Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phhi

do zaradnych

Polecane posty

Gość phhi

Gdzie się ukrywają zaradne, wykształcone kobiety? Tutaj na forum prawie co trzecia za taką się uważa. Poznałem ostatnio fajną dziewczynę, ale okazało się, że na produkcji robi - odpada. Inna na utrzymaniu rodziców itd. Za dużych wymagań nie mam - wykształcenie wyższe i dobrze płatna praca

Gość zdolowana23
dlaczego wymagasz od dziewczyny dobrze platnej pracy>>>???

Gość phhi
wymagam tyle ile sam mogę dać

Gość zdolowana23
nie badz materialistom to ze ktos nie zarabia tyle co ty to nie znaczy ze jest gorszy i nie moze ci duzo dac liczy sie serce a nie kasa

Gość przygarnij - kropka
chcesz przejśc na panny utrzymanie? :D

Gość drybling
zaradne to tylko są w gadaniu , kobieta zaradna nie czeka na zmiłowanie, tylko bierze łopatę i do kotłowni sama węgiel wrzuci , uruchamia kosiarkę spalinową Husquarna i kosi zielsko w ogrodzie , a gdy nóż w kosiarce się stępi to potrafi ten nóż zaostrzyć , zaradna kobieta potrafi przebite koło w aucie swoim wymienić i uszczelkę w kranie :)

Gość jakajataja
Ja tam mam wyższe, zarabiam sama dużo, jestem inteligentna i mam cięty język- co niektórym się nie podoba, ale wg mnie kobieta musi mieć charrrakterek :)

Gość jakajataja
Drybling- a to jestem zaradna :) trawe skoszę, nóz naostrzę, dżem przygotuję, obiad ugotuję, pracę mgr napiszę, ciasto upiekę, łazienke wysprzątam, syfon odkręcę i wyczyszczę, jak się zatka ;) Tylko jak jest ochota, bo jestem kobietką, więc wolę poprosić kogoś :) Koło w swoim aucie tez bym wymieniła :) i nawet czasem go umyję :)

Gość zdolowana23
charakterek powinien byc :D a nie to ile ona zarabia ja moze nie mam wyzszego ale za to mam srednie i duzo zarabiam to nie znaczy ze nie spotykalabym sie z kims z zawodowym bo mniej zarabia smieszny kolego jestes troche

Co zlego w pracy na produkcji? Szukasz zaradnej (czyli takiej, ktora pracuje i sie utrzymuje), czy takiej, ktora poradzi sobie z utrzymywaniem Ciebie??

Gość drybling
no proszę, nawet cizia_mizia tu się odezwała :) a co tu robi taka piękna kobieta w takie gorące popołudnie , samotnie się nudzisz ? :)

Gość terele morele
powiedz, lepiej gdzie tacy faceci są?? bo jak na razie trafiam na same miernoty, który nie wiedzą czego chcą od życia!! facet 30 lat powinien myśleć już o jakiejś stabilizacji życiowej, nie mówię, że ma już zakładać rodzinę!!, a nie tylko imprezy koledzy etc

bezcenny wkręt ;) P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/181294218659685/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia :) ...choć upał okrutny!

Gość drybling
jakajataja tak, rozumiem wszystko potrafisz zrobić ale cudzymi łapkami , ponieważ Tobie się nie chce :)

Gość yujtyhfrg
liczy sie serce a nie kasa Szkoda, ze w drugą stronę to nie działa:(

Gość phhi
nie, w życiu nie byłbym wstanie być na utrzymaniu kobiety. jakbym pracował na produkcji , albo coś pokrewnego to nie miałbym obiekcji.

Gość jakajataja
Nie drybling, zazwyczaj sama zakasuję rękawy i robię to, co trzeba.

Gość jakajataja
a gdzie pracujesz w takim razie phhi?

Gość phhi
ja jestem z pomorza , tylko teraz jadę do Chin na parę miesięcy przypilnować pracowników na stoczni.

Gość jakajataja
A ja z Kujaw i Pomorza :P

Gość phhi
branża okrętowa Mam pod sobą kilka statków armatora Niemieckiego.

Autorze gadasz glupoty. Kazdy zaczyna od zera. No chyba, ze masz znajomosci albo tatusia prezesa. Ja i w Anglii zaczynalam od zera i tutaj tez. Idzie mi juz coraz lepiej i niedlgo zaczynam studia. A Ty autorze chyba szukasz kobiety, ktora bedzie Cie utrzymywac. Bo wstyd to jest krasc, a nie pracowac na produkcji, czy w sklepie :O

Gość phhi
dobre serce,,,oczywiście . Sam staram się być dobrym człowiekiem. Ale raz się naciąłem, bo panna leciała na kase. A po drugie, ludzie dobierają się o cechach zbliżonych do siebie.

Gość jakajataja
cizia, to jest tak, że jak ma się niewiele, to nie obchodzi cię co robi ta druga osoba i ile ma. Jest dobrze tak jak jest. Możesz być z facetem, który zarabia powiedzmy 2 tys. i jest ok, potem ty zarabiasz 3 razy tyle co on i nadal jest ok, bo jesteście razem i cieszycie się z twojego sukcesu. Ale gdybys miała zostać sama i szukać faceta od nowa, to raczej nie wzięłabyś gościa z najniższa krajową. Jestem w stanie zrozumieć autora, bo taki mógłby jedynie lecieć na moją kasę. A niestety tak się dzieje coraz częściej. Więc gdybym miała teraz szukać- zrobiłabym podobnie. Może nie oficjalnie jako warunek, ale zwracałabym na to uwagę. Wiem z własnego doświadczenia. I tak, to jest głupota, ale to jest też strach o samego siebie. Nikt nie lubi czuć sie wydymany.

Gość phhi
też zaczynałem od zera,,,na studiach sam się utrzymywałem. W wakacje w stoczni tyrałem jak wół, czy Norwegii.

Gość drybling
phhi obstawiam, że w Chinach poznasz bardzo wiele zaradnych i pięknych chineczek , azjatki są inne , piękne i bardzo pracowite , nie chcę ubliżać polkom ale wiesz jak jest , Polki uważają się za księżniczki, więc powodzenia :)

Gość jakajataja
Ile masz lat, phhi?

ja nie mieszkam w Polsce, od ponad 2 lat utrzymuje sie sama i nie obchodzi mnie ile facet zarabia, bo ja sama daje sobie doskonale rade. Nie kazda kobiete obchodzi kasa faceta... Gdzies w innym temacie pisalam, ze po slubie chce miec rozdzielczosc majatkowa. Oczywiscie, ze z bezdomnym, czy bezrobotnym nie chcialabym sie zwiazac, ale jego wyplata mnie nie interesuje.

Gość phhi
25

Gość jakajataja
ładny wiek :)