Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martha!!!!!!

Nie mogę schudnąć

Polecane posty

Gość Martha!!!!!!

Dziewczyny, pomocy!! Nie mogę schudnąć. Mam 167, ważę 62 kg i nie mogę zejść niżej. Codziennie ćwiczę ok 40 minut na stepperze i nic. Od dziś mam mocne postanowienie, by odłożyć słodycze, a zamiast nich jeść jogurty z otrębami lub musli - taka dieta z pogranicza 1500 kcal i jogurtowej. Może ktoś się przyłączy?? Samej pewnie wystarczy mi motywacji do 15... :)

Gość VINKA!!!
ILE MASZ ZAMIAR ZRZUCIC KG?

Gość fisssheeero
szybka dieta na schudniecie? chleb z pomidorem troche obiadu jogurt(badz serek jakis) 1 lod najlepiej bez czekolady kolacja 2 kromki z maslem serkiem,z szynka warzywami schudniesz bardzo szybko

Gość Martha!!!!!!
Nie chcę zrzucić dużo - jakieś 4-5 kg. Dziewczyny próbuję wszystkiego, ale waga ani drgnie :/

to witaj w klubie , tez mam 5 kg i nie moge od miesiaca zrzucic moze cos wymyslimy razem jakis sposb na odzywianie mialam dukana zaczac dzis ale jestem po kawie na razie i dalej mysle co robic?

Gość Martha!!!!!!
Beaciaaa dukan jest dla mnie chyba zbyt restrykcyjny, nic nie poradzę, że kocham jeść. Od czwartku staram się mniej jeść, nie łączę mięsa z ziemniakami i muszę stwierdzić,że - 1kg w ciąga 4 dni :) więc może tędy droga do zgubienia 5 kg :)

Jesz słodycze i dziwisz się, że nie chudniesz... Odstaw słodycze, fast foody i jedz zdrowo.

Gość 1OPW2OEUFHY
ASTRALKA p[odaj menu zdrowe jak jesc na 3 dni jak mozesz

Martha!!!!!! a z brzucha ci zlecialo cos? w te 4 dni? bo mnie w sumie zalezy na schudnieciu z brzucha i dalej nie wiem co robic, a pozatym dzis sie objadlam ale od jutra musze cos zaczac nie moge juz dalej sie obzerac

Zdrowe menu to przede wszystkim: - białkowe śniadanie (serki wiejskie, owsianki, może być omlet z warzywami) - na II śniadanie jakiś owoc (ja jem na II śniadanie np. 1 banana lub garść winogron, lub szklanka truskawek, coś mniej więcej do 150 kcal) - obiad - przede wszystkim dużo warzyw najlepiej na parze i do tego kawałek ryby lub mięsa, lub jajko sadzone (daję tylko przykłady), można kombinować z warzywami, polecam przepisy wegetariańskie ale takie co nie mają dużo tłuszczu, wegetarianie mają mnóstwo świetnych przepisów na zdrowe obiady (np. placuszki z cukinii z suszonym pomidorem, mozarella i otrębami). Wersja dla leniwych i tych co nie umieją gotować - pierś z kurczaka w curry (pieczona) do tego mieszanka warzywna gotowana na parze lub najprostszy przepis świata - zupy (jarzynowa, wszelkie zupy kremy - z brokułów, dyni, szparagów, z pora, itp.) - podwieczorek - nie jest konieczny ale jeśli czujesz głód i ogólne zmęczenie psychiczne np. po pracy, szkole polecam orzechy (ale też tak do 150 kcal) - kolacja - może być powtórka ze śniadania lub tuńczyk z warzywami Do tego dużo wody (ja piję 3 litry na dzień), dużo ruchu (nie muszą to być jakieś katorgi, wystarcza zmiana stylu życia, np. częściej chodzić pieszo lub rowerem niż jeździć np. tramwajem, autem itp.). I czytajcie literaturę dotyczącą odżywiania. Ja jeszcze dodatkowo zrezygnowałam z pieczywa, makaronów, kasz, ryżu, ziemniaków, słodyczy i fast-foodów (ostatnie 2 są chyba oczywiste).