Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfkfglgklfgflgf;lgflgkg

jestem dziewicą a mam 19 lat to dziwne ?

Polecane posty

Gość gość
Ja bym im powiedziała krótko : sorry dziewczyny ale chyba jestesmy z innej ligi bo ja nie Lubie z byle kim i byle gdzie ... Hmm zapomniałam jak sie nazywa takie osoby...

Gość gość
Zgadzam się z przedmowcą

Gość gość
Mam fantazję, że odbywam stosunek z żołnierzem, robi mi się ciepło w pochwie:)

Gość Gość
Dnia 7.07.2012 o 19:29, Gość głupi serek hochland napisał:

a to z kim idziesz do łóżka to Twoja sprawa czy Twoich znajomych? jestem rok starszą dziewicą i ani razu nikt mi nie dogadał z tego powodu, w towarzystwie rozmawiam normalnie, wiele osób pewnie nie wie czy jestem, ja tak samo nie dociekam ilu kto miał partnerów i w moim środowisku ludzie nie zwierzają sie wszystkim wokół ze swojego życia seksualnego i uczuciowego co więcej przeciętnie dziewczyny tracą dziewictwo koło 19roku życia, czyli na każdą co straciła mając 18lat przypada taka co miała 20 lat, na 17latkę taka co miała 21 itd więc co nienormalnego w 19letniej dziewicy? masz swój rozum dziewczyno?

21,20,19,18,17 a jaka to różnica? Ja niedawno straciłam cnotę z mężczyzną z którym planuje przyszłosc i będę na pewno. Mam 25 lat.A ten wiek wypisany tutaj to bardzo młody wiek 😁.Nie spieszcie się z seksem, bo czasami możecie stracić z tym kim nie trzeba ☹️. Ja nie czuje się gorsza, jestem młoda i uważam że to był odpowiedni czas na sex.Nie słuchajcie nie prawdziwych stereotypów.Tu gdzie mieszkam stara panna zaczyna się bardzo późno. A w Polsce to każdy wylicza rok do roku kobietom.Jakie to jest skrzywienie, 😅

Gość KKK

Ja też jestem dziewicą i mam 19 lat. Byłam z chłopakiem 3 dni bo się do mnie dobierał. Jakby to była jedna z moich koleżanek to pewnie by z nim to zrobiła, ale ja wolałam z nim zerwać. Nie ma co być z kimś kto cię pogania i zmusza do seksu na początku znajomości. Poza tym tez nigdy nie byłam w poważniejszym związku, ale wystarczy poszukać kogoś miłego kto też cię polubi, poznać tą osobę i dopiero wtedy myśleć o stracie dziewictwa. Masa ludzi twierdzi że musi stracić dziewictwo w wieku 16 lat bo taka jest średnia podobno. Ale ja mam masę przyjaciółek które mają 19 lat i wciąż z nikim nie spały i raczej nie spieszy im się z tym.