Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie uszatka

POPRAWKI operacji plastycznych? - Wasze doświadczenia?

Polecane posty

Gość już nie uszatka

Cześć ;) Moja "historia" opisana jest na jednym z wątków. Miesiąc temu poddałam się korekcie odstających uszu. W skrócie - nie jestem zadowolona z zabiegu, według mnie i wszystkich innych efekt jest minimalny, daleko od tego o którym zapewniał mnie lekarz. I uwierzcie, nie jest to kwestią przewrażliwienia. Chciałabym poznać Wasze doświadczenia dotyczące poprawek operacji plastycznych? Czy któraś z Was je przechodziła? Oczywiście nie chodzi mi tylko o uszy :) Czy Wy uzgadniałyście przed zabiegiem co w sytuacji gdy zabieg się nie uda? lub gdy nie będziecie zadowolone. Czy uzyskanie kolejnego zabiegu (poprawki) było trudno Wam wywalczyć? Oczywiście mam na myśli poprawki darmowe, albo po tzw kosztach. Jak przeżywałyście okres między pierwszą operacją, gdy widząc siebie w lustrze, aż złość człowieka bierze, a i czasami łzy... a poprawką? A jeśli nie przechodziłyście, to jakie i tak były u Was w klinice/ u lekarza warunki poprawek? Czy w ogóle mamy prawo się ich domagać? podzielcie się doświadczeniem :) pozdr

Gość u kogo
mialas operacje? tez planuje zrobic uszki, ale jeszcze nie mam kasy uciulanej.

Gość bamara
Masz prawo domagać się poprawek i to za darmo,ponieważ uzgadniałaś z lekarzem o jaki efekt i wygląd uszów Ci chodzi. Jeżeli lekarz nieumiejętnie przeprowadził zabieg i nie spełnił Twoich oczekiwań to,jaknajbardziej powinnaś domagać się korekty.Powodzenia.