Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzata22..

czy facet który źle wyraza się o zaniedbanych kobietach, obraza je jest dla was

Polecane posty

Gość małgorzata22..

skreślony? moja kolezanka zadała mi wczoraj takie pytanie i odpowiedziałam ze nie, przeciez jak są zaniedbane to co za różnica czy powie sie babsztyl czy babochłop czy babon, babsko. Zaznacze ze ona jest normalną dziewczyną, dba o siebie, ale stwierdziła, że taki facet byłby u niej skreslony, bo szacunek nalezy się każdej kobiecie, nawet tej zaniedbanej... uwaza ze zaniedbane kobiety same sobie szkodzą, ale jesli facet mówi np. "ten babon jest zakazany" to świadczy o braku kultury, o pogardzie i wywyższaniu się.

Gość -0-9i
Kobiety w większości nie patrzą na kulturę mężczyzny. Można podejść do takiej kobiety i prosto w twarz powiedzieć, że wygląda jak świnia i żygać mi się chce na Twój widok a kobiety i tak będą mną zainteresowane jeśli mam dobry wygląd. Nawet do Ciebie mógłbym tak powiedzieć ja jakbym był "ciachem" to i tak nie zrobiłoby to na Tobie złego wrażenia bo "ciachu" wszystko się wybacza nawet zdradę. tak to jest z kobietami.

Gość małgorzata22..
gdybys mi tak powiedział ze wyglądam jak swinia nawet będąc ciachem to bym Ci nie wybaczyla ;p

Gość co ty powiesz -0-9i
ja bym cie opluła a gdybys był agresywny to bym cie potraktowała paralizatorem.

Gość -0-9i
No dobra Ty w takim układzie może nie ale innym kobietom nie tylko to by nie przeszkadzało a nawet by się podobało bo mniejsza konkurencja o atrakcyjnego mężczyznę.

Gość małgorzata22..
a wracając do głównego wątku czy chciałybyście się spotykać z facetem który wyraza sie o innym człowieku ze nie tknąłby kogoś nawet kijem? albo ze to babochłop?

Gość GHAH Szajung 666 sBIG
ZAPJERDOLIĆ was trzeba wszystkich und zagazować and zastrzelić!

Kolezanka ma racje, chamstwo jest dzis akceptowane jako cos normalnego, usprawiedliwiane, trzeba walczyc o resztki kultury.

Gość był na głównej
tylko wiecie - powody zaniedbania moga być różne, niekoniecznie po prostu lenistwo

Gość małgorzata22..
z tym ze nie chodzi o sytuacje w której on mówi to komus prosto w twarz - wtedy bym sie nawet nie zastanawiala i olała takiego gościa. tylko np. widzi bardzo grubą, zaniedbaną kobiete i komentuje np. "takiej lepiej nawet nie dotykać" albo "ale babochlop"

Gość ty nie masz wiekszych problem
ow? a co ma facet powiedziec gdy zobaczy otylego, cuchnacego, zapuszczonego wieloryba? mis pastwiska i tyle w temacie:D

Gość dfgdhjyg
jak sie tak nad tym zastanawiam to dla mnietez to jest brak kultury...

Gość dndvbnzc
to świadczy o człowieku, że jest powierzchowny. nie przepadam za ludźmi o takim podejściu. ja nie skreślam ludzi za to co mówią, ale nie widziałabym w nim partnera, bo jest inny niż ja, prymitywny, chamski. gdybym np. przytyła po ciąży, to też by mi powiedział że jestem świnia? chłopak nie ma szacunku dla innego człowieka i być może jest jakiś zakompleksiony bo patrzy na innych żeby się dowartościować. poza tym brakuje mu chyba ciekawej osobowości, bo zamiast prowadzić interesujące rozmowy, szuka mało atrakcyjnych ludzi, żeby się dowartościować? zgadzam się z koleżanką, że to brak ogłady i kultury.

Gość małgorzata22..
a gdyby kobieta po 40 była w miare zadbana ale strasznie brzydka i tez by tak mówił??? przeciez brzydota to juz nie jej wina.

Gość Vellaaa
no to chamskie zachowanie i tyle. Niech sobie tak pomyśli , ale nie musi komentować, niech ulży sobie w inny sposób , a nie naśmiewa z innych ludzi.

Gość prawiczek z kafe 29 latełe
Ciekawe co koleżanka powie jak się przejdzie tramwajem koło menala jadącego uryną, potem i kilogramami fajek. Pewnie nic bo przeciez zwracanie uwagi na zaniedbanie prania stroju i lanie po gaciach, pewnie ma problem z nietrzymaniem moczu, jest niekulturalne.

Gość Vellaaa
na pewno sobie w myślach skomentuję, ale po cholerę na głos? że niby pobiegnie i się umyje? ;p taaa chyba w deszczówce

Gość no ale wlasciwieieeee
jesli kobieta jest zaniedbana - ok. ale jak jest brzydka i tak powie?

Gość dfdghghjjhkj
az strach jak taki ruchacz bedzie mowil na swoją zoną ktora przytyla po ciąży i nie moze schudnac albo jak cycki beda jej wisiec do pasa