Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZNIESMACZONAAAA

Moj chlopak NIC NIE ROBI POMOCY!!!

Polecane posty

Gość ZNIESMACZONAAAA

Moj chlopak ma 23 lata, skonczyl studia i wpadl na pomysl biznesu a mianowicie postanowil wybudowac hale sportowa z kortami do tenisa, silownia, sauna fitnessem itd. Zlozyl sie z jednym kolega ktory jest dosyc bogaty tak jak i rodzice mojego chlopaka. Wybudowal ta hale i ma duuze pieniadze z tego. Niby wszystko milo i fajnie jednak mnie to troche irytuje:( Ja pracuje od pon do pt a on podczas gdy ja pracuje to spotyka sie z KOLEZANKAMI. Codziennie jezdzi do tej hali no ale ile on tam jest raz pol godziny raz godzine i to wszystko. Nie moge powiedziec zeby szedl i pracowal bo on z tej hali zarabia 15x moja pensje...W pracy jestem troche zdenerwowana, mysle np co on robi teraz, czy jest z kolezanka itd. On jest naprawde super chlopakiem nigdy nie dal mi powodu do niepokoju no ale ten jego wolny czas mnie troche meczy. Jakby od pon do pt pracowal jak ja i wiedzialabym co i gdzie jest to byloby spoko a tak....

Gość luczjola jak wiatr
pewnie one mu czyszczą pałkę w zamian za karnet na siłkę albo wejście na halę za free...

Gość ZNIESMACZONAAAA
komentarze takie typowe do kafe

Gość NIGHTSSSSSSSSSSSSS
tez masz problem;p