Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czu22

Problemy z mężem

Polecane posty

Gość czu22

Już przed ślubem miałam wątpliwości i chciałam odwołać , ale nie chciałam robić przykrości rodzicom. Jesteśmy ze sobą prawie 6 lat a rok po ślubie. Kocham go ale zaczyna mnie męczyć te małżeństwo. Nigdzie razem nie wychodzimy , praktycznie wolne chwile spędzamy w domu oglądając tel. Nawet nie mamy już wspólnych tematów. Często robi mi awantury o pieniądze. Ja nie pracuje ale szukam pracy tylko że ciężko jest coś znaleźć w małej miejscowości. Gdy proszę go o pieniądze bo chce zapłacić za prąd, wodę i jedzenie to robi mi jazdy. A dodam że mieszkamy u rodziców i płacimy grosze. Na zakupy to już w ogóle nie mogę jechać. Dorabiam czasami jako kelnerka w weekendy i to co zarobię to mam na jedzenie i coś dla siebie. nie potrafię z nim rozmawiać bo jak zaczynam jakiś temat co mu sie nie podoba to zaraz się obraża albo idzie spać zachowuje się czasami jak małe dziecko . także nawet z nim spokojnie porozmawiać nie mogę. Dzieci też nie mamy bo mąż nie może a na in vitro nie chce się zgodzić. a tak bardzo bym chciała zostać juz mamą . co mam robić >? jak z nim rozmawiać ?

Gość Hiacynta de Rippen
Bardzo słusznie, że nie chce sie zgodzić na in vitro, bo to zło. A Tobie tak spieszno do tej grzesznej metody, a ślub kościelny bralaś? Jeśli tak, to żenada. :O to raz dwa, że dziecko nie jest ratunkiem na małżeńskie problemy

Gość czu20
Tak kościelny, wiem że tylko raz . może to był błąd. a in vitro to nic złego wielu parom pomogło.

Gość hsderwyrwa
Hiacynta de Rippen Bardzo słusznie, że nie chce sie zgodzić na in vitro, bo to zło. A Tobie tak spieszno do tej grzesznej metody, a ślub kościelny bralaś? Jeśli tak, to żenada. to raz dwa, że dziecko nie jest ratunkiem na małżeńskie problemy co za pojuebane myslenie....a co z ludzmi,ktorzy nie moga miec dziecka a 'wpadli' i zabiujauja pozniej swoje dzieci....