Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EeeeOna

Pierwsza Randka.

Polecane posty

Gość EeeeOna

Moja koleżanka namawiała mnie dwa dni żebym poszla na te randke, i poszlam. Poszlismy do pubu który lubimy oboje. Było śmiesznie, wygłupy, śmiech .. ogólnie fajnie. Mówił żę super się ze mna siedzi i gada. Drinkowalismy sobie w miedzy czasie. Ok 22.30 rozstalismy się, ja nie chciałam dać się przytulić na dowidzenia. Chyba mu się to nie spodobało. W nocy napisał jeszcze kilka sms, że się spotkamy napewno nie jeden raz. Odezwałam się dzisiaj pierwsza Ok 11.00 i zapytałam czy się widzimy dzisiaj. Odp że sie umówił ze znajomymi i nie da rady, moja odp byla taka, żeby napisal jak zechce sie widziec. Później wysłałam mu wiadomość jak mija dzień. nie odp. Nie wiem co jest grane, wczesniej pisał jak szalony prawie co chwile.

My tez nie wiemy. Natomiast zupełnie niepotrzebnie spytałas o spotkanie, bo gdyby chciał się spotkac nazajutrz, to by Ci to zaproponował.

Gość EeeeOna
nie wymagam pierwszwgo kroku od faceta, dlatego zapytalam

Gość kokocc
Spaliłaś trochę.. bo pisząc mu żeby dał znać kiedy będzie mógł się spotkać dałaś mu przewage, teraz on wie ze tobie zalezy i bedzie probowal.. to ze idzie ze znajomymi to szanuje tez siebie ale to ze nie odpisuje to taka gra.. kazdy facet bedzie w nia gral jak sie poczuje pewny ze ci na nim zalezy, uwazaj nastepnym razem! teraz bedziesz na przegranej pozycji az do czasu kiedy to on bedzie chcial sie spotkac a wtedy ty musisz pokazac ze masz juz inne plany- straci ta pewnosc i zanowu bedzie cie zasyywal smsami.

I ten tekst, żeby na[isał jak zechce się widzieć - co to w ogóle za tekst. Ustawiłaś się w pozycji czekające na jego łaskawy telefon. Trzeba było nie dac się przytulić, usmiechnąć się miło, powiedziec że bylo miło i zamilnąć. Nawet w nocy nei odpisywać. A tyś go jeszcze rano uraczyła smsem. Uch...

Gość EeeeOna
a wiec spalilam cala sytuacje

Tak spaliłaś. Ale on może się jeszcze odezwać, jesli jego milczenie to gra. Czy wiesz co wtedy zrobić?

Gość EeeeOna
zrobic tak zeby On pobiegał troche, nie umowie sie od razu kiedy napisze.

Gość EeeeOna
To co Radzisz?

Gość EeeeOna
masz racje, powinnam jeszcze poczekać, jak zechce to się odezwie

jak zechce to się odezwie jak nie to bedzie oznaczac ze ma Cie w dupie

Jesli się odezwie ustal konkretny termin, lae nie tego samego dnia, czy nazajutrz, ale np za 3 dni. I się tego trzymaj. Nie że nie możesz, że teraz nie. Możesz. za 3 dni.

Gość EeeeOna
Mam nadzieje ze sie odezwie bo fajny facet, i ze to jakas jego gierka

Jak gierka, to nie fajny. I jak wczesniej zasypywał smsami, to też jakiś niezrównowazony emocjonalnie. Fajny chłop zachowuje się normalnie :D

Gość EeeeOna
Hah, już nie wiem pogubiłam się :D Odezwie się albo i nie :P Ja nie mam szczescia :D

Gość EeeeOna
nie mam zamiaru za nikim biegac, a napisalam do niego, bo uwzam, ze nie on musial pierwszy, jesli bedzie chcial sie spotkac to ok, jak nie to trudno.