Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallinkaaaaaaa

Zeszliśmy się po rozstaniu , a jego ex zaszła w ciąże

Polecane posty

Gość najlepszy w tej historii jest
ten gosc, kilka tyg potrzebowal na porzadkowanie zwiazku, czyli radosne bzykanie na pozegnanie i teraz SZOK, bo babka w ciaze zaszla no jaja jak berety :D

Gość kallinkaaaaaaa
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem :O przeciez on tego dziecka nie chciał! Tepe tłumoki :O Żal mi was

kalinkaaaaaaa, odpowiadając na główne pytanie - nie, nie dzwoń na policję a jak będzie znowu do CIebie dzwonić to jej powiedz żeby się rozmówiła ze swoim byłym - bo to sprawa między nimi Inna rzecz ile już jesteście razem od Twojego powrotu a w którym miesiącu ciąży ona jest? Mogła doprowadzić do wpadki kiedy się dowiedziała że wracasz - na zasadzie asekuracji - i ta sytuacja byłaby dla mnie do zaakceptowania, bo Ciebie jeszcze nie było, dopiero poszły ploty o Twoim powrocie ale jeszcze nic między Tobą i tym facetem się nie działo Ale jeśli WY się już zeszliście a on spotykając się z nią nadal z nią sypiał i dziecko zostało poczęte już w trakcie Waszego związku to już ta sytuacja nie jest najprzyjemniejsza

Gość goooowno widac
Sama jestes tepa.O kondomach slyszalas? Jakby myslal glowa a nie fiutkiem to dzieciaka by nie bylo.Zrobil i ciebie i ta lale w balona.Takze sie zastanow czy chcesz z nim byc.Propo telefonu zachowaj sms jako dowod i nagrywaj rozmowy jesli zdecydujesz sie z nia rozmawiac,przynajmniej mozesz potem cos udowodnic na poliscji czy temu kolesiowi.

Gość nikanik
Autorko, a od kiedy niechcenie dziecka jest środkiem zapobiegawczym. Jeśli się nie planuje ciąży to się zabezpiecza. A i dotyczy to obojga. Więc nie pisz że to ona się nie zabezpieczyła. Skoro on olał antykoncepcję to niech płaci za głupotę. Do tanga trzeba dwojga. a co do telefonów to zmień numer i po sprawie.

Gość nikittkka
Tepa krowo dzieci robi sie w dwojke nie w pojedynke

Gość kallinkaaaaaaa
Zaszła jak już wrócił do mnie żeby mu zrobić na złość. Czy to tak trudno pojąć??? Nic mu nie powiedziała że chce zajść. Ale on i tak z nią nie będzie bo mnie kocha

Gość osz przegapilam ciag dalszy
wrocil do ciebie i z nia sie seksil?? hahah dobre i ty tak to normalnie przyjelas?? no brawo, zero szacunku dla siebie

Gość nikanik
Ta dobry facet, wrócił do ciebie a z nią seks na pożegnanie uprawiał? A może ona sobie zamroziła spermę i użyła jej na złość po rozstaniu. Prowo. :O

Gość kallinkaaaaaaa
Ona to zrobiła żeby on z nią został. Ona to zrobiła, nie on.

Gość kallinkaaaaaaa
On nie uprawiał z nia seksu.

Gość nikanik
Wiem że to prowo ale napisz mi jak w takim razie zaszła w ciążę z nim. Normalnie jak w Bravo. :D

Gość goooowno widac
Zaszła jak już wrócił do mnie żeby mu zrobić na złość. ona to zrobila nie on- hmmmm.Tak moja droga,on rozkraczyl nogi a reszte ona zrobila,brawo.

dobra, zgłupiałam....skoro on sie z nia nie seksił to czyje to dziecko???

Gość przeciez to prowo
:D:D:D:D:D:D

Gość kallinkaaaaaaa
No dobra jeszcze raz na chłopski rozum. Byłam z facetem. Wyjechałam. związek się rozpadł. On poznał inną. Wróciłam. Zrozumiałam że kocham go, a on mnie. Wściekła eks nie chcąc dopuścić go do mnie podstępem wrobiła go w dziecko. Ale on i tak z nia nie bedzie, bo kocha mnie. A teraz ona mnie nęka. Rozumita??? Czy mam rozłożyć na czynniki pierwsze i sylabami pisać???

mimo, że to prowo jeszcze coś napiszę :D "podstępem wrobiła go w dziecko" no tak i wszystko jasne, na złość się podłożyła a on biedny przecież nie potrafił odmówić jak mu rozłożyła nogi :D ubawiłam się, nie ma co, wakacje się zaczęły i dzieci wymyślają historyjki :) poucz się lepiej czegoś pożytecznego bo w PL za pisanie powieści marnie płacą :)

Gość miałam podobną sytuację
rozstałam się z facetem, był z inną, ja z innym. Nie moglibysmy jednak życ bez siebie, najpierw rozmawialiśmy przez telefon coraz częściej, potem spotkalismy sie pogadac. Ona (jego nowa) wyczaiła ze chyba sie pogodzimy. Ja rozstałam sie ze swoim facetem w koncu, on z nią i postanowilismy być razem. Najpierw wydzwaniała, wyzywała mnie, tez ciągle telefony, smsy. Po miesiacu oznajmila, ze jest w 3 miesiacu ciąży. No cóż wprowadziło to wiele zamieszania w naszym życiu, ale ustaliliśmy ze dziecko nie jest niczemu winne wiec alimenty jak najbardziej i z ojcem bedzie sie widywał. Co sie działo jak powiedziała o ciązy, no cyrk normalnie:D Jednego dnia, plakala, blagaa, drugiego przychodzila darła sie wyzywala nas. Kretynka:O I teraz najlepsze: w ciąży nie była:D Okłamała nas wiec lepiej autorko sprawdzcie czy ta wasza idiotka tez nie kłamie:O

Gość tak tak oczywiscie...
Kallinkaaaaaa to bezmózg i zasluguje na tego swojego faceta, który bzykał i bedzie bzykał inne i bedzie jej farmazon na uszy nawijał dalej. Ale Kallinkaaaaa jest najmądrzejsza i wie lepiej, ze on ją i tylko ją kocha (nawet bez ciązy) :D Kallinkaaaaa przebijasz samą siebie :O

Gość tak tak oczywiscie...
poprosze o wiecej :D

Gość hm,hm
kalinko jestes cwier- inteligetka....a moze trzeba by to bylo rozbic na drobniejsze czesci:( chlopka kocha ciebie,wrociliscie do siebie a on sypia z byla?i nie widzisz tutaj nic zdroznego?czy moze było tak:ona lezala naga u niego na wycieraczce,a on wrcaajac od ciebie,upojony miloscia,przewrócił sie wprost na nia i jakims cudem zrobil jej dziecko?! kochana-do tanga trzeba dwojga.i jakby nie chcial,to nie spal by a nia i nie zrobiłby jej dziecka!!!!

Gość jak on taki kochliwy
to uwazaj bo jak zacznie dziecko odwiedzac to jeszcze wroci do tamtej bo stwierdzi ze dziecko musimiec ojca i ze ich bardzo do siebie zblizylo.Najlepiej tez szybko zajdz to bedzie remis a noz widelec bedziesz miec blizniaki ...

Gość kalinkaaaaaaaaa
O widzę, ze sporo podszywów. :) Nieźle. Ostatniego posta napisdałam wczoraj o 18:29. Wszystko co pojawiło sie później to wpisy jakiegoś żartownisia. Dziewczyna zaszla w ciążę gdy ja wróciłam do miasta, gdy ona wiedziała, ze wrócilam. Nie sypialam z byłym wtedy. Zadowolone, jasniej jest?

Gość kalinkaaaaaaaaa
Moze jeszcze jaśniej: w okresie, kiedy zaszła w ciążę nie łączyło mnie z nim nic oprócz przyjaźni. Teraz chyba dotrze.

Gość tak tak oczywiscie
no to Kallinkaaaaa jak wczesniej juz wspomniano nie raz-----------jestes zwykłą wywłoką :O zeby juz ci nie ublizac bardziej, bo przeciez i tak nic nie zakumasz, bo jaśniej niestety ale juz sie nie da...... Zadajesz sie z kolesiem, co zrobił dzieciaka, ale nie chciał zrobic dziewczynie, która zrobiła ci na złosc i sobie zaszła buhahhaa :D Jakies jeszcze info nam podasz, co by wątek mógł sie rozwinąc :P Dawno sie tak nie ubawiłem.............. :)

Gość tak tak oczywiscie
"kiedy zaszła w ciążę nie łączyło mnie z nim nic oprócz przyjaźni" to znaczy jak sie dowiedziałas o ciązy, to mu dopiero dałas czy jak??? :D

Gość tak tak oczywiscie
jaśniej poproszę :D :D :D :D :D :classic_cool:

Gość zastanwo sie czy chcesz
placic na tamto dziecko przez ok 25 lat?????????????

Gość hyhyhyhyh
zeszlismy sie po rozstaniu - czyli zaczesliscie swoj zwiazek jak on juz nie byl z tamta kobieta. a jego ex zaszla w ciaze - czyli zaszla z kims innym a jesli z twoim przyszlym mezem to chyba walnal cie po rogach

Gość tak tak oczywiscie
dziewczyna w ciązy jak sie dowiedziała,ze facio chce wrócic do byłej, tak długo i czesto go gwałciła, ze wzieła i zaszła na wku..rwie :D tylko, ze on nie chciał, bo nadal kochał Kallinkeeee buhahaha :P Facio jej juz nie chciał nawet w ciązy, bo wolał Kallinkeeee bez :P No i dopiero wtedy Kallinkaaaa rozpoczęła na nowo swój dawny związek :P bo wczesniej mu nie dawała, bo byli tylko przyjaciółmi :O Ja dziekuje za taką przyjaciółke, co rozpieprza komus związki. Wcale sie nie dziwie, ze dziewczyna kolesia ma ochote Kallinkeeeee zatłuc :D Pewnie jej tez mówił, ze do Kallinkiiiiiii nic juz nie ma, ze jest tylko jego "przyjaciółeczką" :O o ludu........ :O