Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvzy na słoiczkach

gerbera mozna schudnac?

Polecane posty

Gość cvzy na słoiczkach

jak myslicie/ ile ich trzeba jesc zeby schudnac jak wam sie zdaje ? stosował ktos?

Gość czy na słoiczkach
wiem ze ktos co pisal na ten temat ale nie moge znaleac

Gość czy na słoiczkach
no wlasnie , ciekwae ile trzeba by ich zjesc i czy mozna wszystkie rodzaje > jakie sie chce? musze sprobowac , i zobacze wtedy na poczatek 3 dni od poniedzialku a potem sie zwaze i

Gość ile bedziesz ich jadla??
ile tych sloiczkow??

Gość czy na słoiczkach
własnie nie wiem . 5 razy mały sloiczek? moja znajoma mowi ze 3 razy słoiczek a 2 pzrekaski jedna to 1 owoc lub pol szklanki drobnych . a druga przekaska to warzywo ale nie wiem

Nie polecam tej metody. Mniej kalorii - tak, więcej wysiłku - tak... Dieta musi być normalna, zróżnicowana. Gerbery to w zasadzie same węglowodany... P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/181294218659685/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia :) ...choć upał okrutny!

Gość czy na słoiczkach
albo jogurt naturalny jako 1 przekaske zamiast owocow a ty jak myslisz? czy tylko te sloiczki?

Gość ile bedziesz ich jadla??
hmm podoba mi sie ta dieta moze jako przekąska jakiś niskokaloryczny owoc małe jabłko, czy jakaś surowa marchewka ogórek (kilka), jogurt tez ok tylko bez cukru może bym brała jaką multiwitamina na wszelki wypadek

Gość czy na słoiczkach
no takie witaminki mozna wziasc musujace plusza

Gość czy na słoiczkach
ja chyba zrobie taka od poniedzialku , i z tymi przekaskami lekkimi , jutro nie dam rady bo mam gosci ale potem caly tydzien bym zrobiła a ty?

Gość czy na słoiczkach
mam juz taka ksiazke :) - dziekuje

Gość czy na słoiczkach
macie juz taka ksiazke??? dzieci - zywieneio gerbera?

Gość zefcia33
a ile kalori ma taki słoiczek

Gość lajhsgv c
ja bym nie wytrzymąła na samych słoiczkach a swoja droga ciekawe ile mozna schudnac na tych sloiczkach ? i ile dni by je trzeba jesc

Gość Zakolczykowana11
Temat z tamtego roku ale moze ktos szuka nadal czegos w tym temacie wiec sie wypowiem :) w sierpniu 2012 roku zrobilam sobie kolczyka w jezyku, wiadomo jezyk puchnie nie mozna nic jesc itp itd no ale cos jednak trzeba bylo przelknac a wiec postanowilam siegnac po gerberki dla dzieci :) jadlam 3 sloiczki dziennie o okreslonych godzinach plus do tego czwarty posilek w postaci jajecznicy, przez dwa tygodnie stracilam 7 kg. Gdy jezyk juz calkiem mi sie zagoil zaczelam jesc normalnie tzn jadlam juz wszystko ale wystarczyly mi male ilosci. Moze moj zaladek sie przyzwyczail do malych porcji ;) z czasem jednak zaczelam czesciej siegac po fastfoody, chipsy, wakacje to wiadomo grille itp itd nie jadlam tego oczywiscie niewiadomo ile.. Obawialam sie efektu jojo ale o dziwo od sierpnia do tej pory przytylam 1,5 kg, nie chodzilam w tym czasie na silownie, dopiero teraz mam zamiar zaczac i wprowadzic w zycie znow ta 'diete' jednak nieco ja zmienie ;)

Gość khgdf
moze sprobuje