Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olek111

Dziewczyny! zapytam wprost

Polecane posty

Mnie byś raczej nie pociągał, a nazywając siebie grubym chyba też nie jesteś z tego zadowolony.. Próbujesz to jakoś zrzucić? Wybierz sport, który LUBISZ i systematycznie go uprawiaj.

Gość hejka...
ja mam faceta bardzo chudego i ciagle mi sie marzy sex ze znajomym który wazy lekko ponad stówke

hmm... ja tam nie lubię chudych patyków, tylko takich w sam raz,a grubi mnie raczej nie pociągają, ale każdy ma inny gust ;)

Mogę uszczegółowić. Brzucha nie mam wypukłego, ale gdy siedzę widać duże fałdki...

Gość ja mam kochanka 130kg...
Nie jest atrakcyjny fizycznie, ale po prostu go kocham:o Od lat. Mimo wszystko jest troszke taki średnio sprawny, ledwo wstaje z podłogi jak tam usiądzie i martwię się o jego zdrowie.... Uwielbiam go, ale nie ze względu na wygląd.

Gość ojej, yyyy...
:O

Gość GHAH Last Nightmare 666 sBIG
Teraz nikt na wagę nie patrzy! Każdy ma wyebane na kg nadmierne! Dużo tłuszczu to renta inwaliczka pierwszej grupy i chore plecy, nadciśnienie, miażdzyca und cukrzyce i rak oraz wylewy krwi do mózgu + bóle głowy and wątroby!

Gość GHAH Last Nightmare 666 sBIG
Otyłość und adwaga = się choroby i szybsza śmierć!

Gość mój waży
105 kg przy niecałym 190 cm, kaloryfera na brzuchu nie ma,ale powiedziałabym że jest dosyć szczupły. Widocznie zależy od figury.

Gość ludzki przedmiot
Jeden ma masywniejszy kościec, drugi mniej. Czyli, przy tej samej wadze mogą być inne sylwetki. Tyczy się kobiet jak i mężczyzn. Poza tym nie wszystkie dziewczyny lubią chudych/grubych/umięśnionych itd. Poznaj tę jedyną i dla niej się zmień, dla niej żyj.:)😍:)