Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 211d1d1d11d

Dlaczego faceci z Internetu to tacy nudziarze, przeciętniacy?

Polecane posty

Gość 211d1d1d11d

Nie tylko z Internetu ale ogolnie mężczyzni rowniez w realu... Strasznie przewidywalni, przecietni, nudni...w sumie kazdy jest taki sam ( szukam w przedziale 24-30) zaden mnie niczym nie zaskoczyl...mam wrazenie, ze Ci zajebisci sa tylko w filmach albo Wy macie niewielkie wymagania i kazdy ''miś'' jest idealem :O

Gość jesteś jesteś jesteś
tępą strzałą, wymagacie od facetów wszystkiego od urody po znajomość co najmniej 2 języków a same kurwa gówno dajecie, czasem urdoę, która często jest urodą tylko z makijażem i nawet gotować nie potraficie jak wasze matki i babki

To jest dopiero porażka

Gość Doktor Sambor...
Zalecam- Relanium, Valium, ATC: N 05 BA 01) - lek psychotropowy z grupy 1,4-benzodiazepiny. Wykazuje działanie uspokajające, przeciwlękowe, przeciwdrgawkowe, rozluźniające mięśnie i ułatwia zasypianie. Na organizm ludzki wywiera silne działanie hamujące wzgórze, podwzgórze i tzw. układ limbiczny, co manifestuje się poprzez działanie uspokajające i przeciwlękowe. Lek ten znalazł szerokie zastosowanie, przede wszystkim w psychiatrii i neurologii, lecz także w szerokiej praktyce lekarskiej w leczeniu stanów lękowych, psychoz, łagodzenia zachowań agresywnych, terapii alkoholizmu, padaczki oraz w premedykacji przed niektórymi zabiegami diagnostycznymi i terapeutycznymi. Aktywne metabolity: nordazepam i oksazepam. Ulega rozkładowi w wątrobie - okres półtrwania 20-70 godzin. Usuwany jest głównie z moczem. Podawany przez dłuższy okres czas może wywołać tolerancję i uzależnienie. Nagłe przerwanie zażywania leku może spowodować wystąpienie objawów abstynencyjnych. W Polsce, a także innych krajach diazepam wydawany jest wyłącznie na receptę lub przeznaczony do lecznictwa zamkniętego. Ze względu na swoje właściwości narkotyczne bywa nadużywany w celach pozamedycznych.

a czego niby oczekujesz od facetów? czym maja cie tak zaskakiwać?? pewnie sama nie bedzie umiała odpowiedziec na to pytanie :D

Gość syachoalw
moja kolezanka spotyka sie z jakims brzydalem 190cm... strasznie sie nim podnieca, mimo ze wczesniej miała ogromne wymagania co do facetów i kochala sie głownie w modelach, a teraz chodzi z jakims wypłoszem z polibudy! koles ktory w gimnazjum i liceum byl wysmiewany a ona sie nim podnieca jak mlodym bogiem a to tylko dlatego,że udało jej sie go osiągnąć! kobiety są durne i biorą pierwszego lepszego a potem albo go ulepszają albo wymyślają koleżankom bzdury i mity o swoich facetach

ty wyżej, że nieatrakcyjny to gorszy? może brzydszy ale na pewno ma więcej oleju w głowie od osoby wyżej jacie czemu Polacy a w szczególności Polki to tacy debile i tylko uroda uroda uroda a jak nie ma urody to mu pojedziemy, bo jest gorszy mimo, że na urodę wpływu się nie ma

Gość jwwwwwwwwwww
syachoalw- dokladnie :O najwiekszy brzydal to potem zajebisty przystojniak. Zaloz temat : Jak wyglądają wasi faceci- KAZDA bedzie pisala pochwaly o swoim wybranku :D Kobiety tez nie są lepsze, skonczą jakąs szkole, tumanice tylko zawodówke/liceum, reszta zazwyczaj byle jakie studia, mają jakies kolezanki, jakis znajomych ,w głowie sieczka, gada od rzeczy jak potłuczona, w sumie ciagle o tym samym, uroda ladna ale nic specjalnego, robi awantury o byle co ..nie oszukujmy sie to takie wory do ruchania, wiekszosc facetów to cioty tez mają niskie wymagania, byle byla mila i dawala sie ruchac

60% współczesnych kobiet to pustaki

Gość syachoalw
jwwww masz rację, ja nie wiem gdzie szukać towarzystwa na poziomie,dlatego zadaję się głównie sama ze sobą. Chciałabym z kimś iść do galerii, ale jak spytam koleżankę o galerię to podadzą nazwę galerii handlowej! Chciałabym z kimś podyskutować o filmach, wszyscy są takimi kinomaniakami, szkoda tylko, że ich wiedza sięga filmów najwyżej 5-6 lat wstecz. Wszystko jest takie mainstreamowe... Koleżanki gadają o facetach, o tym komu by dać dupy, faceci myślą kogo i jak zaciągnąć do łóżka. Mimo, że od prehistorii mineło troche czasu, przybyło gadżetów to ludzie niestety są tak samo prymitywni :(

Gość syachoalw
jesteś jesteś - widać,żeś facet w dodatku zakompleksiony i pewnie brzydki, który jedyne czym może nadrobić to ciężką pracą. Ale pamiętaj, brzydal będzie długo musiał sie narobić nad kobietą i to bedzie musiała być podatna kobieta. Do mnie startowało kilku takich np. informatyk 169 cm z gębą nudziarza i frajera :O ja miałam 19 lat on 22, zarabiał już sporą kasę, proponował mi różne cuda niewidy, 2 lata mnie urabiał, w końcu przestał, znalazł jakąś frajerkę, ona jest dużo brzydsza ode mnie, ale na lepszą go nie stać, nigdy nie bedzie go stać chocby zarabiał 10tys miesiecznie. Z urodą to nawet gołodupiec będzie się podobał. A wiesz czemu? Bo uroda najczęściej idzie w parze ze zdrowiem. Małoktóra chce nosić w brzuchu dziecko kogoś o słabych genach.

Gość OlkaFasolkaaa0001
w internecie "przeciętniacy" ? wow, ja trafiam tylko na dziwnych facetów.. :o Trafiam min. na takich co: - mają jakąś fobię społeczną/są bardzo nieśmiali w "realu" - szukają 'super' dziewczyny kiedy sami nawet nie potrafią pisać poprawnie po polsku, nie wspomnę już tym że nie wyglądają dobrze a wymagają tego od kobiety, - mają zaniżone poczucie własnej wartości albo zawyżone, - maniacy/ natręci/desperaci sporo tego mogłabym jeszcze wymienić ale po co.. :o raz tylko udało mi się trafić na "normalnego" faceta, RAZ! nie wiem czy to taki pech, czy na necie rzeczywiście normalni mężczyźni nie siedzą ;/ nie wymagam dużo, byleby był "normalny"..

Gość OlkaFasolkaaa0001
syachoalw mów za siebie.. aż żal czytać Twoje wypociny, sorry. Nie jestem facetem ale takie teksty "Małoktóra chce nosić w brzuchu dziecko kogoś o słabych genach." to aż się zwymiotować chce, gorzej bo nie ma gdzie :D

Gość OlkaFasolkaaa0001
jesteś jesteś jesteś "60% współczesnych kobiet to pustaki" wow, a skąd masz takie statystyki, mogę wiedzieć? Ach ta wasza wyobraźnia :))

A wiesz czemu? Bo uroda najczęściej idzie w parze ze zdrowiem. Małoktóra chce nosić w brzuchu dziecko kogoś o słabych genach. Te urojone fanaberie rodem z epoki kamienia łupanego można wsadzić w tył jest XXI wiek niestety ale ludize zamiast mądrzeć głupieją... I nic ci do mojego wyglądu jest przeciętny i wcale ni muszę być piękny jak jakiś pedał.... Ważne, że mam poczucie humoru, inteligencję plus wiedzę i potrafie się wypowiedzieć w wielu kwestiach

Gość OlkaFasolkaaa0001
osssssss przeca wysoki to atrakcyjny mam ok 170cm wzrostu, wysocy mnie się nie podobają, więc nie mów za wszystkich :o 'Atrakcyjny' oznacza dla różnych osób różne cechy ;P

Gość syachoalw
to sobie wymiotuj :) widać jesteś niewiele warta i będziesz ukontentowana jak cie zechce jakiś Arab albo inny przybłęda, w lepszym razie, żulik albo dresiarz, takie masz aspiracje :)

GUS za 2011r. raport nt. inteligencji Polek tak naprawdę zdanie wrzucone by rozsierdzić tą arogancką paniusię

Gość fakirrra
Wielu kolesi z netu to jakieś mole ksiązkowe,przez to są nudni o czym można pogadać z facetem który tylko siedzi z nosem w ksiązkach

Wielu kolesi z netu to jakieś mole ksiązkowe,przez to są nudni o czym można pogadać z facetem który tylko siedzi z nosem w ksiązkach odwrócenie argumentu o czym można pogadać z paniusią kartkującą tylko avanti, filipinki i onne gówna i latająca od promocji do promocji w galeriach?

Z urodą to nawet gołodupiec będzie się podobał taka niby światła i elokwentna, oczytana a ocenia po urodzie u mnie tacy ludzie są w przegródce z etykietką pusty i próżny

Gość OlkaFasolkaaa0001
fakirrra "Wielu kolesi z netu to jakieś mole ksiązkowe,przez to są nudni o czym można pogadać z facetem który tylko siedzi z nosem w ksiązkach" to ja bym chętnie poznała kogoś, kto lubi czytać książki, ale wiadomo, nie popadajmy w skrajności, wszystko z umiarem, nawet jeśli chodzi o czytanie :D syachoalw jeszcze byś się zdziwiła :) niskich lotów jest ta twoja wypowiedź, jak już masz kogoś obrażać to weź sie za to porządnie :) (swoją drogą że mnie nie może obrazić jakiś anonim na forum)

swoją drogą gdybym ja był olśniewająco piękny pewnie też traktowałbym kobiety jak gówno, albo chusteczkę 1 razowego użytku plus oczywiście byłbym bardzo arogancki i wyniosły wręcz gburowaty

Gość fakirrra
znam paru gości czytających ksiązki i są to totalne cioty, 26 letnie prawiczki. Facet z ksiązką to na 90 procent ciota. tacy kolesie starsznie nudni i puści

a ja znam informatyka który trenuje kulturystykę czyli jak widać wyjątek od twojej teorii

ja też lubię coś przeczytać a trenuję siłowo z dobrym skutkiem i co ciota hahaha ;) cioty w pedalskich ciuszkach i z żelem na włoskach o rączkach jak patyczki to ja mogę brać na raz

Gość manio ciekawski=)
Nie tylko z Internetu ale ogolnie mężczyzni rowniez w realu... Strasznie przewidywalni, przecietni, nudni...w sumie kazdy jest taki sam ( szukam w przedziale 24-30) :D Przewidywalni? To ohydne pomówienie. Wszędzie się słyszy opowieści kobiet, że tak mu ufałam, a on mnie zdradził... A co takiego Ty masz do zaoferowania w zakresie nieprzewidywalności?

Gość aldona z warszawy
kiedyś spotkałam się z policjantem, był bardzo elokwentny to fakt,grał nawet w jednym z dziesięciu ale jeśli chodzi o wygląd to był dnem totalnym, brzydki, poruszał się z śmieszny sposób jakby chwiejąc sie na boki. Nie chciałam kontynuować randki, poszłam do toalety a kiedy wróciłam powiedziałam że muszę pilnie wracać potem dowiedziałam się od znajomej że facet oczywiście prawiczek a fujjj

jednego dnia zrobi ci ogórkową a innego rosół o ile potrafi/ chcę