Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BluMen orginals

Co się stało z Lucy Windsor?

Polecane posty

Ja w tym roku planów urlopowych nie robiłem , bo wiedziałem że urlop wykorzystam już w maju i nie będą to wakacje.Szkocja to dla mnie coś nowego więc może być, choć wolałbym zwiedzić coś w Azji :) Lucy Twój angielski jest chyba perfekt ?Muszę zaznaczyć że wspinanie się po tamtejszych skałkach odpada ,moja lewa dłoń chwilowo nie jest sprawna i nawet pisanie na klawiaturze to problem,więc na moją asekurację nie możesz liczyć choć gentleman jestem :(

Mój angielski rzeczywiście jest bardzo dobry, a szkocki akcent powinnam zacząć rozumieć po dwóch trzech dniach :) To co, jutro na lotnisku? Poznasz mnie po d\fryzurze ciemny blond ;)

Lucy wez ze soba wielka kartke z napisem To mnie szukasz :P Prosciej cie znalezc bedzie a i przy okazji dowiesz sie ilu adoratorow w danej chwili jest na lotnisku :P

Spotkamy się na lotnisku ,no i fajnie tylko jest mały szczegół który Ci widocznie umknął ... na którym ? Fryzura ciemny blond hm też mi szczegół .Naturalnych Blondynek w kraju nad Wisłą to akurat trochę jest nawet tych ciemniejszych ,do tego dochodzą farbowane podszywy(bez urazy oczywiście ), więc troszkę więcej szczegółów by się przydało,mam zaczepiać każdą blondynę na lotnisku ? To mam 100% szanse że w końcu dostanę od którejś w twarz :o .Jedziemy na wariata ? dla mnie to nie jest problem mam czas :) A tak naprawdę to jesteś Lusiu na urlopie, czy jutro będziesz zakuta w dyby ciężko pracując na wyzyskiwaczy ludu pracującego ?

Gość znajoma.
schon dass Du wieder da bist:)

Gość znajoma.
Warum so Kurz??hast du kein internet in deutschland?:P

Gość znajoma.
hehhehe nawaliłam błędów>P

Gość Zuzanna Amelia & 8
16:29 [zgłoś do usunięcia] Pavlo1985 Lucy wez ze soba wielka kartke z napisem To mnie szukasz Prosciej cie znalezc bedzie a i przy okazji dowiesz sie ilu adoratorow w danej chwili jest na lotnisku Bardzo dobry pomysl

Gość Zuzanna Amelia & 8
Blu - to moze ja tez pojde na to lotnisko. Jest szansa ze sie pomyslisz i to MNIE zabierzesz do tej Szkocji. Ja moge sie wspinac po skalkach.

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
Lucy to rozwalona dupa. Wczoraj sie bawilysmy i jak zobaczylam jej rozklapioche to mnie zemdlilo ;/ Troche sie zalamala dziewczyna, moze dlatego jej nigdzie nie ma :/ biedulka :(

Jakich błędów ? Wszystko rozumiem ale lepiej pisać po naszemu bo zaraz posypią się gromy że cwaniakuję , umlauty też nie przechodzą .Internet w Niemczech oczywiście mam ,ale dużo pracuję i zwyczajnie brak chęci po pracy na cokolwiek , do tego jest lato i szkoda czasu na internet, zimą to co innego . Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE - w dupie to masz chyba cały swój rozum ,ale sądząc po tym jak piszesz jest pewnie tego niewiele. Zuzanna Amelia & 8-TakTy po skałkach się możesz wspinać,ale ja jak pisałem wcześniej nie mogę ! Ja na dole Ty na skałce to nie wypali :(

Gość Zuzanna Amelia & 8
Zlej baletnicy .....

Gość niemozliwe haha no..
Lusiu, ty tutaj masz adoratora;) haha pieknie.. lusiu to w ten sposob chcesz zagrac na nosie zawsze szczeremu (tfu).. ?zeby widział co stracił czy co? nie no nie powiem- pomysł szelmowski i calkiem calkiem.. a tak na marginesie- drogo cie to kosztowało? pytam z czystej ciekawosci;) zeby nie bylo;)

"to moze ja tez pojde na to lotnisko. Jest szansa ze sie pomyslisz" śmiem uważać że nie ma takiej szansy i żywię nadzieję, ze Blu potwierdzi :P Blu, trochę czasu mogę sobie bez problemu zorganizować, chociaż na nudę raczej nie narzekam. Ale Szkocji zaczynam pragnąc jak kania dżdżu ;-)

do niemozliwe haha no ładna dziś pogoda, czyż nie? co prawda nie szkocka, ale zawsze mogłoby być gorzej :)

Gość Zuzanna Amelia & 8
18:25 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor "to moze ja tez pojde na to lotnisko. Jest szansa ze sie pomyslisz" śmiem uważać że nie ma takiej szansy i żywię nadzieję, ze Blu potwierdzi Ooooo a to niby dlaczego ?

Gość znajoma.
blumen,nawet nie wiesz jak Cie rozumiem,wiesz kim jestem?:D

Gość Zuzanna Amelia & 8
Bo ja jestem duzo mlodsza i ladniejsza od Ciebie ?

Lucy Windsor "to moze ja tez pojde na to lotnisko. Jest szansa ze sie pomyslisz" śmiem uważać że nie ma takiej szansy i żywię nadzieję, ze Blu potwierdzi Blu nie może nic potwierdzić bo nawet nie wiem na ile centymetrów wznosisz się nad poziom morza ! Blondynka to blondynka szczegółów brak .Zresztą Zuzka coś chyba wie na ten interesujący mnie temat więc muszę ją urobić, liczę na jej kobiecą "solidarność" znajoma. blumen,nawet nie wiesz jak Cie rozumiem,wiesz kim jestem ? Mam nadzieję że nie masz na imię Sylwia bo igrasz z ogniem lub co jest najgorszą opcją z możliwych ...szczeruś tfu tfu I co niby rozumiesz?

Nad poziom morza w tej chwili wznoszę się ponad 300 metrów, od gruntu zwykle około 180 cm lub trochę mniej (w butach, bez butów to sobie policz za pomocą rachunku odejmowania) :)

Gość Zuzanna Amelia & 8
Blu - nie martw sie. Kafeteryjna fama glosi , ze Lucy jest piekna i bogata. Nie martw sie Lucy. Nie odbije Ci kawalera. Zreszta on nie jest w moim typie.

Gość Zuzanna Amelia & 8
Lucy - ktore skreslic ?

Gość znajoma.
"Mam nadzieję że nie masz na imię Sylwia bo igrasz z ogniem lub co jest najgorszą opcją z możliwych ...szczeruś tfu tfu I co niby rozumiesz?" rozumiem że nic się nie chce po pracy..i nic y tych rzeczy żaden szczeruś i żadna Sylwia,broń Boże,tfe:P

Gość Zuzanna Amelia & 8
To Ty IKE ?

Gość znajoma.
Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE "Lucy to rozwalona d**a. Wczoraj sie bawilysmy i jak zobaczylam jej rozklapioche to mnie zemdlilo ;/ Troche sie zalamala dziewczyna, moze dlatego jej nigdzie nie ma :/ biedulka" popatrz na siebie debilko:O

Lucy Windsor Nad poziom morza w tej chwili wznoszę się ponad 300 metrów, od gruntu zwykle około 180 cm lub trochę mniej (w butach, bez butów to sobie policz za pomocą rachunku odejmowania) Po tym gruncie i npm widzę że jesteś bystra i wzrost masz całkiem ,całkiem no chyba że te buty to szpile 15cm ale byłby to już czysty masochizm o co Cię nie podejrzewam.Co jeszcze jest na plus dla Ciebie to to że nie przyznajesz się do bogactwa i urody,co za skromność ;) Zuzka możesz mieć rację że znajoma to ike,pomarańcze to powinny być z kafe wyrzucone.