Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwefewfwfeff

dlaczego generalnie brunetki są ładniejsze?

Polecane posty

Gość fwefewfwfeff

od naturalnych blondynek? co blondynki maja w sobie takiego brzydkiego ,ze uważane sa powszechnie za tandetne i mało atrakcyjne? bo zauważylam ,ze blondynki są uznawane za brzydkie tak generalnie tylko z braku laku jak nie ma ładnych brunetek to sa podrywane

Gość fwefewfwfeff
a i to bzdura totalna ,ze arabowie czy wlosi itd wola blondynki. oni wola brunetki ,ale blondyny im sie kojarza z bogatymi niemkami i chca sie na nich ustawic

Nie pitol. To tylko kolor włosów. Jedne i drugie są ładne. Poza tym ciapaci niech wolą co chcą, kogo to tak w zasadzie obchodzi?

Gość fwefewfwfeff
nie pitole taka jest prawda. kobiety o naturalnie jasnych włosach z reguły są brzydsze , maja bardziej meska urode od brunetek nie wiem czemu . sa czesto tez bardziej barczyste jak niemki np nie wiem jaki wplyw na to miał kolor włosow ( w kolorze moczu nie wiem jak sie moze podobac) ,ale naturalne blondynki to najbrzydsze co moze byc

Gość lioluopik
ładniejsze czy nie przez niektóre blondyny reszta blondynek traktowana jest jak głupie, puste materialistki, albo łatwe do walenia lasenscje np. w dyskotekach, klubach. Przez te złe jednostki mężczyźni generalnie blondynki pieprzą a brunetki kochają.

Gość fwefewfwfeff
bzdura. kto by chciał pieprzyc takie paszczury ..

Gość lioluopik
Jak mówią potwór nie potwór ale ma otwór a jak są chętne a koleś dodatkowo podchmielony to libido ba znać i facet poleci.

Gość dsdsd
Blondynki bardziej męskie? Buhahaa! Przecież to brunetki mają właśnie ostrzejsze rysy twarzy i z reguły wyglądają poważniej. A poza tym jak kobieta jest zadbana i ma to coś w sobie, to zawsze będzie atrakcyjna. I nieważne jaki będzie miała kolor włosów. A tak poza tym co do tej męskości w kobiecym ciele.. kto musi golić wąski? Blondynka czy brunetka? :D

Gość dsdsd
wąsik*

Gość fwefewfwfeff
bo brunetka ma ciemniejsze włoski i tylko dlatego... a blondynki czesto wyglądaja jak typowe niemki jakieś nazistki

Gość dsdsd
Hahah! Blondynka faceta odbiła? Bez komentarza.

Gość dsdsd
Emanujaca_lajtem Napisałam tak, aby pokazać, że to jest takie samo wrzucanie jednego worka jak to robi autorka ;) A wąsik ma większość brunetek ale to nie znaczy, że wszystkie. Tak samo jak nie wszystkie blondynki wyglądają jak niemki :P Nie jestem blondynką, aktualnie mam czerwień na głowie :P

Gość ronaldo remualdo
Mnie osobiście tylko brunetki rozpalają do czerwoności blondyny są głupie i puste zapatrzone w siebie.

No jasne, to o czym pisze autor/ka to jakieś kompletne brednie. Poza tym jak ktoś tu napisał, blondynki mają delikatniejsze rysy twarzy. I w żadnym wypadku, nasze polskie blondynki a te niemieckie nie mają nic wspólnego. Nasze są ładne, a Niemki? Masakra