Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość med_naturalna

preparaty Joalis - dr Ilona Sapińska

Polecane posty

Gość med_naturalna

Witam, czy ktoś leczył się może preparatami Joalis, np. u dr Ilony Sapińskiej? Przyjmuje w Kaliszu oraz we Wrocławiu. Bada aparatem Salvia. Proszę o podzielenie się swoimi spostrzeżeniami co do preparatów oraz lekarza. Czy kuracja przyniosła zamierzone efekty, w jakim czasie, czy pojawiły się jakieś efekty uboczne? Czy diagnozy oraz leczenie pani doktor były trafne.

Gość gość
nie polecam, naopowiada mi bzdur, że niedługo zachoruje na raka, że mam jakies pasozyty, ale oczywiście ona mi pomoże przepisała preparaty za 1000 zł i kazała przyjmować, ja ich nie wykupiła tylko skonsultowałam się z innymi lekarzami, no i jakoś żyje bez raka i z tymi pasozytami i czuje się dobrze. Nastarszyła mnie tylko, nigdy nie miałam takiej traumy po wizycie u lekarza. Stanowcza odradzam pani Sapińską

Gość Pani gość
Pani Doktor wyleczyla mnie. Mieszkam w Niemczech około 2 lata temu pani Sapińska wykryla u mnie wirusa HPV... Powiedziała że jeśli go nie wylecze rozniesie się.. Po roku zrobiłam badania ginekologiczne bo oczywiście jak wy nie chciałam w to wierzyć. Stwierdzono w Niemczech zmiany pronowotworowe na szyjce macicy... Wzięłam leki i po kolejnym teście po 3miesiacach moje zmiany zniknęły. Doktor Sapinska uratowała mnie przed nowotworem a mam 25 lat. Moja mama ma zoltaczke.. Zaraził ja w polskim szpitalu .doktor Sapinska trzyma ja na ziołach a raczej jej wątrobę od kilku lat i funkcjonuje dobrze. Mój tata miał wrzody i ju miało go nie być bo lekarze w Poznaniu ze stanu żołądka nie dawali mu szans. Doktor Sapinska dała mu zioła i tata ma się super. Jeszcze ktoś chce mi powiedzieć że ona jest naciagaczem? Mylicie się... Ona jest lekarzem.. I to dobrym i juz się boję co czeka moje Dzieci jak jej zabraknie. Może i leki nie są tanie. Ale życie i zdrowie jest wwazniejsze niż kupno głupiej torby za te pieniądze, niż leków.

Gość gość
Wspaniała kobieta! lecze się na Pco jajników sĄ efekty i nie muszĘ żreć sztucznych hormonów które w cale nie leczą i nie musze przechodzić operacji na jajnikach.

Gość gość
Poszedlem do niej bo zona mnie zapisala po 30 min badaniu stwierdzila ze mam bolerioze nie uwierzylem bo jak to przeciez nie mialem kleszcza nastepnego dnia poszedlem do rodzinnego opowiedzialem historie ze starsza kobieta jakims dziwnym urzadzeniem wykryla umnie ta chorobe rodzinn tez w to nie uwierzyl i wysmial ze jak to mozna stwierdzic bez badan krwi ktore kosztuja UWAGA BO SA NIE REFUNDOWANE 400 ZL jednak nie dawalo mi to spokoju i zaplacilem te 400 zl i jak sie okozalo Mam bolerioze.!!! Poszedlem tam nie wierzac w to czary mary ale musze przyznac uratowala mi zdrowie jak nie zycie!!

Gość gość
Moja mama do niej pojechała. Miała przewlekłe bóle głowy i bóle oczu czuła jakby coś pełzalo jej w głowie, nie mogła normalnie funkcjonowac. Lekarz pierwszego kontaktu dał tylko leki przeciw bólowe i koniec. Neurolog prześwietlił głowę wziął 100 zł i nic nie wykrył. Dwóch okulistów (wizyty prywatne) przepisali kropelki na ból oczu i to wszystko. Natomiast Pani Dr. Sapińska przeszukałem ją na wskroś i znalazła tasiemca pod skórą w głowie i drugiego w oponach mózgowo-rdzeniowych (tomograf nic nie wykazał bo nie był w stanie tego obszaru prześwietlić, tylko sam mózg) Mama po 2 tygodniach stosowania kropelek powróciła do pełni sił :)

Gość gość
Jestem wdzięczny pani dr. Sapinskiej za wyleczenie mnie z boreliozy.Chodzilem pół roku po różnych lekarzach i nikt mi nie mógł powiedzieć co mi dolega ,wręcz wmawiali ,ze jestem zdrowy (wyniki masz dobre nic ci nie jest) a ja ledwo stałem na nogach.Tylko ono powróciła mnie do sił.Polecam !

Gość gość
Ja gorąco polecam dr. Sapinską przekonałam się na własnej chorobie .Przez pół roku chodziłam z bulem brzucha nikt mi nie mógł pomóc ,żadne badanie nic nie wykazały nawet znalazłam sie w szpitalu ,którzy po podaniu kilku kroplóweac stwierdzili , ze nic mi nie jest ! tak bym sie pewnie jeszcze męczyla ale dowiedziałam się o pani dr. i ona po badaniu brzucha już wiedziała ,że to trzuska .Po tygodniu brania lekarstw i oczywiście diecie ból ustąpił ,nadal jestem pod kontrolą i jestem wdzięczna jej czego nie mogę powiedziec o poprzednich lekarz

Gość gBożenaość
Uważam że to jest bardzo madra kobieta mnie pomogła i pomaga nadal Dzięki [P doktor wyleczyla mi bolieroze itarczyca jest w dobrym stanie Leczy mnie nadal Takich ludzi więcej

Gość Marek

Cześć, jest ktoś kto leczył, leczy się u Pani Dr. Sapińskiej jeśli chodzi o borelioze z koinfekcjami. Chciałbym porozmawiać z taką osobą. Pozdrawiam 

Gość Optymisio
Dnia 25.12.2017 o 03:12, Gość gość napisał:

Jestem wdzięczny pani dr. Sapinskiej za wyleczenie mnie z boreliozy.Chodzilem pół roku po różnych lekarzach i nikt mi nie mógł powiedzieć co mi dolega ,wręcz wmawiali ,ze jestem zdrowy (wyniki masz dobre nic ci nie jest) a ja ledwo stałem na nogach.Tylko ono powróciła mnie do sił.Polecam !

JAK DŁUGO LECZYŁEŚ JAOLSEM DO 100% WYLECZENIA?

Gość Marek

Czy można porozmawiać z kimś kto leczył borelioze z koinfekcjami u Dr. Sapińskiej proszę do mnie napisać maniek8882@wp.pl