Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filaa

Czy to zdrada?

Polecane posty

Gość Filaa

Cześć, od prawie tygodnia męczy mnie to. Byłam na spotkaniu ze znajomymi, które pzerodziło sie w dość poważna impreze, każdy "troche" wypił. Mam chłopaka z którym jestem juz rok ale jego tam nie było. Doszło do tego, że moj znajomy mnie pocałował, nawet nie zdarzyłam zareagować, to było tak nagle.. i teraz ciągle o tym mysle, czy to zdrada? czy powinna chłopakowi powiedziec ?

Gość czu20
Zależy jak kto na to patrzy i czy zalicza to do zdrady ? Może jak mu wytłumaczysz jak to się stało i że nic to dla ciebie nie znaczyło to Twój chłopak to zrozumie.

Gość czu20
i Ci wybaczy .

Gość Filaa
mysle ze zrozumiały ale musiałabym zerwac z tamtym jakikolwiek kontakt a to raczej niemożliwe bo łączy nas praca...

Gość Filaa
i nie chodzi tylko o ten pocałunek bo czułam że on chce byc blisko mnie itp ... a mi sie to chyba podobało i dlatego mnie to męczy ;/

Gość takie tam duperele nic więcej
było fajnie, jednorazowo, i po sprawie :D nie chwal się swojemu facetowi bo i nie ma takiej potrzeby

Gość Filaa
tak, też tak uważam.. tylko obawiam się, że przy najbliższej okazji sie to powtórzy..

Gość czu20
A jaką masz pewność że on chciał coś więcej ? może chciał się tylko zabawić i to twoim kosztem , a wie że masz chłopaka ?

Gość Filaa
nie wiem czy chciał cos więcej, ale czułam, że jakby to powiedziec... jest przy mnie cały czas... a czy sie zabawic chce, bardzo możliwe, bo jest żonaty. I tak, wie ze mam chłopaka, znają sie.

Gość Filaa
@mała_czarna_wredna zastanawiam się nad tym właśnie dłuższy czas, i boje sie przynać sama przed sobą, że to chyba juz nie to co było, że nawet by mnie to nie zabolało.

Gość x112
:-)

Gość x112
zależy czy ci sie podobało..