Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...koperek........

Od poniedziałku mam 2 tyg urlopu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ...koperek........

Tak, tak. Jutro w niedzielę wreszcie posiedzę sobie do północy oglądając filmy na youtube ;) A w poniedziałek zamiast wstawać o 4:00 to ja sobie ustawię budzik na 4:00. Obudzę się i posmieję się sam do siebie z kumpli i koleżanek z pracy że muszą wstawać :D Później położę się na prawym boczku i będę lulał dalej ;) Wstanę jak się obudzę a więc pewnie o 9:00 :D Znowu pośmieję się że ci się wyobrażając sobie jak ci będą się kłucić kto pierwszy idzie na śniadanie bo wszyscy oczywiście o tej samej porze zgłodnieli :D No i się pomalutku wykąpię z rana, wezmę sobie prysznic. Zjem powolutku śniadanko, przeciągnę się ze 3 razy. Ubiorę się ładnie, wypsiukam perfumami co dostałem niedawno na prezent i pojadę pociągiem do Wa-wy aby zwiedzić Narodowy :D Nie wiem ile się płaci ale co tam, stać mnie :P Wrócę do domku, siądę z wami na kafe i napiszę wam jak było. Idziecie na to ? ;)

Gość dddddddddddddddddfcd
hahahaha i tylko potrwa to 2 tygodnie.A za dwa tygodnie ktos sie bedzie śmiał z ciebie.Ze on śpi a ty zapierdalasz w największy ukrop....pamiętaj piekne chwile szybko mijaja ani sie nie obejzysz jak trza bedzie ruszyć dupsko o 4 rano..hehehehe Ja mam wolne cale wakację.Ty zapierdalasz a ja spie do południa

Gość ...koperek........
Szef powiedział mi, że gdy zacznę wchodzić mu pod biórko codziennie a nie co drugi dzień tak jak do tej pory to podniesie mi pensję o kolejne 50 zł ;) Wtedy już tylko 250 zł zabraknie mi do tysiaka

Gość ...koperek........
Do szkoły jeszcze leniu smarkaty chodzisz ? :P

Gość ...koperek........
Nawet ci się leniu nie chce mi odpisać :( Okropny leń ! 😡