Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech dopadly mnie smutki

Nienawidze swojej pracy......

Polecane posty

naprade nienawidze, mam jej dosc od kilku lat pracuje w sklepie odziezowym znanej marki - ostatnio mam juz serdecznie dosc, nie daje rady , jestem maksymalnie zmeczona ta praca, ludzmi - i psychicznie i fizycznie jestem wyczerpana....ktos pracowal w duzej sieciowce pewnie wie o czym piszE - zapieprz na maksa najgorsze jest to, ze kiedy wysylam cv nikt sie nie odzywa, chyba JUZ jestem za stara albo nie wiem co.. skonczylam juz 25 lat, do innych sklepow cv nawet nie wysylam to bez sensu, jesli chodzi o wysksztalcenie to mam licencjat, mam zamiar kontunuowac studia chociaz to niczego nie gwarantuje - nie wiem po co to pisze, moze chce poczytac ze mieliscie podobnie ciezko i cos sie zmienilo najgorze jest to, ze nie mam wyboru, nie moge odejsc "donikad" bo nie poradzimy sobie z moim facetem finansowo z kredytem itd. :(:(:(

*kontynuować *najgorsze przepraszam, pisalam szybko z laptopem na kolanach stad literowki

Gość najlepszym spospobem
jak długo tam pracujesz to w cv masz już pewne ukierunkowanie , zapewne w innych sklepach dostałabyś pracę bardzo szybko , ale w innej branzy to już niekoniecznie.

Gość motyl ee k
tez tak mam i tez w sieciówce pracuje...mój licencjat z administracji na nic sie zdaje bo nie mam znajomosci

Gość desperatka....................
ja tez mam dosc swojej pracy ale co zrobic miec kase a jej nie miec

Gość idź do call center
to pogadamy o zmęczeniu :O