Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaonaona

175cm mogę nosić obcasy?

Polecane posty

Gość madziaonaona
Jakby facet mi powiedział ze mam za male piersi dostał by w .... Ja tam nie chcę mniejszego faceta.

Gość Apasz
Wyższa kobieta to dla faceta cios w jaja. Choćby nie wiem co pierdolił kumplom i samej lasce

Gość madziaonaona
Wysokie i szczupłe jak najbardziej. Ale kiedy widze wysoką i prawie anorektyczke to robi mi się niedobrze.

Gość Apasz
Przesadzasz, większość z moich kumpli nie "spada" poniżej 180 cm większość jest mojego wzrostu albo nawet dochodzi do 195. Także,źle nie jest

Gość rubinowaa...
grtfed no wiadomo ze nie o to chodzi, mialam kiedys faceta 170 wiec roznica byla .. ;) mi chyba bardziej chodzi ze wole wysokich, najlepiej jakby mial pare cm na + niz ja, bo czuje sie bezpueczniejsza i bardziej jakos naturalnie/normalnie. no i sie wtulic mozna normalnie a tak jak maly to co mi sie w biust bedzie wtulal :p

Gość jestes gupia
.

Gość Apasz
Bez przesadyzmów w żadną ze stron. Facet nie pies żeby na kości leciał ale też nie sikorka żeby słoninę wpierdalać

Gość madziaonaona
Dokładnie:) Facet musi mieć te kilka cm więcej :) Ja mam sąsiadkę która jest większa od męża o 20cm...

Gość grtfed
Puste jesteście, jak człowiek kocha to nie patrzy na wygląd. No, może trochę, ale na wzrost akurat nie ma się wpływu.

Gość 5rt4565756756
Jak facet ma mieć min. 185 to będziecie musiały się dzielić nim z innymi życzę powodzenia z utrzymaniem rogów.

Gość rubinowaa...
nie wiem po prostu tak jest ze wysokie patrza na wysokich i juz .. a raczej z porownaniem miseczek D "i prawdziwych kobiet" to bardziej chyba by mozna bylo dolaczyc do porownania z 2 strony u faceta... :p no ale co tam...

Gość madziaonaona
Może i nie ma się wpływu. Ale ja akurat nie zwracam uwagi na facetów, którzy są ode mnie mniejsi. Poprostu nie podobają mi się. I większość kobiet nie zwraca na mniejszych uwagi.

Gość rubinowaa...
otoz wlasnie to.. wiadomo ze jak kocha to nie ma znaczenia ale jak sie zwraca uwage na wysokich to sie i tylko w wysokim zakocha :p

Gość 5rt4565756756
Jeśli przy 175-180 będziecie nosiły szpile czy obcasy duże to facet będzie musiał mieć dla Was ponad 2 metry a ilu jest takich? Bardzo mało. Więc będziecie się nim dzielić z innymi kobietami bo większość chce takich wysokich a on będzie z tego korzystał.

Gość rubinowaa...
nie wiem czy wiesz ale obcasy nie maja tylko 10-15 cm sa tez nizsze warianty

Gość madziaonaona
Kiedy facet ma te 180cm to kobieta też próbuje dostosowywać się do tego aby nie była większa. A jedynie równa.

Gość grtfed
Spoko, ja to rozumiem, że na takich lecicie, ale później nie oburzajcie się widząc temat typu "Nie mógłbym być z kobietą z małymi cyckami!". ;)

Gość madziaonaona
Idź już sobie :) Małe piersi też są dobre.

Gość grtfed
Tak samo jak niscy faceci.

Gość madziaonaona
Ja pierd*** człowieku tu nie chodzi o to że mali faceci są do dupy !! Poprostu nie wyobrażam sobie zebym mogła miec knypa 160cm przy moim wzroście 175cm !! Mali do małych. Wysocy do wysokich.

Gość Apasz
Ja jestem wysoki a małe cycki u kobiety mi nie przeszkadzają, najważniejsza jest twarz i zgrabny tyłek. I to by miała coś miedzy uszami

Gość madziaonaona
Poza tym skoro ci przeszkadzają małe piersi to może popatrz na swojego penisa może nie masz sie czym pochwalić? Jak masz małego to nie narzekaj na małe piersi.

Gość grtfed
To do mnie? Ja jestem dziewczyną. ;) I po prostu uważam, że ludzie mniejszą uwagę powinni zwracać na rzeczy takie jak wzrost, piersi, pupa, a większą na charakter i osobowość.

Gość Apasz
Kurduple do pieca

Gość Jula 2000
Liczy się tylko wygląd i tylko przystojniacy. Wolę poznawać charakter poprzez wygląd.

Gość madziaonaona
A to sory :) Ale tak tych piersi się czepiasz. Owszem osobowość i charakter jest ważny. Ale z reguły jest tak że wysoka kobieta nawet uwagi nie zwróci na mniejszego faceta ;/ Ja np. jestem tak że wkurza mnie zachowanie małych i szczególnie młodych facetów. Denerwuje mnie tak poprostu. Wysocy mężczyźni DLA MNIE są atrakcyjniejsi. To tak jak z facetami wątpie żeby facet wolał dziewczynę od siebie wyższą o kilka/kilkanaście cm.

Gość madziaonaona
Przyznaje jak narazie spotkałam cudownych wysokich facetów i debilnych małych. Może dlatego wole wysokich. Ale każdy ma inny gust ;/

Gość Apasz
Ochoooo jakiś troll się pode mnie podszywa. Zobaczymy co potrafi jakaś gnida internetowa :D:D:D

Gość Ewka_z_forum22
Lepiej poznać charakter jakiegoś przystojniaka niż u jakiegoś mniej atrakcyjnego kolesia.

Gość madziaonaona
Poza tym zauważyłam ze za mną ogląda się więcej wysokich facetów niż małych. Więc jak widać faceci mniejsi nie lubią wysokich.