Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbijka z dzieckiem..........

Pani z opieki społecznej - Jestem przerażona - załatwił mnie tak mój ojciec

Polecane posty

Gość lesbijka z dzieckiem..........

Otoz tak dlugo skrywalam sie ze swoja orientacja seksualna, mialam w swoim zyciu jak skonczylam 19 lat jednego chlopaka ktorego nie kochalam. Myslalam tylko ze jest to chlopak dla mnie, nawet czasami zastanawialam sie czy go kocham i tak sie skonczylo ze oddalam mu sie kilka razy. Po tych kilku razach okazalo sie ze jestem w ciazy, na szczescie moglam liczyc na pomoc ojca wtedy ktory jest czlowiekiem dosc zamoznym, zerwalam z chlopakiem (on sam tego dziecka i tak nie chcial) teraz jedynie placi mi takie glodowe alimenty (950 zlotych miesiecznie). sama zarobie ponad 2 tysiace na reke. Wracajac do tematu jestem lesbijka, nie dawno poznalam sympatyczna, mila kobiete 10 lat starsza. Teraz mam 26 lat i juz dosc duzego synka, ktory raz sie mnie spytal dlaczego spie z Jola w jednym lozku. Wytlumaczylam mu to w ten sposob. Niektore dzieci maja mame i tate, niektore dwoch tatow albo dwie mamy. Maly powiedzial oczywiscie o tym dziadkowi ktory ten naslal na mnie opieke spoleczna i powiedzial ze bedzie ubiegal sie o odebranie mi praw rodzicielskich. Bylam tak wsciekla. Poniewaz moj starszy brat od zawsze robil co chcial. Dwukrotnie zdradzil swoja zone, w wieku 16 lat juz ze swoja obecna zona dzielil sypialnie. Wszystko mu bylo wolno w przeciwienstwie do mnie. Teraz oboje z zona zyja sobie za pieniadze tatusia. Moj brat ma trzech synow, dwie corki i teraz z zona kolejne dziecko w drodze. Brat i bratowa powiedzieli ze beda zeznawac przed sadem przeciwko mnie. W dodatku moj ojciec przed laty pozbawil moja matke do mnie i do brata praw rodzicielskich. Teraz to samo chce zrobić mnie? Jak mozna byc tak podlym wobec wlasnego dziecka. Sam sprowadzal sobie zawsze rozne kobiety do domu a ja zyje teraz w stalym zwiazku i jemu to przeszkadza, bylabym z facetem byloby to samo.

Gość za dluga ta dynastia
i glupie prowo, ze 950 zl alimentów to gorsze nudzi sie bardzo co ??

Gość summer bay
wszystkie lezby to patologia, a ty jeszcze wciagasz w to niewinne dziecko

Gość dfgrergreg
Internetowy ciucholand z odzieżą dziecięcą.W ofercie ubranka znanych angielskich firm za grosze. www.lumpik24.pl . . . . . . . Internetowy ciucholand z odzieżą dziecięcą.W ofercie ubranka znanych angielskich firm za grosze. www.lumpik24.pl . . . . . . . . . Internetowy ciucholand z odzieżą dziecięcą.W ofercie ubranka znanych angielskich firm za grosze. www.lumpik24.pl . . . . . . . Internetowy ciucholand z odzieżą dziecięcą.W ofercie ubranka znanych angielskich firm za grosze. www.lumpik24.pl . . . . Internetowy ciucholand z odzieżą dziecięcą.W ofercie ubranka znanych angielskich firm za grosze. www.lumpik24.pl . . . . . . .

Gość lkksksks
950 zł i to dla ciebie głodowe alimenty, aleś małpa

Gość to provo......
Juz po 2 zdaniach mozna stwierdzic-ze alimenty glodowe i podzial rodzicow na mamy i tatusiow, dwie mamusie lub 2 tatusiow.

Gość współczuje dziecku że nie ma
normalnej rodziny :(