Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbijka z dzieckiem..........

Pani z opieki społecznej - Jestem przerażona

Polecane posty

Gość lesbijka z dzieckiem..........

Otoz tak dlugo skrywalam sie ze swoja orientacja seksualna, mialam w swoim zyciu jak skonczylam 19 lat jednego chlopaka ktorego nie kochalam. Myslalam tylko ze jest to chlopak dla mnie, nawet czasami zastanawialam sie czy go kocham i tak sie skonczylo ze oddalam mu sie kilka razy. Po tych kilku razach okazalo sie ze jestem w ciazy, na szczescie moglam liczyc na pomoc ojca wtedy ktory jest czlowiekiem dosc zamoznym, zerwalam z chlopakiem (on sam tego dziecka i tak nie chcial) teraz jedynie placi mi takie glodowe alimenty (950 zlotych miesiecznie). sama zarobie ponad 2 tysiace na reke. Wracajac do tematu jestem lesbijka, nie dawno poznalam sympatyczna, mila kobiete 10 lat starsza. Teraz mam 26 lat i juz dosc duzego synka, ktory raz sie mnie spytal dlaczego spie z Jola w jednym lozku. Wytlumaczylam mu to w ten sposob. Niektore dzieci maja mame i tate, niektore dwoch tatow albo dwie mamy. Maly powiedzial oczywiscie o tym dziadkowi ktory ten naslal na mnie opieke spoleczna i powiedzial ze bedzie ubiegal sie o odebranie mi praw rodzicielskich. Bylam tak wsciekla. Poniewaz moj starszy brat od zawsze robil co chcial. Dwukrotnie zdradzil swoja zone, w wieku 16 lat juz ze swoja obecna zona dzielil sypialnie. Wszystko mu bylo wolno w przeciwienstwie do mnie. Teraz oboje z zona zyja sobie za pieniadze tatusia. Moj brat ma trzech synow, dwie corki i teraz z zona kolejne dziecko w drodze. Brat i bratowa powiedzieli ze beda zeznawac przed sadem przeciwko mnie. W dodatku moj ojciec przed laty pozbawil moja matke do mnie i do brata praw rodzicielskich. Teraz to samo chce zrobić mnie? Jak mozna byc tak podlym wobec wlasnego dziecka. Sam sprowadzal sobie zawsze rozne kobiety do domu a ja zyje teraz w stalym zwiazku i jemu to przeszkadza, bylabym z facetem byloby to samo.

homosiom powinno się odbierać dzieci i prawa rodzicielskie , a dzieci umieszczać w heteroseksualnych rodzinach zastępczych - prawo do wychowywania dzieci należy się tylko ludziom hetero lub samotnym rodzicom

Gość nie bój się :)
I tak zatrzymasz dziecko przy sobie bo przecież twój ojciec ci go nie weźmie bo w sądzie powiedzą mu że jest np. za stary itp. A dla sądu nie ma znaczenia to że jesteś lesbijką :)

Gość patologia i tyle
nic nie mam do lesbijek ale jeśli w grę wchodzi dziecko które jest chłopcem to uważam że najlepiej sama powinnaś oddać dziecko albo ojcu dziecka albo dziadkowi dziecka który napewno wychowa je lepiej niż ty.

Gość xxxyyyzzz___
Ja proponuje nie mówić, że jesteś lesbijką i utrzymywać, że to Twoja koleżanka jest. Zawsze możesz powiedzieć, że koleżanka nocowała u Ciebie, ja parę razy spałam z koleżankami w tym samym łóżku (nie było w tym nic seksualnego) a lesbijką nie jestem. Zresztą i tak Ci nie zabierze dziecka a z rodziną radzę zerwać kontakty.

Gość jakajataja
Ładnie tak usuwać wszystkie niewygodne ci wpisy??

Gość brzmi jak prowokacja
przecietnego kafeteriusza po obejrzeniu "dlaczego ja" :classic_cool:

Gość kiepskie to prowo [cool]
") teraz jedynie placi mi takie glodowe alimenty (950 zlotych miesiecznie). sama zarobie ponad 2 tysiace na reke" umiesz liczyć prowokatorze? :classic_cool: toż to połowa wypłaty. W efekcie za resztę ten gościu nie ma szans się utrzymać. Niby jak można przeżyć za 1050 zł miesięcznie? na sam wynajem 1 pokoju pójdzie z 700.

Gość Provo jak nic :P
Po pierwsze-ponad 900 zl alimentow-rzekome grosze i to na jednego dzieciaka. Po drugie-zakomunikowanie dziecku, ze niektore dzieci maja mame i tate, a inne 2 mamusie albo 2 ojcow :P

Gość 950 złotych alimentów to nie
tak dużo i zależą one od dochodów ojca. Ale dziecko biedne :( pewnie będzie gejem.