Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BluMen orginals

Co się stało z Lucy Windsor?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 9
Blu - tyle to ja wiem. Jednak wydaje mi sie ze Niemcy raczej zlikwiduja filie w Pl niz w Grecji . Dlaczego ? To filia i to filia. I dlaczego w tej sytuacji nie odetna Grecji a nie zostawia pozostalych ? Przeciez takie odciecie Grecji mogloby uratowac sporo. Za duzo tam zainwestowali ?

Gość Zuzanna Amelia & 9
Ide spac. Jak odpiszesz to przecytam jutro

Zuzka wiadomo że najpierw Niemcy poświęcą kraje gdzie mają mniej ważne interesy,Grecja przez lata żyła na kredyt,min niemieckie banki to kredytowały i nazbierało się tego sporo, teraz dorzucili chojną ręką następne miliardy ,odciąć Grecję to powinni jak tylko machlojki Greków wyszły na jaw ,koszty by były mniejsze .Teraz to są już chyba setki miliardów euro, czyim kosztem pokryć taką wtopę ? Tego to chyba nie wie nikt.

Gość Zuzanna Amelia & 10
Kosztem Grekow. Aneksja wszelkich dobr. baza turystyczna zostaje przeciez nienaruszona. Tyle ze wlasciciel sie zmieni. Ta obecna polityka bedzie kosztowala tylko coraz to nowe obiekty. Bez sensu.

Gość Zuzanna Amelia & 10
Sami Grecy to sie akurat maja zupelnie dobrze tylko biadola ile wlezie- z tego co ja wiem. To reszta bedzie splacac ich zadluzenie.

W Grecji najniższa emerytura to była suma coś około 1000 euro nie pamiętam czy to było z dodatkami czy bez .Co tu komentować i jeszcze biedna Polska ma pomagać ,to wygląda na jakiś żart niesmaczny zresztą.Grecja nigdy długów nie spłaci to nierealne .

Gość Zuzanna Amelia & 10
Tez tak mysle tylko daczego Niemcy tego nie widza ?