Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ryży Michau

pracuję w przydrożnym barze i jestem poważanym znawcą hot dogów

Polecane posty

mama jest ze mnie dumna że pracuję w prestiżowym zawodzie, często wchodzą do baru ludzie z elity którzy jeżdżą autami takimi za conajmniej 40 tys , darzą mnie szacunkiem i liczą się z moją opinią poniewaz pytają jaki ketchup im nalać albo jaką kiełbaskę wybrać i dostosowują sie do moich rad. Do knajpy tez wchodzą sławni ludzie i ze mną rozmawiają , np była Anna Mucha i podałem jej klucz do toalety.Jak oddala mi klucz to ja ten klucz polizałem żeby jej posmakować. Jeśli mnie poprosicie to opowiem wam więcej o moich spotkaniach w wielkim świecie.

Gość nhjdsbsngfla\sbgrvfda
:O żal.pl

Gość Valetta mordosrajka
hahahahha!!!! to poważny gościu z ciebie :D

trzeba wiedzieć jak się ustawić :D a ja mam talent do biznesu pracuje w barze pod nazwą " U wuja Mietka" ludzie ze mną rozmawiają a od niektórych dostaje nawet napiwki i uskładam sobie na piwko szef będzie mnie uczył robienia hamburgerów bo w hot dogach już się sprawdziłem i udowodniłem swoją wartość.

Gość dobre dobreee
gnoić ryżego matoła na każdym kroku :D:D

Gość o kurna chyba cię
widziałam , jakiś ty przystojny !!!!

Gość o kurna chyba cię
ma tu ktoś fotę tego piękniocha ?

he nawet mnie to rozśmieszyło :) załóż gościu stronę internetową, zarobisz przynajmniej kilka groszy na adsense.

mam rózne rodzaje hot dogów np wkladam przysmażoną parówkę do gorącej bułeczki nakładam rozpuszczony żółty ser :) itd

wszyscy mi to mówią :D dzięki temu poznalem koleżankę , zaprosilem ją nawet do sklepu CCC żeby poogladała sobie buty może się jej kiedyś dołożę do butów

to przykre ze nie masz prywatności i intymności a nie ma u was w soboty na wsi jakiejś zabawy w remizie strazackiej ? postawiłbyś jakiejś oranżadę , potańczył, cyknął bys fote komórką i pokazał

no i co z tego że jestes brzydki, zobacz...ja tez kiedyś byłem ale włosy sobie zmienilem, mam duzo zainteresowań, znam się na polityce, historii, gospodarce panstwa , ekonomii dziewczyny lubia inteligentnych gości , mam czym imponować

Gość podbijam bo słabe
💤

Gość podbijam bo dobre und motzne
:classic_cool:

Gość marzenka 1988
hahhaha świetne to jest :D super :D;)

Gość beznadziejne i żałosne
:o:classic_cool: a nade wszystko brak oryginała co by go podkurwić nieco... 🖐️

Witam was chcialem wam powiedzieć że wczoraj byłem na imprezie i piłem wódkę a nawet zrobili mi mocnego drinka i to wypiłem, później koledze zrobiłem i tez wypił ale bardzo się skręcił bo nie spodziewał sie że takie mocne będzie ale nic... później zrobiliśmy sobie wódkę ze spirytusem i kto jednym machem łyknie ... mówie wam jakie przygody były żałujcie że nie mogliście tego zobaczyć :D

specjalnie przybiegłem do domu żeby wam to napisać , nie mogłem sie doczekać kiedy podzielę się tymi wrażeniami z kafeteriankami , cieszę się że mogę podzielić się z innymi swoimi ciekawymi i niezapomnianymi przygodami z życia jetseście pod wrażeniem ? :)

Gość pysilisiqa
ta fotka to ma z 2 lata nadal ten gobe;lin tu jest

ten kilim ze ściany juz sprzedałem , dostałem za niego 20 zł i dolożyłem do butów na zime wtedy