Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patryshna

Okres jednodniowy 3tyg.po okresie wlasciwym>?

Polecane posty

Witam. W osttanim czasie(przeszlo 3-4tygodnie)zmuszona byłam zażyć tabletkę "72hpo" -escapelle. Nie miałam strasznych objawów w pierwszym tygodniu po jej zażyciu tylko bolące piersi i nudności przez pierwsze 2dni.Następnie dostałam okres w przewidywanym,reguralnym terminie i tez nie był on jakiś "udziwniony".Trwal 4 dni,tak jak zwykle.Od zakonczenia okresu mija ponad tydzien-a ja dostałam jednodniowe krwawienie,towarzyszyły mi przy tym odczucia mdłości,czy to ma coś wspólnego z escapelle,czy też jest inna przyczyna? Prosze bardzo o pomoc.Wykluczam ciąże,słyszałam różne zdania an temat ciązy pozamacicznej,ale zanim wybiorę sie do ginekologa osobiscie,chcialabym poznac przynajmniej zdanie oosob ktore sie na tym znaja,lub ktore mialy podobna sytuacje.Dziękuje za odpowiedzi :*

Gość ciążaikropka
jesteś w ciży i tyle

Gość tzw plamienie implantacyjne
ktore nastepuje ok 7 dni po zaplodnieniu

Gość jestem mondra
skoro dostalas normaly okres po tej tabletce to ciazy nie ma. takie tabletki zawieraja duzo dawke hormonu wiec mozliwe ze po tym wlasnie mialas krwawienie i mdlosci. najlepiej idz do ginekologa i zapytaj.

Gość jestem mondra
a osoba powyzej chyba czytac ze zrozumieniem nie umie :O

Ładnie mi zmąciliście teraz wszystko. Jakieś racjonalne wytłumaczenia na moje objawy? Ginekolog wita,a po tym co przeczytałam jak najszybciej.. dziękuje za odp:)

zszokowaly mnie odpowiedzi o ciazy bo nie bralam takowej pod uwagę ! ziarnko niepewności zostało zasiane,OBY TYLKO ONE było zasiane w moim organiźmie ekhm..ta jeszcze raz dzieki

Gość jestem mondra
z tego co ja zrozumialam tabletke wzielas ok 3-4 tyg temu tak? okres mialas normalny.. a tydzien po okresie mialas to plamiene? czyli w ciazy nie jestes.. a krwawienie implantacyjnie wystepuje no wlasnie 7-10 dni po zaplodnieniu! wiec jak to bylo 3-4 tyg temu to na nie juz za pozno. przyczyna tego plamienia mogla byc jak najbardziej ta tabletka bo zawiera duze stezenie hormonow. pogoogluj troche moze ktos mial podobny problem, wpisz np efekty uboczne escapelle. chociaz najlepiej wybierz sie do gina.

Gość jestem mondra
jezeli okres mialas to w ciazy na pewno nie jestes, mozesz zrobic test jezeli cie martwi akurat to.. mozliwe jest jakies spustoszenie w organizmie po tej tabletce.. ale skoro to bylo jednorazowe krwawienie.. wydaje mi sie ze nie masz sie czym martwic.

Po prostu zmartwiłam się,bo słyszałam o kobietach które były w ciązy i miały okres do 2giego miesiąca:/ Aleee dziękuje "jestemmondra":) jestem po tescie,wynik negatywny;) uff! Jestem wiec juz przekonana,ze moj jednodniowy okres ma cos wspolnego z tabletka:) Postanowiłam przy kolejnej takiej sytuacji isc do lekarza,dziękuje za odpowiedzi:*