie mogę se żadnych balerin kupić bo jeszcze mogła bym tam dwa palce wepchać tak mi sterczy, :( też któraś tak ma ?

Gość gość
168 cm a Numer buta 39

Gość pat

rozmiar stopy 44 🙂

Gość gość

wzrost 183