Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bacterija

seks układ

Polecane posty

Gość bacterija
sssswdwdwf - no właśnie tego się boję. chcę się tym bawić, a nie wiem, czy on do końca mi wierzy. mam wrażenie, że on uważa, że tak naprawdę chcę związku.

Prawda was boli, dziwki. Dla każdego normalnego faceta zawsze będziecie tylko kurwami. Inne normalne, ładne laski są w związkach a was jedynie stać na kurwienie się.

Moj kolega tez mi kilka razy powiedzial, ze nie chce zebym czula sie wykorzystywana, choc cala idea i propozycja wyszly ode mnie.

Hms peterd szmaciarzu idź pierdolic swoje glupoty gdzie indziej. A za twoje poglady, powinno się ciebie zabić tak na wszelki wypadek.

Gość bacterija
pinki, a nie czujesz się czasami z tym źle?

Gość Black_Girl22
A dlaczego uważasz, że kobieta jest dziwką a facet szczęściarzem? Równie dobrze mentalnie to może być odwrotnie. Tu jednak obydwoje się na to zgadzają. Nie wymyślaj. Pewnie masz zaniżoną samoocenę i jak jakaś lacha tylko na ciebie spojrzy, to już się czujesz jak szczęściarz. Nie odróżniasz, facet, ustalonych stosunków od dziwkarstwa to coś chyba z tobą nie halo..

Rowniez dlatego, ze nie wiedzialam, czy bede umiala pewne sprawy oddzielic. Mimo wszystko.

Gość bacterija
dominik jeszcze seksu nie uprawiał. może dominiku, jak skończysz gimnazjum, to pójdzie lepiej?

Sorki szmatki miałem awarie internetu, ale już jestem. Mam kilka pytań: Ile macie lat? W jakim wieku zaczełyscie się kurwić? Czy bylyście wtedy dziewicami?

Gość bacterija
dominik, mam nadzieję,że to ciebie usadziłam w tym roku :-)

Kręci was to ze robicie coś co powszechnie uważane jest za złe? Kiedy odkryłyście w sobię tą kurewską nature?

Gość bacterija
zgadnij

Gość bacterija
28. a co to ma za znaczenie?

Starsznie późno do tego dojrzałaś. Miałaś już wcześniej takie myśli, zeby się skurwić? Czy to dopiero dzisiaj, stanełaś przed lustrem i pomyślałąś sobie ze dłuzej już nie zamierzasz w sobie tego dusić?

Gość bacterija
dominik, a ile ty masz lat? może Cię uczę w gimnazjum?

Nie dość ze jesteś puszczalska to jeszcze jesteś nauczycielką? Kurwa teń świat się kończy.

Gość ej ty...
dominik jesteś stulejarzem i finito, już po ptokach. Jak tylko wystawisz swą pryszczatą mordę to od razu odsądzasz wszystkich od czci i wiary. Ty pomiocie plebanka pedofila.

Gość bacterija
dominik, jesteś banalny i przewidywalny. nuda

bacterija może i nuda ale przynajmniej się nie pierdole tak jak ty. Nikt mi nie powie ze ejstem kurwiarzem, tak jak ciebie nazywają kurwą.

Gość fssssssssssfs
A czy te kutasy to ubieracie w kondomy czy jedziecie na golasa? spuszczają spermę do cipska czy do paszczu?

Gość bacterija
przynajmniej żyję, a nie wegetuję. podnieca cię obrażanie ludzi? może powinieneś się leczyć? psychotropy, jakaś terapia?

Dla ciebie życie to dawanie dupska jakiemuś koledze. Tak, masz ciekawe zycie! JA pierdole skad się takie prymitywy biora.