Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hlphlphlhplhp

prezent dla chłopaka na urodziny

Polecane posty

Gość hlphlphlhplhp

pomocy, jak w temacie! jakie pomysły?

a może jakieś info o nim? ile ma lat, jakie ma hobby, co lubi itp. no i jakim budzetem dysponujesZ?

Jesteś głupsza, niż ustawa przewiduje. Żadnych informacji, tylko pomóżcie. Swoją drogą, kiepsko znasz swojego fagasa skoro nie wiesz z czego byłby zadowolony.

Gość Jaskinioweic
seksowna bielizna i wyczerpujacy sex nic lepszego nie znajdziesz :)

Gość etewhwjh
Z kapci

Gość hlphlphlhplhp
swoje pomysły już miałam, ale bliscy koledzy uważają że są dość nietypowe np oprócz wspólnego wieczoru oczywiście myślałam o butach bo wiem że lubi i potrzebuje nowych nawet wiem jakich konkretnie by szukał.. tylko że jesteśmy razem od miesiąca dopiero kończy 20 lat niestety nie znam się kompletnie na jego pasji dlatego nawet nie chcę się kompromitować i kupować coś z tego :( chciałabym żeby po prostu zrobiło mu się miło i go zaskoczyć bo wiem że dużo nie oczekuje

butów nie kupuj, buty to taka rzecz którą najpierw trzeba przymierzyć bo drobne niedopasowanie i po kilku godzinach stopy we krwi. z takich bardziej sprawdzonych: perfumy

Gość hlphlphlhplhp
oczywiście że wiem o jego pasji, słucham bardzo dużo o niej, ma nawet swoją firmę rozwijającą się którą założył właśnie w oparciu o nią i tym że jest calym jego życiem co nie znaczy, że ja się muszę znać na takich rzeczach i o ile posłucham to sama na pewno nie będę kupować mu części, sprzętu itd myślałam o perfumach również, ale szczerze mówiąc boję się o wiele bardziej że z perfumami nie trafię niż z butami, co do perfum ma bardzo specyficzny gust i mało co mu się podoba

Gość hlphlphlhplhp
też niezły pomysł, chciał się wybrać na zakupy ale ciągle szkoda mu kasy dzięki za podsunięcie ;)

to zaryzykuj z butami, ale zachowaj paragon w razie jakby były niedopasowane. no i jakiś dobry seks wieczorem

Gość tylkotykochanie
Dobry seks załatwi wszystko :D

Gość someday_someone
pomysłów sporo tylko dużo zależy od tego, jaki ten chłopak jest i jaki masz budżet, moim zdaniem bardzo fajnym prezentem jest taka tarcza http://proyasport.pl/oferta,szczegoly,87.html powinien się ucieszyć.