Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujący pomocy człowiek

Nieśmiałość w poznawaniu kobiet - jak ją pokonać

Polecane posty

Witam! Jak wiadomo Mężczyzna ma "zdobyć" kobietę. A jako nieśmiały facet odpadam w przedbiegach. Macie może jakieś pomysły by stać się bardziej śmiałym w kontaktach z kobietami("nie bać się ich")? Może same Panie mogłybyście coś poradzić>?

Gość nemo jest tu!
zacznij od podrywania zakomplesionej, otyłej dziewczny. potem idź o krok dalej, poderwij ładną, ale nieśmiałą. i tak aż do poderwania seks bomby

może ktoś miał również coś takiego, że jak widzi atrakcyjną kobietę to jakieś takie myśli nachodzą, że nie mam szans i lepiej nawet nie podchodzić?

Gość kobiety są głupie, brzydkie
i dziwnie pachną. Daruj sobie, dobrze ci radze 🖐️

Gość nemo jest tu!
mnie nieco onieśmielają takie przebojowe laski. ale jak mi nie wyjdzie to podryw to mówię że dzięki że mogłem poćwiczyć podryw na przecietnej dziewczynie.

Gość trotsky_
ja mam podobnie ale niektóre kobiety same mnie podrywają więc nie narzekam na samotność. nie wyobrażam sobie sam pierwszy inicjować. nigdy nie dostałem kosza więc bardzo bym to przeżył.

Mi nawet nie chodzi o podryw a o samo nawet zagadanie. Jak one pierwsze zagadają to okazuje się, że idzie mi w rozmowie dobrze tylko nie jestem w stanie sam zacząć takiej rozmowy.

Gość trotsky_
zagadanie jest właśnie najtrudniejsze, potem to już leci z górki. tylko jak zacząć gdy nie ma punktu zaczepienia (czyli totalna nieznajoma?)

Gość buah ah ha hah ah ha
no i na temacie jest 6 prawiczków i żadnej kobiety :classic_cool: zresztą czegoś się spodziewać na FORUM DLA KOBIET poza banda sfrustrowanych chłopaczków :D

Gość powiedział jeden z czołowych
prawiczo-frajerów co siedzi tu pewnie z 5 lat :O