Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiadzidziusia

schudłam już 23kg zostało 5 do wagi idealnej...

Polecane posty

Gość mamusiadzidziusia

schudłam już sporo ale za tydzień mam ważną impreze macie jakieś sposoby na to, żeby stracic 2 kg w tydzień?? może być nawet drakoński... potem i tak wróce do swojej diety.

Schudłaś 23 kg, 2 kg nie zrobią Ci wielkiej różnicy. Baw się na imprezie i nie myśl o kg. Ja pojechałam tydzień temu nad jezioro ze znajomymi. Piłam piwko, jadłam nie zawsze dobrze ale miałam sporo ruchu i zrzuciłam ostatnie 3 kg. Poczytaj na necie o ćwiczeniach. Ileś tam godzin ćwiczeń pomaga zrzucić 1kg.

Gość WOMANONTHEWAY7890
astralka schudlas 18 kilo w 6 tygodni? co stosowalas? Dukana?

Nie. Bardzo restrykcyjną dietę 500 kcal, dużo warzyw plus ćwiczenia. Schudnąć schudłam, teraz trzeba utrzymać!

Gość MonikaWroclaw31
astralka napisz cos wiecej, czy czasem zjadlas wiecej jak 500? i ile cwiczylas i jak czesto, oraz jak teraz wychodzisz z diety? podziwiam i gratulluje!

Zdarzało mi się więcej, tak do 700 kcal. Ale to z powodu większej ilości (np. 2 banany zamiast jednego) a nie z powodu tego, że zjadłam śmieci. Ćwiczyłam a6w, ramiona hantelkami i takie ćwiczenia fitnessowe z youtube. Ogólnie nic ciężkiego i powalającego. Jadłam zdrowo.

Gość mamusiadzidziusia
czyli 500 - 700 kalorii. no zobaczymy jaki będzie efekt. do tego moje regularne ćwiczenia.

Gość mamusiadzidziusia
Dziś zaczęłam dzień od koktajlu truskawkowego. 150 g truskawek i dopuszczona malarka. Razem jakieś 150 kalorii. Teraz kawka :-) a potem kefir.

Gość mamusiadzidziusia
Kurcze pisze z komórki i przez to robię błędy:-( miała być odtluszczona maslanka.

Ale nie polecam też 0% produktów. Trochę tłuszczu trzeba w diecie. Ja np. jem serki wiejskie 3-5%, mleko 1,5% itp. Wszystkie 0% są napakowane chemią i cukrem. Tłuszcz też jest potrzebny, niby na diecie dopuszczalne jest 50-60 gram ale ja i tak jem max 30 gram.