Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podniecony37

Fantazje erotyczne kobiet

Polecane posty

Rozumiem , że macie problemy. Zamiast je rozwiązywać wspólnie , po necie ganiasz i panienek na sex-net szukasz ? Czym jest (celowo napisałam) facet, któremu staje przed monitorem hę ? Wyobraźnia , luz, brak odpowiedzialności za cokolwiek, co się może wydarzyć i emocjonalna zdrada współmałżonki. Czyta się raczej "beretowato" co?, ale takie mam zdanie o gościach z neta, co to tłuką kapucyna wirtualnie :(

wolę tłuc kapucyna niż wiedzieć że ktoś nie ma ochoty na seks i robić to z nim. Problem nie jest do rozwiązania

Gość czytającyyay
widzę znasz temat,masz podobny problem?

No własnie mam. Nie wiem co w takiej sytuacji. Trzepanie do konca zycia albo skoki w bok. Bo rozstac sie troche ciezko teraz i to przez takie rzeczy

Gość trzydziestolatkka
ja mam mnóstwo fantazji i niektóre spełniam :-P ale z Toba Autorze nie pogadam, bo w żadnen sposób nie chce się przyczyniać do Twojej zdrady emocjonalnej. Skoro zdradzasz emocjonalnie żonę, to fizycznie już kwestia czas, a ja się takimi typami brzydzę :-O

Gość trzydziestolatkka
tak! rozsta ń się, porzuć rodzinę bo kutas cię swędzi :-O albo jeszcze lepiej zostań w domu i jako przykładny ojciec i mąż zdradzaj i oszukuj swoją rodzinę (nie tylko żonę) ruchając jakieś nieznane poboczne laski, a następnie przywlecz do domu jakieś choróbsko i pozarażaj nim żonę i dzieci, niech się wykończą i będziesz wolny :-O

Trzydziestolatka, łatwo Ci sie pisze bo nie masz takiej sytuacji jak ja. Mam udawać że mi dobrze ? Lepiej sobie trzepać i nikogo tym nie zdradzać, bo co to za zdrada wirtualna ? Nie zdradziłem nigdy fizycznie. Ty pewnie w myslach jestes tylko ze swoim facetem ?

Gość trzydziestolatkka
tak, w myślach i w zyciu jestem TYLKO z moim facetem, bo po to decydowałam sie na związek jako dojrzała kobieta, zeby nie robic takich rzeczy jak Ty :-O dorośnij najpierw, bo stworzyłes COŚ pięknego, co teraz próbujesz zniszczyć i świadomie ranić :-O Czy jest coś głupszego na świecie?

Gość trzydziestolatkka
TWOJE DOBRo SIĘ NIE LICZY! w sensie kutas! nie rozumeisz? a co żona w odmu okłada cię patelniami i sypie i solą w oczy, ze jest CI tak źle i musisz zatroszczyć sie o swoje dobro? :-O skoro juz stworzyłes rodzinę to bądź jej głową i dbaj o niż a nie dupy ci w głowie i seks z byle kim :-O wiesz co, nie chce mi sie juz z toba rozmawiać, zrobiło mi się niedobrze :-O

Gość trzydziestolatkka
nie wróżę ci szczęścia w życiu z takim podejsciem :-O ale to twoja broszka ruchaj co popadnie i obys żałował tego na stare lata gdy będziesz samotnie siedzial w chałpuie odtrącony przez żonę, dzieci i znajomych.

Lepiej bym tego nie ujęła. Róznica jest w tym, że gdybym ja zaczęła napierrdalać jak katarynka, to te wszystkie kurrwy by się zbiegły i byłby lincz na mnie. :D:D:D

Gość trakatatattatak
super tzn ,że jak obrzuciłyście faceta błotem to on jak za pomocą czarodziejskiej różdżki, porzuci wszystkie fantazje i wróci szczęsliwy do żony, najlepiej schować temat pod dywan , to on sam sięrozwiąże , gratuluję myślenia ,

Gość jak ma fantazję ma od tego żon
ojej a cóż on taki strachliwy :-O pomyślałby kto, ze taki wrazliwy :-O ruchać chce co popadnie a tu słowo prawdy ubodło kutaska :-O

Gość no to autorze
opowiedz o swoich fantazjach

Gość fadfasdfsdfs
podniecony37, mamy podobną sytuację i taką samą różnicę wieku z żoną i niestety nie czerpię satysfakcji z seksu... ona, owszem, tylko, że ja już tak mam, że jak się za coś biorę, to robię to porządnie:) daję jej dużą dawkę zmysłowych pieszczot, próbuję zaskakiwać, wymyślam coraz to nowe urozmaicenia... niestety ona umie tylko brać... a chciałbym, żeby raz przejęła inicjatywę, żeby mnie czymś zaskoczyła. Owszem starałem się jej mówić o różnych swoich potrzebach, jakieś tam szpileczki, pończoszki owszem, zakładała ale nie dawało mi to satysfakcji, bo wiedziałem, że robi to, bo ją poprosiłem, a nie żeby mnie nakręcić, wprowadzić trochę wyuzdania... Nieraz jest tak, że trudno mi dojść. Śmieszne, ale dochodzi do tego, że wolę sobie trzepnąć gruchę korzystając z własnej bogatej wyobraźni niż skorzystać z prawdziwej kobiety. Swoje fantazje zacząłem realizować dopiero w romansie wirtualnym. Oboje mamy rodziny, nie chcemy żadnych akcji w realu, nie chcemy nikogo krzywdzić, ale wzajemnie spełniamy sobie różne swoje fantazje... moja cudowna pani sama zaproponowała np. anal, o którym zawsze marzyłem, a z żona nie było na to szans, różne fetysze... już samo mówienie otwarcie o pewnych rzeczach strasznie nas kręci a przez telefon to już w ogóle odlot. I powiem Ci jeszcze, że pierdzielę całą tę świętość, mam w dupie moralizowanie, hasła typu zdrada duchowa... po prostu człowiek ma jedno życie i szkoda się szarpać, trzeba z niego brać garściami, a małżeństwo na pewnym etapie to często firma, kontrakt, lojalność i nic więcej. Szczęśliwi ci, którzy mają w nim więcej. Mi wiele brakuje...

Gość fadfasdfsdfs
czytaj ze zrozumieniem, nie czekam aż mi coś spadnie z nieba, staram się, pracuję, delikatnie proponuję, naprowadzam, daję z siebie dużo, staram się odkrywać jej potrzeby, tylko zwyczajnie nie widzę troski o moje potrzeby, a rozmowy nie przynoszą skutku więc chrzanię to, po prostu już mi się nie chce na siłę rozbudzać w niej kochanki, mamy inną wrażliwość, jesteśmy z innej bajki i tyle...

Gość lipny Jaś
Podniecony37 i fadfasdfsdfs witam w klubie ja też robiłem takie podchody i nic to nie dało nasze szanowne małżonki same proszą się, żeby je zdradzać

Ja mam od dawna ochotę na seks na łonie natury, jakaś dzika plaża czy coś :) Wybieram się nad morze, to może mi się uda je zrealizować :)

Gość igraszki z diabłem
Panowie, ja tego w ogóle nie rozumiem:( mnie nigdy nie trzeba zachęcać, sama czasem zaczepiam swojego faceta, proponuję cuda i jest ok:) ale chyba musicie się czuć niezbyt fajnie mając takie żony. Bo prawda jest taka,że mężczyzna to chce mieć w sypialni dziwkę:) wtedy nie łazi czort wie gdzie, tylko biegiem do domku leci całe życie, bo nie wiadomo co za niespodziankę mu jego kobieta przygotowała dzisiaj:) czy otworzy mu ubrana w same pończoszki, czy stanie przy drodze, którą wraca z pracy i wystawi nóżkę i zatrzyma z piskiem auto, czy przygotuje mu domowy striptiz, czy będzie chciała coś z kamasutry... kobiety wcale nie są drętwe:)

Podoba mnie się topik. fadfasdfsdfs Popieram Ciebie. Dla normalnych którzy są szczęsliw są to tematy szokujące i mówią "jak tak można?", Ano można. Facet wali w rogi kobietę ale przychodzi do domu i jest przykładnym mężem i ojcem. Wszyscy są szczęśliwi. On się nie wyżywa na rodzinie, żona nie robi nic na siłę. WSZYSTKO JEST GIT. Skoro ktoś rozmawia ze swoją połówką (i mówi jej 100 razy) i nie dociera, to czas to zmienić. Nie jednej kobiecie udowodniłem ( w realu i necie) że ich faceci to nie tacy święci. Dziś mają otwarte oczy i inaczej patrzą na nowych facetów i inaczej patrzą na obecnych. Wszystko jes OK kiedy się układa w seksie. aaaaaaaaaaaaaaa nie chce mi się pisać do tych co nie rozumieją Was Panowie.

igraszki z diabłem Zgodzę się z Tobą. W łóżku kobieta powinna być dziwką zaś facet jej alfonsem co będzie spełniał jej zachcianki. Wtedy możemy powiedzieć że sex jest udany. Zaraz zlecą się mędy i będą pisać żeby żonie płacić za seks. Nie o taką dziwkę mi chodzi.

Gość igraszki z diabłem
mnie też nie o takie coś chodzi:( ja tylko mówię, że jak kobieta kocha swojego faceta i chce żeby był szczęśliwy, to na rzęsach stanie:) oczywiście po to żeby jemu stanął:) a cóż jest piękniejszego na tym świecie niż dwoje kochających s^ę ludzi, którzy uwielbiają się ze sobą kochać i sprawiać sobie wzajemnie niespodzianki i rozkosz? nikogo to nie powinno gorszyć

Tak, jego kobieta ma z nim niebo, Ba! Siódme niebo! Właśnie nasz Szczecinianin planuje zdradę, bo mu żona nie chce pozwolić na anal a on tak bardzo tego chce. :O Anioł, nie mężczyzna. :O

Gość igraszki z diabłem
Vera a skąd wiesz? zaskoczyłaś mnie tym

Założył o tym temat i popiskuje o swoich planach tu i ówdzie. Kawał tępego chuujka, :)

Gość igraszki z diabłem
fatalnie:( a już myślalam,że choć jeden porządny facet się pojawił

Gość sosiki dla bebiki
ja po pierwsze, chciałabym seksu codziennie no może co drugi dzień Lubię róznie, raz delikatnie i czule, a raz ostro np. od tyłu :):):) na parapecie przy otwartym oknie, w samochodzie, w pociągu :):):), oralny seksik uwielbiam miec i robic, 69 tez fajowe :):) nie mialam anala, wiec nie wiem jak to jest :) i problem mam taki, ze moja facet *o ile jest w kraju - sypia ze mna bardzo rzadko, 1 na tydzien lub dwa. Ponadto stwierdzil, ze nie wolno robic brzydkich rzeczy, bo to nieladne ..... fajnie on sie kiedys wyszalal, byl moim pierwszym i chce zebym miala nudny seks i to rzadko Wysili sie na minete no i lodzika bardzo lubi porazka :(

Gość igraszki z diabłem
co dla Twojego faceta znaczy brzydkie rzeczy?

Gość sosiki dla bebiki
np. patrzenie jak jego penis wchodzi we mnie, mowi, ze to upadlajace, bo traktuje mnie wtedy jak samice A jak patrzy np na moja twarz to wtedy jest to ok i ja czuje sie wtedy jakas zboczona i gorsza, bo lubie np. patrzec jak jego penis we mnie wchodzi itp teksty O analu mowi, ze absolutnie Nie namawialam go tylko pytalam co mysli o takim rodzaju seksu