Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oikjuhgbfv

PYTANIE DO FACETOW - blond jasny czy ciemny?

Polecane posty

Gość oikjuhgbfv

hej znam zdanie moich kolezanek wiec pań się nie pytam, bo i tak mnie tu zjadą że jestem blondynką, a nie o to mi chodzi otóż jestem naturalną ciemną blondynką farbowalam sie jakis czas temu na ciemny brąz - kazdy kogo znalam mowil mi ze musze sie tego koloru pozbyc bo wygladam tragicznie- nie pasuje mi ciemny wiec pozostaje mi blond. no wiec wrocilam do blondu ale zaszalałam i mam teraz jasny blond taki platynowy. ale mam problem z odrostami , trzeba wciaz sie farbowac a wlosy wciaz coraz bardziej zniszczone.. i zastanawiam sie czy powinnam wrocic do ciemnego blondu ktory wyglada jak taki mysi kolor.. czy zostawic jasny blond i ciagle farbowac ktory sie wam panowie bardziej podoba? nie ukrywam ze zalezy mi na tym zeby atrakcyjniej wygladac bo wiadomo ze wygląd ma duze znaczenie w zalatwianiu chociazby roznych spraw i atrakcyjny wyglad moze otworzyc wiele drzwi a ludzie traktuja cie lepiej wiec jak to wg was panowie jesli jestescie tu tacy wyglada? podoba sie wam bardzo jasny blond czy ciemny blond tez ladnie wyglada? hmm? :) dodam ze jestem blada, nie moge sie opalac bo mam zakaz od lekarza ;/ wiec tak czy siak nie wygladam jak spalona fryta jak mozna by pomyslec o platynowej blondynce ubieram sie tez raczej skromnie to zawsze twarzą zwracalam uwage innych niz ubiorem, a wiadomo ze kolor wlosow moze duzo dodać lub odjąć twarzy..

Gość malutttkaa aaaa a
wiem, że to do facetow, ale ja się i tak wypowiem :) No więc, ja też mam taki kolor włosow jak tzn. Ciemny blond i nie jest taki zły, a jasny blond wedlug mnie jest dla takich plastikow. Jak widzę taką jasną blondynkę to od razu podswiadomie wydaje mi się, iż jest pusta. Ja bym na Twoim miejscu wrociła do naturalnego koloru, a jeżeli wydaje się Tobie 'mysi' ten kolor to możesz sobie zmienic lekko odcien ;)

Gość oikjuhgbfv
no.. tak .. ale w tym mysim czulam sie tak mysio mam wrazenie ze ktos kto ma cienkie mysie wlosy - a ja mam takie - nie zwraca w ogole niczyjej uwagi.. taka szara mysz po prostu .. sa dziewczyny ktore maja taki szary odcien blondu ale maja gęste wlosy czy dlugie i blyszczace i to ladnie wyglada a ja mam takie cieniutkie do tego zniszczone wlosy do ramion - bo dluzsze nawet nie chcą rosnąć..

Gość yhjtyjyu
jasny blond zwieksza sex-appeal

Gość wróć do naturalnego
ale gdy włosy odżyją zrób sobie kilka pasemek jaśniejszych, takie refleksy wokół twarzy, włosy będą wyglądać gęstsze, fryzura bardziej puszysta

Gość oikjuhgbfv
szczerze mowiac mam dosyc blondu jasnego ale jak sobie pomysle ze w mysim kolorze bede starzej wygladac i znow bede przezroczysta dla facetow to sie wkurzam :( hah wiem glupi problem mam ale nie ukrywajmy, kolor wlosow to wazna sprawa dla kobiety ;p

lepiej farbuj sie na jasny. ja tez mam naturalny ciemny blond,i wszyscy mi mówią,że lepiej wyglądam w jasnych,

Gość gość
ciemnyyyy blond seksowniejszy i ładniejszy . A mówisz też że masz mysi kolor włosów jak mysi to już nie jest ciemny blond tylko właśnie mysi! ;/

Gość Kinky typologia
wyyyebane 🖐️ ważne żeby doopka w gruszkę i cycuszki minimum C ❤️ i twarz w miare symetryczna :)

Gość prawictwo pospolite125
ok odwołuje - farbowane mogą być

Gość Kinky typologia Soul JazZ
p p125******** bez różnicy i tak nigdy nie pooor***asz, nawet gdyby była łysa :D:D:D:D:D:D Hahahahahahahaha 🌻