Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaffffka

czy uda mi sie schudnąc jesli..

Polecane posty

Gość karaffffka

..nie jem kolacji, codziennie maszeruje 30 min, cwicze 8min abs,oprocz tego brzuszki, nozyce,przysiady,pajacyki(20powtorzen) w czasie 3 tygodni???dodam ze przy wzroscie 158 waze 66kg...:o Prosze o odpowiedz ile moge schudnąc przez ten czas..

Gość Eludynia
Mysle, ze jakies 0,5kg

Gość karaffffka
o jejku to calkiem malo...a jak dodam a6w??

Gość jika
A skąd ktokolwiek może to wiedzieć?

Gość jakajataja
Zależy jaką masz przemianę materii. sniadanie jedz po 9. lub 10. Obiadu tyle co nic, najlepiej talerz zupy albo dwie kanapki. Kolacji wcale. Do tego ćwicz. Na głód- kawa albo woda. 160 cm, wazyłam 64 kg, w 2 tygodnie straciłam 5 kg. Zeszło głównie z nóg i brzucha. Ale nie ćwiczyłam. Powodzenia.

Gość Manilla EULALLIA
Ale chcesz stracic tluszcz czy wode i miesnie? Jesli tluszcz i na stale, to 1kg miesiecznie . Nie zawsze rusza od razu. Na pewno stracisz pol kilo. A jesli chcesz tylko na chwile szczuplej wygladac, to mozna wiecej, ale rozpierprzysz sobie metabolizm i pozniej bedzie trudniej schudnac

Gość jakajataja
Ja zawsze tak samo robię, nie mam efektu jojo, metabolizm tylko lepszy i schodzi tluszcz ;) takie dyrdymały. Wszystko zależy od organizmu. Tak, tak, znam się na dietetyce. wiem, co pisze, nie wysysam z palca.

Gość karaffffka
kurcze z tym ze sniadanie musze jesc punk o 8 rano i obiad tez musze jesc normalnie a jak nie jesc to duzo probowac bo kucharką jestem :o

Gość jakajataja
W ten sposób to tylko przytyjesz. Ja z zawodu kucharką nie jestem, ale podobno i bez wykształcenia w tym kierunku mogłabym pracować w najlepszej knajpie w mieście. Tylko, że ja gotuję, nie smakując wcale. Intuicyjnie doprawiam i zawsze jest idealnie :) Silna wola, a dasz radę. Śniadanie niech będzie o 8, ale nie podjadaj i odpuść taki normalny, ciepły, konkretny obiad

Gość 2121212
Tak, tak, znam się na dietetyce. wiem, co pisze, nie wysysam z palca. buachachacha... jak ty się znasz na dietetyce to ja jestem papiezem.... po co wypisujesz takie bzdury? Jedyna sensowna dieta to jedzenie ok. 15 % ponizej zapotrzebowania, czyli ok. 1500 kcal minimum, w 5 posiłkach, inne diety rozwalają metabolizm

Gość jfjfjjfjsls
Nie na wszystkich dziala nie jedzenie 3 h przed snem , przynajmniej na mnie nie dzialalo ;) Ja polecam duzo ruchu, 5 posilkow dziennie, w tym duzo warzyw, duzo wody niegazowanej do picia, kolacja do 18 ;) powodzenia!