Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lodowa tabaluga

GRYCAN jakie wam najbardziej smakują? mają dużo smaków wasze typy

Polecane posty

Gość ManiaWszędobylska
Ja byłam w lodziarni Grycanów

Gość kolonna
lody to szkodliwe gowno-ich producenci to skurwiele-a ci co jekupuja dzciom i wnukom -to tez skurwiele

Caffe latte i jeszcze jakiś kawowy jest też bardzo lubię, owoce leśne są świetne no i różane ale tylko jedna kulka na raz bo są strasznie słodkie. Fajnie też zimą zjeść cynamonowe, piernikowe, imbirowe itp.

Gość no to bede mamunia
ja uwielbiam mięte z czekoladą i chałwowe :)

Gość grrh5h
cynamonowe

Gość :P:)
chyba troche za duzo tych kalorii wyliczyłes/aś - np sorbet ma tylko kcal w jednej kulce

Gość Marita48
mi smakują najbardziej miętowe z czekoladą :) ale obawiam się że jak grycan będzie dalej tak traktował swoich pracowników (http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,2876 -bez spacji) to lody prędko stracą na jakości

Gość gość
A ja teraz przeszłam na lody Z PoloMarketu. Musicie koniecznie spróbowac bo sa naprawdę pyszne i dużo tańsze.

Gość gość
Przyznam Wam ze lubie lody z PoloMarketu. Dla mnie są zdecydowanie najlepsze, najsmaczniejsze I żadne sie z nimi nie równają.

Gość gość
Prawdą jest, że firma Grycan nie ma konkurentów jeśli chodzi o ilość smaków jakie nam oferuje. Prawdą jest, że każdy znajdzie tu swój ulubiony smak. Niezaprzeczalnym niestety jest też fakt, że firma traci w zastraszającym tempie klientów jeśli chodzi o sprzedaż w PSD czy jak kto woli sklepową. Dlaczego? Otóż mamy dwa rodzaje technologii. Jeden najwyższej jakości do caffeterii i firmowych stoisk, oraz drugą, lodów "masowego rażenia" w opakowaniach 500 i 1100 ml. O ile tymi sprzedawanymi "na kulki" można się zachwycać to te "sklepowe" nie wytrzymują już konkurencji większości producentów. Odmienna receptura powoduje degradację smaku i o zgrozo odmienność nawet stanu skupienia produktu. Zmniejszenie podstawowych mleczarskich produktów na rzecz WODY powoduje, że kupujemy "kamienie". Wg opatentowanej receptury, składniki technologiczne powinny uniemożliwia kryształkowe zamarzanie produktu pomimo przechowywania go w warunkach głębokiego chłodzenia w PSD. I jeszcze 2 lata temu nadzór właścicieli firmy gwarantować nam pełną gamę zadowolenia z kupionych w sklepie lodów. Niestety, brak merytorycznej kontroli jakości posprzedarzowej lub chęć zysku powodują, że smak zawartości opakowania lodów Grycan z początków działalności firmy jest już tylko legendą. Zatem na ludy Grycan zabieramy znajomych tylko do lodziarni. Wodę mlekiem, i cukrem waniliowym możemy zrobić domu sami.

Gość gość
Lubię ich sorbety, zwłaszcza czarną porzeczkę i malinowy.

Gość gość
płacić 3zł za tę ich kuleczkę to chyba trzeba być ostro p\o\j\e\b\a\n\y\m\

Gość gość
Widząc te obrzydliwie grubachne Grycjanki przechodzi mi ochota na ich lody

Gość gość
Jem właśnie czekoladowe doopy nie urywa

Gość gość
bizantyjskie!!! mniammmm. i malaga!! Kawa mrozona u grycana.. niebo w gebie..

Gość gość
powiem tak : jadam lody co jakiś czas do kawy to własnie wybieram grycany , lubie chodzić do ich kawiarni . Ale ostatnio powiem szczerze .... posmakowałam innych lodów . Mówię tutaj o kawiarni Choice ( niestety jest ona tylko na dolnym Śląsku ) i minus drugi ,ze tania ta kawiarnia nie jest , bo jest droga ale : Mają pyszne czekoladowe lody, lody nektar bogów itd itd . I moim odkryciem było to ,ze te czekoladowe lody z tego Choice są lepsze od grycan i to zdecydowanie .

Gość gość
grycan daje za dużo cukru są za słodkie , haggen dazz są mało słodkie i pyszne

Gość gość
Zawsze może być taniej. Polecam marki własne z PoloMarketu. To się zawsze może opłacic. Do tego teraz trzeba korzystać z takich ciekawych promocji https://www.polomarket.pl