Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaonaona

175cm mogę nosić obcasy?

Polecane posty

Gość madziaonaona

Witam :) A więc mam 175cm i chciałabym nosić buty na koturnie, obcasie ale takim niewielkim. Tylko nie wiem czy to pasuje... Ogólnie nie lubie swojego wzrostu uważam ze jestem za wysoka a z drugiej strony chciałabym nosić takie buty.

Gość Apasz
Spotykam się z laska o Twoim wzroście, lubi nosić takie buty oraz szpilki. Przy takich butach jest prawie mojego wzrostu czyli 190 cm nie powiem, trochę dziwnie się czuję ale powoli zaczynam się przyzwyczajać. Niemniej jednak wiem, że wielu facetów ma przy niej kompleksy

Gość madziaonaona
:)) No nie ja nie chcę nosić 15cm obcasów ;) Ale dzięki :) W takim razie chyba zacznę chodzić na obcasach.

Gość wtf?? miami
hej, ja mam 179cm wzrostu, jasne ze mozesz nosic obcasy! Faceci to uwielbiają! Tylko niscy, powiedzą, że jestes "długa" :)

Gość Apasz
Moja znajoma parka ona 175 on z jakieś niecałe 180 cm . Dziewucha cały czas na płaskich śmiga i jakoś żyje :). Rób tak by nie być wyższą od partnera

Gość madziaonaona
:)) Fajnie bo potrafie chodzić na obcasie i lepiej się nawet czuje niż na płaskim. Ale usłyszałam kilka komentarzy typy " po co ci obcasy? przecież już jestes strasznie wysoka" A wydaje mi się ze wzrost 175cm nie jest strasznie wysoki.

Gość Apasz
wtf?? miami no wybacz ale jak byś dojebała obcasy 15 cm to byś była wyższa ode mnie ...a tego to już bym nie zniósł :D

Gość madziaonaona
Ja też zyje jak chodze na płaskim :) Ale obcasy dodają więcej kobiecości :)

Gość grtfed
Pewnie, że możesz nosić. Kto powiedział, że kobieta musi być niższa od otaczających ją facetów? :/

Gość madziaonaona
Ja chcę tylko troszeczkę dodać do swojego wzrostu. Napewno to nie będzie 15,10cm.

Pewnie, że możesz! To Twój wybór! Są bardzo wysokie aktorki i noszą wysokie obcasy... Nie ograniczaj się! P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/181294218659685/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia :) ...choć upał okrutny!

Gość madziaonaona
No fakt nikt tego nie powiedział. Ale tu chodzi również chodzi o samą kobietę. Nie chcę zeby ktoś mnie wyzywał od wielkoludów a nawet kiedyś usłyszałam jak ktoś na dziewczynę powiedzial babochłop.

Gość chyba w snach
Jasne ze mozesz. Nikt ci nie zabroni.

Gość Apasz
"Aktorki noszą wysokie obcasy" -wyznacznik dla półmózgiej lalki. Na pohybel tępym szmatom...

Gość wtf?? miami
a w jakim jestes wieku????

Gość madziaonaona
20

Gość madziaonaona
Obcasy załozyłam raz w życiu. Ale nie wiem czy one miały 2cm.

Gość edytałeczna
zazdroszcze ja mam 170cm i dalabym sie pokroic za dodatkowe 5cm. podziwiam wysokie laski

Gość grtfed
Mam 173cm i od czasu do czasu noszę wysokie obcasy lub koturny (takie ok. 12cm). Ludzie mówią mi wtedy rzeczy typu "czemu ty jesteś taka wysoka?!", ale ja tego nie odbieram jako docinek, tylko komplement. I wcale nie czuję się źle, chyba że stoję np. koło koleżanki, która ma 155cm i balerinki. :P

Gość lkjkujyhtg
I już wiemy dlaczego kobiety chcą faceta 180 cm + przez te Wasze cholerne obcasy i szpile:(

Gość rubinowaa...
ja mam 181cm i nosze obcasy wiec ty chyba tez mozesz no chyba ze ktos ci zabrania.. :classic_cool: ... ;)

Gość madziaonaona
W szkole zawsze byłam najwyższą dziewczyną, one mi zazdrościły wzrostu a ja się źle czułam kiedy stałam obok nich.:)

Gość Apasz
Wybacz kolego ale facet zaczyna się od 180 cm a wręcz nawet od 185 cm

Gość madziaonaona
Nikt mi nie zabrania :) Facet ma mieć 180cm? Żartujesz? Co najmniej 185cm.

Gość Apasz
Jedna ważna rzecz...jeśli jesteście wysokie nie garbcie się !!!!!!!!!

Gość rubinowaa...
madziaona mialam to samo w liceum ;) apasz masz racje z tym wzrostem troche dla wysokich to faceci min. sie zaczynaja od 180 ;)

Gość grtfed
Dla mnie facet może być ode mnie niższy, to nie jest najważniejsze. Każdy jest inny i tyle... Żałosne jest dla mnie gadanie, że facet zaczyna się od... To tak jakby powiedzieć, że kobieta zaczyna się od miski D - zaraz byście się bulwersowały i narzekały, jacy to faceci są okropni. :P

Gość madziaonaona
Ja miałam okres w którym łopatki leciały mi do przodu. Ale już się wyleczyłam :)

Gość Apasz
Lubię wysokie ale szczupłe. Uznaję zasadę, że jeśli mam być z kobieta to muszę mieć siłę wziąć ją na ręce :D

Gość rubinowaa...
apasz latwo mowic jak wiekszosc znajomych ma 150 w kapeluszu :D