Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moonna liza

Dlaczego męzczyzni zdradzają

Polecane posty

Gość moonna liza

żony ? Wiem kobiety tez zdradzaja męzów, ale pytam dlaczego faceci?

Gość sasasaas
bo kobiety mysla tylko o seksie i kusza facetow na seks

Gość 35465756
Mężczyźni w większości są seksualni i są podatni na popęd seksualny. Gdy jest atrakcyjna kobieta libido się włącza i zapomina o konsekwencjach swoich czynów.

Gość moonna liza
czyli nawet jak ma w domu zone "anioła"to tez zdradza?

Gość sasasaas
nie zawsze, nie wszyscy niestety ale kobiety mysla tylko o seksie i non stop kusza facetow ale nie ma co sie im dziwic, seks dla nich jest bardziej przyjemny niz dla facetow

Gość Forever Alaan
Bo kobieta chce tylko żeby facet ją zaspokoił a o jego potrzebach nie myśli :o

Gość 35465756
Tu to też kwestia tego co mu wpojono i jaki miał przykład w ojcu. Ale generalnie mężczyźni seksualni są bardzo podatni na zdrady szczególnie dziś gdy tak dużo i wszędzie tego seksu na około.

Gość moonna liza
ale ja pytam czemu podrywa inną skoro ma żone w domu w miare "normalną"

Gość Forever Alaan
No widocznie nie zaspokajasz jego potrzeb. Chyba że myślisz inaczej ?

Gość moonna liza
aha więc Ona nie zapokaja Jego potrzeb brawo o to mi chodziło

Gość Forever Alaan
No jak ona ?

Gość Forever Alaan
chybaże jesteś kochanką to rozumiem

Gość moonna liza
noo jego żona, skoro szuka innej

Gość kierowca rosomaka
meżczyźni zdradzają żony ALBOWIEM SĄ ZBYT TCHÓRZLIWI I ZBYT WYGODNI aby problem rozwiązać w inny sposób :)

Gość sasasaas
oczywiscie zony mezzow nie zdradzaja a ci mezowie zdradzaja je z facetami, zeby nie bylo

Gość alebezedura
myślę, ze czasem zdradzają właśnie kiedy z żoną nie układa im się tak jak powinno. po co rozmawiać jak można iść do łóżka z inną - ot męskie prymitywne myślenie. a czasem są po prostu dupkami, którzy myślą nie tą częścią ciała ;) co do zdradzających kobiet to wydaje mi się, że pierwsza opcja - zaniedbanie ze strony męża, jest znacznie częstsza, bo my - kobiety, nie traktujemy seksu tak przedmiotowo, częściej wiąże się dla nas ze sferą psychiczną i bardzo mało kobiet robi to tylko z niepohamowanego popędu.

Gość moonna liza
owszem żony również zdradzają ale teraz pytam o facetów

Gość moonna liza
a na dodatek od zony woli duuzo starszą-dlaczego?

Gość sasasaas
co do zdradzających kobiet to wydaje mi się, że pierwsza opcja - zaniedbanie ze strony męża, jest znacznie częstsza, bo my - kobiety, nie traktujemy seksu tak przedmiotowo, częściej wiąże się dla nas ze sferą psychiczną i bardzo mało kobiet robi to tylko z niepohamowanego popędu. hahaa czyli jak facet zdradza to jego wina, jak zona zdradza to tez wina faceta niesamowite z was hipokrytki

Gość alebezedura
sasasasa jakbyś umiał czytać to pewnie dotarłoby do CIebie, ze napisałam, że faceci zdradzają jak im się z żoną nie układa, czyli wówczas oni mogą być zaniedbywani, ale zamiast porozmawiać o tym co jest nie tak to idą do łóżka z inną, ale często idą też bo są zwykłymi dupkami ze spermą zamiast mózgu, a kobiety rzadko zdradzają wyłącznie z prymitywnego popędu, a częściej z pierwszego powodu. Rozumiesz teraz choć trochę? autorko, to że z dużo starszą może świadczyć o tym, że facet jednak w domu czuł się niedoceniony przez żonę a doceniła go inna - to że starsza już wtedy nie ma znaczenia... z czystego popędu jednak zwykle wybierają "dziwkowate" gówniary

Gość moonna liza
"niesamowite z was hipokrytki" wcale nie chciałam sie dowiedzieć dlaczego facet zdradza , czy to nie przypadkiem nie wina żony

Gość sasasaas
a kobiety rzadko zdradzają wyłącznie z prymitywnego popędu, a częściej z pierwszego powodu. Rozumiesz teraz choć trochę? to pokazuje jaka z ciebie hipokrytka usprawiedliwiasz zdrady kobiet a krytukujesz facetow mijasz sie z prawda kobiety bardzo czesto zdradzaj wlasnie z prymitywnego popedu, wystarczy tu podac przyklad zjazdow integracyjnych ogranizowanych przez firmy

Gość kierowca rosomaka
kocham takie rozkminki dalczego trawa za płotem jest bardziej zielona i co zrobić aby nażreć sie tej zza płota i nie dać sie złapać za mordę wyżerajac sasiadowi :D

Gość sasasaas
alebezedura jelis chcemy dyskutowac na poziomie to myusimy zachowac jakis stopien obiektywizmu

Gość kierowca rosomaka
więc jeszcze raz: meżczyźni zdradzają żony ALBOWIEM SĄ ZBYT TCHÓRZLIWI I ZBYT WYGODNI aby problem rozwiązać w inny sposób

Gość moonna liza
ale jaki problem ?

Gość sasasaas
kierowca rosomaka dlaczego zony zdradzaja mezow? slucham

Gość sasasaas
generalizacja jest konieczna, bo z niej nie jest mozliwa zadna dyskusja o szersze gruoie

Gość alebezedura
sasasasa nigdzie nie napisałam, że usprawiedliwiam kobiety, uważam, ze zdrada fizyczna połączona z pdychiczną jest jeszcze gorsza niż sama fizyczna, więc nie dopowiadaj sobie tego czego nie napisałam. poza tym co to za totalne bzdury - wszystkie statystyki pokazują, że na zjazdach to faceci częściej zdradzają swoje żony. widać że kompletnie nie znasz się na psychice kobiet skoro uważasz, że częściej zdradzają z czystego popędu. Autorko - nie znam dokładnie przypadku, który opisujesz, ale tak myślę, że tu jest kwestia właśnie zaniedbania związku (może niekoniecznie tylko ze strony żony, może to być ze strony obojga. z resztą zawsze obie strony są winne zdrady - ona, skoro go zaniedbuje, i on skoro zamiast porozmawiać o problemach idzie do łóżka z pierwszą lepszą - jednak ciężko tu mówić o jakiejś regule jak nie zna się dokładnie przypadku)