Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackSoul1985

W jakich facetach gustują gotki ?

Polecane posty

Gość BlackSoul1985

Zastanawiam się czy istnieje jakiś konkretny typ mężczyzn w jakim gustują piękne gotki.Bardzo podobają mi się takie dziewczyny,ale chyba nie jestem w ich typie.

Gość plgaga
w gotach

Gość GHAH staff-0-terrorA(A) 666
Gotki-galotki śliczne niczym kotki!

Nie wiem jak gotki, ale ja lubie metali. Dlugie zadbane wlosy, wysoki, postawny, w jeansach i skórze... :) Sama spotykam sie z metalowym muzykiem i to najlepsi faceci na swiecie.

Gość jooooooooooooooooooooooooooooo
w RYZYM

Gość DarkEnchantress
Gustuja nie tylko w gotach:) musi byc meski,nie zaden wyzelowany lalus.wlosy nie musza byc bardzo dlugie,byleby nie jez:o chodziaz szczerze powiem ze takie dlugie wlosy u faceta to cos pieknego:) a z charakteru to byleby nie cham,prostak,niezaradny synus mamusi i sadysta.i zeby upodobania muzyczne sie zgadzaly mniej wiecej.

Gość Thrash Till Death
@DarkEnchantress: Skoro gotki gustują tylko w męskich facetach, to znaczy że nie w gotach.:P A tak poważnie, to gotki oprócz gotów, gustują właśnie w metroseksualnych lalusiach. Taka metrociota jest przecież idealnym substytutem spedalonego gota. Jeszcze takie pytanie. Lubisz facetów z długimi włosami, więc jak Twojemu facetowi wypadną włosy (tak jak mi) i będzie musiał ogolić głowę na 0, co wtedy zrobisz? To samo pytanie do każdej, która lubi facetów z długimi włosami. Tak dla jasności zaznaczam, że nie lubię gotek z wielu powodów, ale pisałem o tym w dwóch tematach i nie zamierzam się powtarzać. @HazyShadeOfWinter: Masz rację! Niebieskie lub błękitne jeansy, katana narzucona na ramoneskę i białe adidaski za kostkę, to jest to!

Długie włosy, skóra, glany. Żeby był dobrze zbudowany, słuchał muzyki która jestem w stanie strawić i lubił chodzić ze mną na imprezy. W sumie, mój nie ma długich włosów, ale poza tym się zgadza.

Gość Thrash Till Death
@Kemma: Co masz na myśli pisząc glany? Powtarzam po raz kolejny, glany NIE SĄ typowo metalowym obuwiem! Typowo metalowym obuwiem, są białe adidasy za kostkę, lub czarne kowbojki!

A gdzie ja coś o metalu pisałam? Napisałam jak wyglądający faceci mi się podobają i tyle. A Ty jak zwykle musisz wyjeżdżać z tą litanią o adidasach i katanie. Wszyscy to już czytali, naprawdę.

Gość Thrash Till Death
Doprawdy wszyscy? Nie wiedziałem.:P Dobra, a teraz poważnie. Po prostu myślałem, że pisząc o glanach, masz na myśli metalowców, dlatego napisałem, ze typowo metalowym obuwiem są białe adidaski za kostkę, lub czarne kowbojki.

A mnie się podobają klany, New Rocki i inne tego typu buty, a nie kowbojki czy cokolwiek innego. I tyle.

Gość Thrash Till Death
No i ok. Dla mnie New Rocki, koturny itp., są obrzydliwe, a jeśli chodzi o glany, to nawet najładniejsza kobieta/dziewczyna nie wygląda w nich dobrze. Mi glany kojarzą się z pozerami i kinderami. Poza tym uważam, że kobieta powinna nosić kobiece obuwie. Tyle w temacie butów.

A ja uważam, że fajny facet w fajnych New Rockach to coś kapitalnego. Każdy ma prawo do swojego zdania.

Gość Dark Enchantress
O,znowu trafilam na ten topik:D a co do wlosow,to jak zacznie lysiec to trudno-taka kolej rzeczy,wazne zeby byl tez po prostu meski.typowy metal opisany wyzej tez bardzo mi sie podoba.jestem gotka ale nie biegam w zwiewnych sukniach i gorsetach,po prostu wybieram ciemniejsze kolory,stonowane,mocniejszy makijaz oczu,bladosc,ciemne dlugie wlosy.a metroseksualnych facetow nie znosze.

Gość Thrash Till Death
A czy Ja zabraniam Tobie własnego zdania? Ty wyraziłaś swoje, a Ja swoje. Byłbym zapomniał. Co zrobisz, gdy facet Twoich marzeń wyłysieje? Pytam, bo wiele kobiet lubiących długowłosych facetów, nie chce, aby ich wymarzony był łysy, a prawda jest taka, że prędzej, czy później zrobią mu się zakola i będzie musiał ogolić głowę na 0.

Skoro jego ojciec nie wyłysiał, to jemu też to raczej nie grozi. Więc się nie zastanawiam. Ale na pewno nie pozwolę mu się ogolić na łyso. Zetnie włosy na krótko i trudno. Będzie najwyżej miał zakola.

Gość Dark Enchantress
Jak zacznie lysiec,to trudno,sa gorsze tragedie.ale przeciez twarz zostanie ta sama.lepiej lysy niz zeby mial chodzic z 3 wlosami na krzyż.

Gość Thrash Till Death
@Kemma: No ok i taka odpowiedź przynajmniej jest dojrzała w przeciwieństwie do większości kobiet, które w takim przypadku rzucają danego delikwenta. @DarkEnchantress: Pierwszy raz spotykam się z tym, żeby gotce podobał się typowy metalowiec w koszykarskich butach. Poza tym, Twoja wypowiedź na temat łysienia, też jest bardzo dojrzała. Co do gotek, to właśnie mi się nie podobają bladolice mroczne panny, malujące usta czarną szminką. A co do gotów, to dla mnie to metroseksualiści w mrocznym wydaniu. Zresztą nawet niektórzy się określają jako metroseksualni.

No wiesz, ja za parę miesięcy wychodzę za niego za mąż, trudno by mi było go rzucić, bo zaczął łysieć :/ Ja osobiście nie maluję ust na czarno, już prędzej na czerwono i tylko na imprezy. Tak samo jak na imprezy wkładam gorsety i miniówki. Na co dzień raczej nie widać, żebym była jakoś mega mroczna. Włosy mam niefarbowane, naturalnie ciemne, brązowe. Nie opalam się, ale też nie pudruję na biało. Po prostu ubieram się na czarno z elementami bieli/szarości/granatu i tyle.

Gość Dark Enchantress
Co do mojej bladosci,to wstukaj sobie w google 'typ urody zima' ,ktora ma z natury jasna cere i ciemne wlosy:) pozatym opalona wygladam zwyczajnie brzydko.a czarnej szminki w zyciu w rekach nie mialam :D zwykli metale sa jak najbardzie w moim stylu,o ile sa mescy,bo wypacykowanych lalusiow nie znosze:o

Nie jestem typową gotką, ani nikim kto w te ciasne, mroczne ramy mógłby się wpasować. Ale są to poniekąd moje klimaty i ja gustuję w facetach postawnych, zarośniętych (włosy, broda) typ takiego średniowiecznego rycerza :)

Gość Thrash Till Death
@Kemma: Czerwona szminka jest jak najbardziej ok.:) @DarkEnchantress: Lalusiowaci to są goci, a nie metalowcy.;) To właśnie goci wyglądają jak totalne cioty. Dawniej metalowcy brali często udział w zadymach i przeważnie byli tęgiej postury, lub przeciętnej, więc lalusiowaci nie byli. No chyba że miałaś na myśli pseudointelektualnych leszczyków, biegających cały rok w glanach (czytaj kindermetali), lub glamowe cioty, to się zgodzę, tyle, że takie osobniki nie mają nic wspólnego z Metalem.;) Typ urody zima jest nawet ciekawy, bo taki delikatny. Mi zasadniczo gotki się w ogóle nie podobają, chociaż dla tej panny z poniższego zdjęcia, mógłbym zrobić wyjątek.;] http://tinypic.pl/oz1pcs2tizva Po prostu wolę kobiety w legginsach w panterkę, lub spódniczkach przepasanych pasem z nabojami do M16 (tyczy i legginsów i spódniczki), oraz zwykłe i pin-up girs.

Gość cała prawda o gotkach
Myślicie, że gotki są takie miłe, bo wyglądają uroczo? Nic bardziej mylnego! Otóż gotki zwabiają do siebie, bądź porywają małe dzieci, następnie zamykają w nadzianych ostrymi przedmiotami beczkach i toczą z nich krew, a następnie ją piją, bądź kąpią się w niej, tak, jak to robiła ich idolka Elżbieta Batory, z młodymi dziewczętami, aby zachować wieczną młodość, a po wytoczeniu krwi, rzucają zwłoki dzieci psom na pożarcie. Dodatkowo oddają się za darmo na cmentarzach, a więc zastanówcie się poważnie, czy gotka aby napewno jest idealną kandydatką na Waszą dziewczynę, żonę i matkę dla Waszych dzieci. Napisałem to tylko ku przestrodze, abyście wszyscy uważali na gotki, albowiem są to dziewczyny bardzo okrutne i nieznające uczuć wyższych.

Gość gotki czczą diabła
Gotyckie dziewczyny, zwane także gotkami, zwabiają do siebie dzieci, następnie je brutalnie mordują, składając je w ofierze szatanowi, następnie piją ich krew w imię szatana, dlatego należy zakazać Castle Party, na którym dochodzi nawet do rytualnych mordów, a mieszkańcy Bolkowa są zastraszani.

Gość mgr. Alina Boss-Szefowska 666
Moje gg to 5473221 Pobajerzymy? Poruchamy? Poknurzymy? Podewiańcimy? Pokwaterujemy? Poćpamy? Popijemy?