Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten krazek zloty krazek

Nasze OBRĄCZKI - czyli jakie mamy, jakie wybieramy itd.

Polecane posty

Gość ten krazek zloty krazek

byl juz watek o pierscionkach zareczynowych, a one w koncu ustepuja miejsca obraczce - tu wklejajmy zdjecia naszych wymarzonych albo najlepiej tych ktore juz mamy na dloniach a wiec zaczne - nasze sa skromne, proste i w sumie to dosc popularny model, ale noszą sie fantastycznie :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7dee18c4ab33d284.html

Gość fikumikkku
fuuj masz włosy na palcach

Gość romekatomke982
białe złoto i w dodatku kwadratoy kształt - takie obrączki były modne jakieś 10 lat temu

Gość fikumikkku
przecież napisała "nasze sa skromne, proste i w sumie to dosc popularny model" więc nie sa na czasie ale te włosy mnie obrzydziły

Gość rohaha hah
co to znaczy "noszą się fantasycznie"? tak można mowic o ubraniu ale na miłośc Boska nie o obraczce

Gość fikumikkku
Autorce zabrakło słów, ogląda teraz swoje brzydkie włosy na palcach

Gość fikumikkku
więc skoro ich jeszcze nie masz to w dupe se wsadz te poglądowe zdjęcia, jak bedziesz miała to sobie wklej , ja moge tez dac link do obrączek wart 20 tysięcy i co ?

Gość Osncconsjd
Ja ma najpiękniejszy piercionek na świecie, włoski z dużym i jasnym diamentem. Dorgi jak cholera.

Autorko! Mam identyczną obrączkę! Kształt, białe złoto i na środku cyrkonia - no chyba, że Ty masz brylancik. Mój mąż ma taką samą tyle, że z zółtego złota i oczywiście bez cyrkonii. Wybierałam wzór z pośród ogromnej ilości i te proste bez wydziwiasów spodobały nam się najbardziej:)

Gość fikumikkku
dla mnie kwota 2-3 tys nie jest zawrotna mam obraczki dużo droższe, ale jak link sobie wklejasz jeszcze nie Twoich to mozna sobie nawymyslać

Gość fikumikkku
szkoda mi pisania z Tobą Ps. w dzieciństwie miałam wszystko: równiez miłość rodziców w życiu do wszystkiego doszłam sama , więc nie pisz mi że jestem ..... hmmm :)

Gość fikumikkku
Ja nie jetem Autorką tego tematu więc mnie nie dotyczy "dla jasnie pani krolowej robic zdjecie i wrzucac na kompa" nie zawsze jest tak że skoro za coś zapłacimy to juz to mamy :) nie znasz życia ? może nie dojdą a kaska się rozpłynie :) również bez odbioru tępa dzido

Gość svhtrvhytf
beznadziejny ten zaręczynowy

Gość fikumikkku
pokwitowania? hahahahah a Ci w tych czasach gwarantuje pokwitowanie ? !!!! Teraz pokazałas swoją inteligencję !!!!!!!!!! :):):):):) Pokwitowanie to mozna sobie w dupe wsadzić ! Jak Ci firma upadłość zgłosi abo kto inny to tym pokwitowaniem sobie w kominku mozesz drewko podpalić Nie bede innych pisać tematów na temat pokwitowania.

Gość miła rozmowa
gratuluje Paniom kultury osobistej. włoski na palcach to rzeczywiście nadzwyczajna ułomność, bardzo rzadko spotykana. chyba tylko na babskim forum jest tyle jadu, a w szczególności wśród najmądrzejszych w świecie panien młodych. licytowanie się kogo na co stać przerabia się już na poziomie przedszkola- chyba niektóre koleżanki nie wyrosły jeszcze z tego etapu

Gość fikumikkku
ten Twój przyszły maż to całe zecie zjeabane bedzie miał jeżeli dojdzie do skutku slub z takim potworem jak Ty tępA KROWO

No niektóre tutaj z forum to chyba sobie palce depilują... Bo dla mnie to nic dziwnego, że na palcach ma się włoski... ale chyba dla was tak , czyli to może oznaczać,że nie doszłyście jeszcze do tego etapu... gimgówno pewnie tu siedzi hahahhaha

Apart i jak najdroższe. To tak samo jak jest pytanie kto ile zarabia. To nigdy nikogo nie ma co zarabia nap 1500zł , tylko po 10 tyś a nawet 40tyś miesięcznie. Ahh ten internet ;)

Gość fikumikkku
NO JA JESTEM DOROSŁA I NIE MAM WŁOSÓW NA PALCACH , WIEC NIE WIEM O CZYM PISZESZ PANNO WYZEJ ?

Gość miła rozmowa
może i bez sensu, ale dorosłe kobiety od razu muszą przechodzić do epitetów? nawet jeśli ktoś pisze po prostu chamsko to można go zignorować a nie wdawać sie w idiotyczną pyskówkę i schodzić do poziomu pyskatych gimnazjalistek. tez nie wkleję mojego zdjęcia bo jeszcze nie odebrałam od jubilera a jak pokażę identyczne z sieciówki to mi tu łeb zmyją.

Do Pani ''co za ludzie'' To jest topik o obrączkach a nie o ich wartości. po drugie chyba za smarkata jestes do małżeństwa, bo dojrzałe do tego kobiety nie tak sie zachowuja. chcesz pokazac ze Cie stać na niewiadomo jakie obraczki, a mogę sie zalozyc ze wesele Wam nie wyjdzie. Nic na pokaz.!

Gość fikumikkku
cozaludzie82982 jestes załosna przestań się podszywać i piac z róznych ników spadam bo tu dziecinada