Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 pil sobie caly wieczór wsciekłe psy. no i wylazl na fajka i jak wrocil kumpel mu mówi: "zrobilem ci wsciekłego , troche mocny mi wyszedł" spoko..kumpel gul i zapadłą cisza:D bo ten wsciekly był na 95% spirytusie (skitranym tak że nie wiedzial o tym ze jest) gościu jakby go zamurowalo. jedynie grdyka czy tam jablko adama jak to sie zwie tak mu sie nerwowo poruszala...my sie na niego gapimy a on nagle rzuca sie na karton soku. oczywiscie byl pusty (tak jak 3 inne na stole które zostaly podstawione) łapie drugi, pusty...trzeci pusty w koncu ktos sie zlitowal i dal mu coli... :D:D::D ale się wkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwił jak tylko udalo mu sie zlapac oddech:D:D:D:D::D:D:D:D::D ale zrodził się niebezpieczny precedens i od dzis na imprezach będę jezykiem sprawdzal kazdego kielona, drinka itd ktorego ktos mi zrobil:P pod moją nieobecność... ale mówie wam, jego mina jak lyknąl to pare sekund ...:D nawet nie wiem jak to opisac:D niestety nikt nie pomyslal zbey to nagrac albo zrobic fote:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia u77 Napisano Lipiec 8, 2012 ile ty masz lat ze sie podniecasz takimi bzdurami? 15??? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 wiecej niz 15...dużo więcej. wczorajsza impreza byla z okazji mojego przejscia na emeryture..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia u77 Napisano Lipiec 8, 2012 duzo więcej? to tylko świadczy o twoim mizernym poziomie i niedorozwoju umysłowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia u77 Napisano Lipiec 8, 2012 z takich kawałów śmieją się 15-letni gówniarze, zatrzymałeś się na poziomie gimnazjum:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manio ciekawski=) Napisano Lipiec 8, 2012 Dlaczego? Ze względu na Twój poziom intelektualny, niestety nie możemy Ci wytłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desperatka.................... Napisano Lipiec 8, 2012 zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 nie chodziłem do gimnazjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Lipiec 8, 2012 HA HA HA :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 no dobra to nie jest smieszne jak tak sobie to czytam:D ale wczoraj jak bylem pijany to bylo zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 ale skizto sie zasmiala nawet trzy razy tak ze az dostala paralizu swojej slicznej buzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Lipiec 8, 2012 moja twarz wykazuje ostatnio mało emocji Mihale :D:D no, ale tego gościu mógł sobie poparzyc ten przełyk i takie tam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dareios 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Ja z kumplami taki sam numer zrobiłem innemu kumplowi. Też go zmroziło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sialalalala.,. Napisano Lipiec 8, 2012 cieniasy, wogóle nie ma żadnego szoku po takim psie, testowane na spyrolu 98% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 jest szok jesli sie nie spodziewasz:) to tak jakbys sie w nocy obudzil i poprposil o wode i by ci podaku wódke a ty ja sobie duszkiem wypil wiec nie pitol:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach