Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamba czarna

Ktorego faceta byscie wybraly?

Polecane posty

1-zyjemy razem nascie lat,luzny zwiazek,chodzimy wlasnymi sciezkami,malo czasu wspolnie spedzamy,osobne konta,on mieszka u mnie,nie okazuje uczyc,ciepla,szacunku nie okazuje tez zainteresowania moim dzieckiem,zadko pyta gdzie jest corka teraz np,czemu jej nie ma,z nia wcale nie rozmawia Ode mnie wymaga duzej samodzielnosci uznaje twardy,wojskowy ,chow Typ egoisty liczacy sie z wlasnymi tylko potrzebami,jego rzeczy i potrzeby sa najwazniejsze On pojdzie na miasto i zje-o nas nie pomysli,on robi sobie sniadanie,herbate-nie pyta czy my chcemy,on spi przy otwarty oknie,ja moge zamarznac.... w mieszkaniu jest wiecej rzeczy jego niz moich i corki ma pasje-jej poswieca kazda wolna chwile,ambitny,zarabia ale wszystko pakuje w swoje potrzeby 2-fatalnie ubrany,wyglad taki sobie na pierwszym miejscu stawia mnie,ma zasady,kobieta to rzecz swieta,facet jest od utrzymania rodziny,pyta o corke,liczy sie z moim zdaniem,cieply,okazuje duzo ciepla,zrozumienia,cierpliwosci,nie ma konkretnej pasji,lubi ogolnie wszystko,nie ma auta,pracuje poza granica,nie ma mieszkania,jest tam dlugo na wynajetym

Gość kiiixx
Tak sprecyzowałaś ten post by zmanipulować czytającym i by wybrał opcję nr 2 ja odpowiem Ci : żaden. Drugi ma też poważne wady.

Gość kafeteria.pl team
primo - wurzucić na zbity pysk pana numer jeden secondo - zerwać kontakty z fleją numer dwa tertio - zacząć się szanować 🖐️

opis 1 doskonale pasuje do osoby którą znam.Z takim charaterem nigdy nie będzie szczęśliwego związku. opis 2 daje dużo z siebie ale niekoniecznie będziesz z nim szczęsliwa czy pan nr 1 jest ojcem twojego dziecka

Gość kiiixx
Fatalny ubiór świadczy o niedbałości, bałaganiarstwo, takiej flejowatości, olewającym podejściu do opinii (to niedobrze), braku gustu. I jest mało atrakcyjne. Jest dorosłym mężczyzną, wnioskuję że ok. 40-tki. I nie dorobił się samochodu? Tym bardziej za granicą? Największe tłumoki tam w ciągu krótkiego czasu kupują auta. To może oznaczać że np. nie potrafi oszczędzić. Lub boi się prowadzić? Mało męskie. Nie ma pasji? To smutne i totalnie nieatrakcyjne u mężczyzny Mieszka za granicą - jak sobie wyobrażasz ten związek? Wyprowadzisz się do niego? Czy on do Ciebie? Będzie dużo problemów i komplikacji. Przeważnie ludzie, którzy tak długo mieszkają za granicą, mają coś swojego - auto jest pewnikiem, ale odkładają na mieszkanie, albo kupili mieszkanie na kredyt w Polsce. On nie potrafi chyba oszczędzać, więc tekst że to facet jest od utrzymania rodziny potraktowałabym jako czcze gadanie. Wnioskuję też, że niespecjalnie odpowiada Ci wizualnie. Nie pożądasz go.

pan nr 2 nie jest fleja wlasnie jest czysty,ma wszystko poukladane tylko gust taki sobie pan nr 1 nie jest ojcem dziecka

Gość żadnego z nich bym nie chciała
szukaj pana nr 3 :)

Gość żadnego z nich bym nie chciała
skoro zadajesz to pytanie, to ewidentnie tak :) gdyby którykolwiek z nich to był TEN, to byś nie zadawała takich pytań.