Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moonna liza

Dlaczego męzczyzni zdradzają

Polecane posty

Gość alebezedura
"sasasaas alebezedura jelis chcemy dyskutowac na poziomie to myusimy zachowac jakis stopien obiektywizmu" dżem akurat Ty o obiektywiźmie się wypowiadać nie powinieneś...

Gość kierowca rosomaka
zwykle dlatego ze są ZBYT SŁABE LUB ZBYT GŁUPIE aby problem rozwiązać w inny sposób

Gość ja pani wasza
przystojny

Gość alebezedura
kierowca rosomaka hehe, masz rację - co za różnica czy facet czy kobieta :)

Gość sasasaas
poza tym co to za totalne bzdury - wszystkie statystyki pokazują, że na zjazdach to faceci częściej zdradzają swoje żony. widać że kompletnie nie znasz się na psychice kobiet skoro uważasz, że częściej zdradzają z czystego popędu. pokaz ze statystyki? z kim niby zdradzaja faceci? z innymi facetami?

Gość sasasaas
sasasasa nigdzie nie napisałam, że usprawiedliwiam kobiety a czy ja napisalem ze napisalas? robisz to ciagle, piszac ze jak kobieta zdradza to facet ja zanidebuje zazwyczaj a faceci zdradzaja bez powodu, tylko dlatego ze im sie chce..

Gość sasasaas
alebezedura przeczyraj swoje posty i zobacz jaki obiektywizm z nich "bije"

Gość moonna liza
hej nie kłóccie sie wiem ze baby tez zdradzają. Ja pytałam o facetów :)

Gość alebezedura
sasasasa http://pl.toluna.com/opinions/1228390/Polacy-coraz-ciej-dopuszczaj-zdrady-rzeczywi.htm tu masz wymienione, że ok 30-50% facetów zdradza, do tego 20-40% kobiet. a facet zdradzający żonę nie musi jej zdradzać z mężatką - nie wpadłeś na to? i nigdzie nie napisałam, ze bronię kobiet, bo dla mnie zdrada bez względu na to jaki byłby powód jest czymś godnym potępienia bez względu na płeć zdradzającego - są to osoby nic nie warte. ale dżemie, z Tobą nie da się rozmawiać, bo Ty wciskasz ludziom bzdury w usta, więc zakończmy nasze wywody i skupmy się na temacie.

Gość sasasaas
a facet zdradzający żonę nie musi jej zdradzać z mężatką - nie wpadłeś na to? a czy ja napisalem ze zdradza z mezatka?

Gość sasasaas
co do zdradzających kobiet to wydaje mi się, że pierwsza opcja - zaniedbanie ze strony męża, jest znacznie częstsza, bo my - kobiety, nie traktujemy seksu tak przedmiotowo, częściej wiąże się dla nas ze sferą psychiczną i bardzo mało kobiet robi to tylko z niepohamowanego popędu. usprawiedliwiasz kobiety jak byk!

Gość sasasaas
tu masz wymienione, że ok 30-50% facetów zdradza, do tego 20-40% kobiet. z tego wynika ze wiecej facetow zdradza, ale jak juz kobieta zradza to z wieksza iloscia facetow, wiec kobiety sa bardziej puszczalskie

Gość alebezedura
eh, czy Ty umiesz czytać? napisałam tylko z jakich powodów kobiety zdradzają częściej a z jakich częściej mężczyźni, a Ty nie rozumiesz podstawowej rzeczy - ZDRADA TO ZDRADA, bez względu na powód. a TEMATEM topiku są właśnie POWODY do zdrady.

Gość sasasaas
alebezedura zdrada to zdrada, ale ty usprawiedliwiasz kobiety piszac ze one maja powdy do zdrady a faceci robia to czescij bez powodu, tylko dlatego ze im sie chce...

Gość alebezedura
a gdzie tam jest napisane, że "kobieta zdradza z większą ilością facetów" niby? czemu sobie dopisujesz takie rzeczy? poza tym czy zdradza z jedną osobą czy z pięcioma to i tak ZDRADZAJĄCA osoba jest nic nie warta.

Gość ej, ten sasaasaas
to pajac dżem, piszący jeszcze jako pytajacy dzentelman i milion innych nicków :D to zwyrodniały prawiczek, któremu sperma uciska istotę szarą, tragiczny no-life, który klepie na babskim forum od rana do nocy :D

Gość moonna liza
TEMATEM topiku są właśnie POWODY do zdrady. Tak,ale ze strony mężczyzn,bo ze strony kobiet-wiem

Gość alebezedura
to nie jest usprawiedliwianie. wiesz co znaczy to słowo? usprawiedliwiałabym pisząc, ze kobiety są takie biedne mając takich strasznych mężów, że musza ich zdradzać... więc nie wymyślaj bzdur - napisałam, ze częściej wiąrzą sferę psychiczną z fizyczną i zdradzają z takich a nie innych powodów a nie z czystego popędu. taka prawda, że facetom popęd ciężej powstrzymać i nie zmienisz tego, że to oni częściej zdradzają nawet jeśli w domu mają super żonę. ale jeśli uważasz, ze przez takie coś usprawiedliwiam zdradę to jesteś albo głupi, albo naprawdę nie umiesz czytać (bo przecież wyraźnie i po polsku napisałam, ze taka zdrada jest jeszcze gorsza)

Gość sasasaas
a gdzie tam jest napisane, że "kobieta zdradza z większą ilością facetów" mysl troche jesli wiecej facetow zdradza a jest tyle samo kobiet i facetow to zeby to bylo mozliwe to kobiety musza zdradzac z wieksza iloscia facetow

Gość alebezedura
ej, ten sasaasaas wiem, nawet pisałam do niego wcześniej per "dżem" - od razu idzie go rozpoznać ;) masz rację autorko, że temat był wyłącznie o facetach, ale poza tymi dwoma powodami już mi nic nie przychodzi do głowy ;)

Gość moonna liza
dzięki, wiec spadam

Gość sasasaas
alebezedura eehh, nie zalmuj mnie

Gość alebezedura
"jesli wiecej facetow zdradza a jest tyle samo kobiet i facetow to zeby to bylo mozliwe to kobiety musza zdradzac z wieksza iloscia facetow" buahahahaha ale się kompromitujesz, zakadasz, że jest idealnie identyczna liczba mężczyzn i kobiet? przy czym dokładnie taka sama liczba zajętych co wolnych? ludzie zdradzają zarówno z zajętymi jak i z wolnymi, więc stwierdzanie, że skoro "mniej kobiet zdradza to robią to z większą ilością facetów" jest z dupy wzięte

Gość sasasaas
buahahahaha ale się kompromitujesz, zakadasz, że jest idealnie identyczna liczba mężczyzn i kobiet? ja pierd... co ty mialas z matmy nie jest idealna liczba, ale nie ma az taki wieljkiej roznicy by nie bylo roznicy w tych 10% kobieto mysl!!!

Gość sasasaas
skoro "mniej kobiet zdradza to robią to z większą ilością facetów" jest z d**y wzięte nie jest z dupy idiotko to jest czysta matematyka jesli zalozmy na wyspie jest tysiaceosob i zdradza 250 facetow i 200 kobiet a kobiet na wyspie jest 480 a facetow 520 to jak byk wynika ze kobiety sa bardsziej puszcalaskie to jest czysta metamtyka

Gość alebezedura
matko, człowieku, Twoja teoria byłaby prawdziwa TYLKO i WYŁĄCZNIE wtedy gdyby ludzie zdradzali tylko z innymi zajętymi, ale facet może przelecieć 15 wolnych panienek (więc one nikogo nie zdradzają), a kobieta 1 zajętego (tu już obie strony zdradzają) - i już te Twoje wyliczenia idą w łeb. Niestety, ale problemy z matmą, a przede wszystkim z logiką to prezentujesz tu TY.

Gość sasasaas
alebezedura ale ja nie pisalem ze mezatki sa bardzije puszczalskie tylko ze kobiety sa puszczalskie kobieto mysl!

Gość ej, ten sasaasaas
prawiku, spirdalaj już, bo nudny jesteś 🖐️

Gość alebezedura
"jesli wiecej facetow zdradza a jest tyle samo kobiet i facetow to zeby to bylo mozliwe to kobiety musza zdradzac z wieksza iloscia facetow" pisałeś, ze MUSZĄ zdradzać z większą ilością facetów a to totalna bzdura, nawet przedszkolak by to już załapał, więc nie będę Ci tego kolejny raz tłumaczyć, bo to jak młotem o ścianę ;) żegnaj dżemiku ;)

Gość sasasaas
Zakladajac ze jest mniej wiecej tyle samo kobiet i mezczyzn a faceci maja w zyciu przecietnie wiecje partnerek seksualnych od konbiet, to zeby to bylo mozliwe to kobiety musza byc bardziej puszczalskie.