Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dala.

Pomooocy! Dieta Kopenhaska.

Polecane posty

Gość Dala.

Jestem po pierwszym dniu. Zjadłam wszystko zgodnie z jadłospisem, ale potem wieczorem coś mnie natknęło i zjadłam rogala! Co zrobić? Skończyć dietę i zacząć od początku? Czy kontynuować?

Gość jhfdaa
ja tak mialam 3 razy robilam od nowa tez pod wieczor cos zjadłam ale jak uwazasz zrob od nowa ale juz trezymaj sie zasad , bo nie warto sie katowac a potem cos zepsuc i po diecie tu nawet gumy nie mozna zuc wiec rogal to juz odpada

Gość santiega
ja bym zaczęła od nowa bo to 1 dzień dopiero ja będac na kopenhaskiej w 7 dniu , co jest 1 posilek , jadłam po tym posilku rozne rzeczy , ale nie przerwałam diety ( bo to juz bylo daleko ) i ciagłam diete dalej , schudłąm 6 kg prawie a chcialam 5 kg

Gość anashaaa
Właśnie tak, gdyż głupotą jest wierzyć iż dodatkowa przekąska (a szczególnie w 7 dniu) zepsuje dietę. Przykładowo dodatkowe 200 kcal nie ma żadnego wpływu na efekty odchudzania. Ta restrykcyjność diety służy po prostu ogromnej motywacji osób w niej biorących bo u wielu jest tak, że jak raz zje coś za dużo to potem powtarza się to znowu i wtedy faktycznie dieta zostałaby zepsuta.