Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

wczoraj na imprezie zrobilismy kumplowi chamski żart:D ...

Polecane posty

pil sobie caly wieczór wsciekłe psy. no i wylazl na fajka i jak wrocil kumpel mu mówi: "zrobilem ci wsciekłego , troche mocny mi wyszedł" spoko..kumpel gul i zapadłą cisza:D bo ten wsciekly był na 95% spirytusie:classic_cool: (skitranym tak że nie wiedzial o tym ze jest) gościu jakby go zamurowalo. jedynie grdyka czy tam jablko adama jak to sie zwie tak mu sie nerwowo poruszala...my sie na niego gapimy a on nagle rzuca sie na karton soku. oczywiscie byl pusty (tak jak 3 inne na stole które zostaly podstawione) łapie drugi, pusty...trzeci pusty w koncu ktos sie zlitowal i dal mu coli... :D:D::D ale się wkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwił jak tylko udalo mu sie zlapac oddech:D:D:D:D::D:D:D:D::D ale zrodził się niebezpieczny precedens i od dzis na imprezach będę jezykiem sprawdzal kazdego kielona, drinka itd ktorego ktos mi zrobil:P pod moją nieobecność... ale mówie wam, jego mina jak lyknąl to pare sekund ...:D nawet nie wiem jak to opisac:D niestety nikt nie pomyslal zbey to nagrac albo zrobic fote:O

Gość monia u77
ile ty masz lat ze sie podniecasz takimi bzdurami? 15??? :o

Gość monia u77
duzo więcej? to tylko świadczy o twoim mizernym poziomie i niedorozwoju umysłowym

Gość monia u77
z takich kawałów śmieją się 15-letni gówniarze, zatrzymałeś się na poziomie gimnazjum:o

Gość manio ciekawski=)
Dlaczego? Ze względu na Twój poziom intelektualny, niestety nie możemy Ci wytłumaczyć. :classic_cool:

Gość desperatka....................
zabawne

moja twarz wykazuje ostatnio mało emocji Mihale :D:D no, ale tego gościu mógł sobie poparzyc ten przełyk i takie tam :(

Ja z kumplami taki sam numer zrobiłem innemu kumplowi. Też go zmroziło :D

Gość sialalalala.,.
cieniasy, wogóle nie ma żadnego szoku po takim psie, testowane na spyrolu 98%