Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietkaaaa

dieta cambridge 2 tydzien

Polecane posty

Gość dietkaaaa

Jestem na tej wlasnie diecie 2 tydzien w pierwszym zzucilam 3 kg Jestem ciekawa jak to bylo u was jak wspominacie ta diete czy wogole stosowalyscie co jadlyscie po piszcie jestem bardzo ciekawa

Gość skdbh
to ja 5 kg w tydzien schudłam nie głodzac sie i zdrowo :)

Gość dietkaaaa
pochwal sie w jaki sposob cwiczenia ?

Gość jeżynka ......
nyłam kiedyś konsultantką tej diety i przez wiele lat raz lub dwa w roku ją stosowałam. Chudłam ok. 5 kg po czym tyłam i tak w kółko. Po tej diecie dosłownie rzucałam się na jedzenie jak głupia. Potrafiłam w tydzień odtyć to co schudłąm przez 2 tygodnie. Od lat wole inny sposób odchudzania - tzn, jedzenie do woli warzyw i białka a aliminacja słodyczy i mąćznych rzeczy. Przynajmniej potem nie rzucam się na jedzene.

Gość dietkaaaa
a jadlas tylko te rzeczy w proszku ? bo ja jem 3 posilki w proszku plus piers kurczaka lub tunczyk plus salatka ogorek sol wszystko bylo by dobrze gdyby nie slodycze poniewaz po tych czterech posilkach nie jestem glodna tylko w glowie mi siedzi cos slodkiego ;) masakra ja o tym doskonale wiem ze po specjalnych produktach najlepiej bedzie wyeliminowac slodycze biale pieczywo niepotrzebny tluszcz panierki itp pewnie bedzie ciezko .... ale po to teraz chce schudnac 10 kg szybko zeby pozniej tylko utrzymac swoja wage nie moge tego zaprzepascic tym bardziej ze nie jet to tanie rozwiazanie .