Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podniecony37

Fantazje erotyczne kobiet

Polecane posty

Gość igraszki z diabłem
wiesz a mnie się wydaje, że On Cię po prostu kocha i szanuje, chce byc dla Ciebie czułym kochankiem

Gość igraszki z diabłem
nie jesteś gorsza ani zboczona, jeśli chcesz widzieć jak On wchodzi w Ciebie, ale Jemu to może nie sprawiać przyjemności. On może woli patrzeć W Twoje oczy i na Twoją twarz kiedy się kochacie, może to jest dla Niego bardzo sexy - Twój widok, kiedy rośnie Twoje podniecenie

Gość sosiki dla bebiki
może :) ale nie zaspokaja mnie po prostu, chyba raz albo 2 razy miałam orgazm ... a tak to jest mi tylko przyjemnie :) i wiele razy mnie odtrącił ..... ja np. zaczynałam go dotykac, a on się odwracal i mowil, zebym dala mu spokoj Nie zapomne nigdy, jak stawialam pierwsze kroki w seksie i któregoś dnia ubralam sie w specjalnie na ta okazje kupiona seksowna bielizne, podeszlam do niego, zaczelam go piescic, a on .... powiedzial, zebym sie uspokoila i poszedl cos robic na komputerze Poczulam sie jakby mi ktos w pysk dal ..... potem z placzem wywalilam ta bielizne Po kilku kolejnych odtraceniach nie inicjuje juz seksu, sypiamy ze soba jak on chce wiec jest to to rzadko :):)

Gość igraszki z diabłem
a jaka jest różnica wieku między wami? czy On jest od Ciebie dużo starszy? czasem facet ma problemy sam ze sobą, wiesz o czym mówię, wtedy móże się tak zachowywać jakby Cię nie chciał, ale to nie prawda - boi się kompromitacji w łóżku:(

Gość sosiki dla bebiki
wiem, o co Ci chodzi, ale jest miedzy nami raptem 2 lata roznicy, ja mam teraz 31 on 33 wiec sila wieku :) on wie, ze nie do konca mnie zaspokaja ... stara sie, ale .... jest tylko ok, nie padam z podniecenia :)

Gość igraszki z diabłem
to faktycznie niewielka różnica wieku, a dla faceta to raczej szczyt możliwości seksualnych, więc może skoro on wie, że chcialąbyś więcej a on Ci tego nie daje może czuć jakąś blokadę:( nie sądzę żeby nie chciał tylko może nie bardzo wie jak się do tego zabrać? popróbujcie nowe pozycje:)

Gość sosiki dla bebiki
na ma spore doświadczenie w seksie, miał duzo partnerek przede mna Wiec nie wiem o co chodzi, moze ja go nie podniecam az tak A moze on mnie ? nie ulatwia sprawy fakt, ze on mieszka za granica i od 3 lat widujemy sie raz na kwartal .... i co gorsza poznalam kogos ... na sam jego widok mi sie doslownie mokro robi :):) Jego tez bardzo podniecam widze to, jak na mnie patrzy W sumie oboje jestesmy w szoku jak na siebie dzialamy Nie dochodzi do niczego miedzy nami, ale pokusa jest silna :):)

Gość pszczolka111
a ja zgadzam sie z tym,ze jak nie ma dobrego seksu nie ma dobrego seksu.jestem kobieta,lubie seks w roznych formach z gra wstepna czasem tez na ostro.spotykam sie od pewnego czasu z pewnym chlopakiem dogadujemy sie super,ale mysle zeby sie z nim rozstac wlasnie ze wzgledu na seks.wkurza mnie w tej kwesti gra wstepna trwa 5 minut pare pocalunkow,od razu wyskakuj z ciuchow i zajmnij sie nim a potem zdziwiony ze dluzej mi schodzi z dojsciem jak tylko zajmuje sie nim...a ja sama musze polegac na sobie palant nie mam ochoty na taki nudny seks

Gość do LCroft
a potem wirtualnie ejakulująMegabajtami nasienia?

Gość do trzydziestolatkka
oj, przykro nam, z powodu Twoich infekcji. Mamy nadzieję, że antybiotyki pomogły.

Gość trzydzieściplustrzy
Trzydziestolatko, ochłoń teraz trochęi opowiedz o swoim życiu seksualnym. Jak spełniacie swoje fantazje? Czy dajesz powód by Twój facet poczuł sięfacetem i pozwalasz mu spełniać Twoje fantazje? Czy masz opory by zainicjować zbliżenie i jak często to robisz? Czy obrzydza Cię nasienie na Twojej twarzy lub w ustach? Jak artykułujecie sobie wasze potrzeby?

Gość ludzie zapomnieli
a może nigdy tego nie wiedzieli bo nie czytają na przykład, że seks odróżnia nas od zwierząt. Że to zwierzęta kopulująbo muszą, np. tak jak moja dziewczyna, gdy ją przerwa swędzi to raz w miesiącu musi się poruchać. Poza tym ta sfera mogłaby nie istnieć. A przecież, w odróżnieniu od zwierząt, my, ludzie seksu nie musimy uprawiać ale MOŻEMY. Wracając od potrzeb i do ich realizacji. Potrzebujemy pić by nie umrzećz pragnienia. Wystarczyła by woda ale pijemy różne rzeczy. Dlaczego? Bo lubimy. Więc dlaczego część ludzi nie jest świadoma tego że seks to jest częśćich życia? Ruchająsięwtedy gdy przejmuje to kontrolęnad ich mózgami a potem mająwyrzuty sumienia. Nie są w stanie powiedzieć partnerowi czego chcą, odrzucająseks jako brudny i grzeszny. Ateiści/ateistki o dziwo też tak mają. Jakże mało jest ludzi, używających w seksie inteligencji. Jak mało ludzi używa mózgu by poprawić swoje życie seksualne.